Jump to content
LRforum

jjada

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jjada

 1. Her er et bilde før vi startet restaureringen, så får vi ta etter om en stund, når gresset spirer.
 2. Måtte opp til sæteren for å gjøre siste rest før legging av torvtak.
 3. Det må vi, står nå her den så bare til å gi en lyd en dag du kjører i området.
 4. Tror jeg har en 300tdi automat stående. Det var ihvertfall ikke Td5 som jeg trengte den gang jeg fikk tak i denne. Den kan du få. Skal høgge en Disco 300tdi når jeg får tid, der er også en kasse du kan få. Motor og transfer skal jeg ha selv.
 5. Takker for et trivelig treff i helgen tross light utgave av bergensvær
 6. Ser ut som du har rett, p38 og 110 fra 2002 ser ut til å være samme diffen..... https://www.ashcroft-transmissions.co.uk/rebuilt-differentials.html
 7. Ser ut som dette er ordnet nå
 8. Håpte i det lengste på påfyllingsrøret, så kjørte litt ekstra. Var helt tørt på toppen av tanken (LR90 med tank under passasjersetet), våt på motsatt side av påfyllingen, litt oppfor midten av tanken. Så må nok bytte tanken.
 9. Fylte diesel i dag, kjørte innom butikken, kom ut og fant en stor dam under tanken. Måtte tappe av 20 liter for at dryppingen skulle stoppe.
 10. Defender 200tdi fikk jeg når jeg googlet STC234
 11. Hei, skulle fått fraktet 2 stk. wincher fra 7160 Bjugn til Bergen. Noen som kan ? Mvh. Jarle Helland 479 10 208
 12. Jeg har hørt raslelyder på en Td5, da også med dårlig trekkraft. Den motoren røk etter en måned eller 2 da eieren utsatte å følge anbefaling om å parkere bilen. På den var det kjedestrammerne som gikk i oppløsning.
 13. Har 1986 og 1987 brosjyre (engelsk utgave), begge viser at bilen leveres med 7 seter. Har også en instruksjonsbok som dekker 1983 - 1990 modeller, denne viser også at den ble levert med 7 seter, både som soft top, pick-up, hard top, og station wagon (også denne er engelsk utgave) Har kopi av brosjyrene, men er sikkert kopibeskyttet så legger det ikke ut her, men PM går greit Min 90, 1987 er 7 seter originalt hvis du trenger en referanse. https://www.vegvesen.no/kjoretoy/kjop%2Bog%2Bsalg/kjøretøyopplysninger?registreringsnummer=df19548
 14. Skiftet dieselfilter, ble for mye markering på asfalten.
 15. Her finner dere delekataloger for seriebil, 90/110, Defender og verkstedshåndbok for seriebil og 1993 Defender : http://www.retroanaconda.com/landrover/category/resources/
 16. Fikset winchen. Måtte lodde en av kontaktene som var løsnet.
 17. jjada

  Differesial

  Ettersom jeg tolker det, så er ikke P38 likt D2 og div. andre differ. https://www.ashcroft-transmissions.co.uk/rebuilt-differentials.html
 18. Det gjorde jeg og, men fant ut at det er greit å ha. Hentet en D3 på henger og kjørte noen lange bratte vestlandsveier, da smeltet vakumslangen til bremsekraftorsterkeren og slangene til vindusspylerne på panseret.
 19. Og det var meg Har dessverre ikke sånne liggende.
 20. P38 og D2 bruker vel samme felger ?? Har diverse D2 felger med dekk, men hvordan ser Mondial felger ut ?
 21. Første jeg gjorde når jeg fikk 90en hjem var å bøye håndbrekket så langt jeg torde til siden, så dette var et kjærkomment tips Utfordringen blir nok at jeg har 3 seter fremme, men kan jo vurdere å nedregistrerte til 2.
×
×
 • Create New...