Jump to content
LRforum

-Skippy-

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

About -Skippy-

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Lillehammer

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lillehammer

Recent Profile Visitors

589 profile views
 1. 2001 Defender skal ha MSB ecu. Den kan ikke programmeres som det nevnes, men ferdig modifisert ecu kan kjøpes fra UK. Om disse kan omprogrammeres senere vet jeg ikke. Og prisen for en slik ecu er nok noe lavere enn du 15-20 tusen som du spurte om lenger oppe.
 2. Okay, finfint. Du har PM. Vipps er greit for meg!
 3. Oppfatter deg som litt uklar nå, i tråden var det jeg som spurte om pris på manualene først, og bare jeg som har gitt deg et bud? Skriver du til meg eller Siggen her?
 4. Bilen din har høy nok lastekapasitet til å skulle takle 2 personer + vekt av seter. Her må det jo være noe annet rart. Er det orginale fjærer og dempere som sitter der? Ville uansett vurdert nytt av begge deler.
 5. Byr deg gjerne 400 for workshop manual, men jeg må nok få den i posten.
 6. Nope, orginal pinebenk. Mener å huske at de var fra en 2004 mod.
 7. Noen som har interesse for 60/40 baksetebenk i "delskinn"? Tilbehør som 2 punktsele, sikkerhetssele-fester, braketter osv. kan følge med. Pris blir vi sikkert enig om.
 8. Fin tråd du har laget! Sitter med samme prosjekt selv, om enn med mindre fremgang. Som jeg spurte deg om i en annen tråd, brakettene passer ikke like bra i min bil (01 mod) usikker på hva som er forskjellen men siden de er 8mm for høye ift gulvet må mine modifiseres. Har heller ikke samme problem med at traversen sitter lenger fram.
 9. Hvordan passe disse brakkettene i din bil, Campbell? I min 2001 er disse brakettene for høye i forhold til gulvplatene. Har lest om dette på uk forum, men tenkte at dette hadde YRM skrevet om dersom det var et gjentagende problem.
 10. Siden det gikk bra på høyre side, tenker jeg at du har riktig kaliper. Evte kan du måle om høyre og venstre kaliper er like. Får du stemplene like langt inn? Stemplene har en tendens til å ruste på utsiden, slik at du ikke får presset dem helt tilbake inn i kaliper.
 11. Er det et sett med vanlige "skjermbreddere" på første bildet? Pris på hele settet og dirt-defenderene?
 12. Jeg lurer også litt på disse, hvorfor er de bare prøvekjørt? Støyer de mye? Alder?
 13. Hva nummer er det på sikringen som går?
 14. Om ikke dieselpumpa starter på trinn 2 på tenningen, og samtidig mangler du motor-check lampa og gløding, ville jeg sjekket forbindelser til og fra ecu. Får den signal fra tenning, har den jording og driftspenning?
×
×
 • Create New...