Jump to content
LRforum

-Skippy-

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

About -Skippy-

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Lillehammer

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lillehammer

Recent Profile Visitors

536 profile views
 1. Fin tråd du har laget! Sitter med samme prosjekt selv, om enn med mindre fremgang. Som jeg spurte deg om i en annen tråd, brakettene passer ikke like bra i min bil (01 mod) usikker på hva som er forskjellen men siden de er 8mm for høye ift gulvet må mine modifiseres. Har heller ikke samme problem med at traversen sitter lenger fram.
 2. Hvordan passe disse brakkettene i din bil, Campbell? I min 2001 er disse brakettene for høye i forhold til gulvplatene. Har lest om dette på uk forum, men tenkte at dette hadde YRM skrevet om dersom det var et gjentagende problem.
 3. Siden det gikk bra på høyre side, tenker jeg at du har riktig kaliper. Evte kan du måle om høyre og venstre kaliper er like. Får du stemplene like langt inn? Stemplene har en tendens til å ruste på utsiden, slik at du ikke får presset dem helt tilbake inn i kaliper.
 4. Er det et sett med vanlige "skjermbreddere" på første bildet? Pris på hele settet og dirt-defenderene?
 5. Jeg lurer også litt på disse, hvorfor er de bare prøvekjørt? Støyer de mye? Alder?
 6. Hva nummer er det på sikringen som går?
 7. Om ikke dieselpumpa starter på trinn 2 på tenningen, og samtidig mangler du motor-check lampa og gløding, ville jeg sjekket forbindelser til og fra ecu. Får den signal fra tenning, har den jording og driftspenning?
 8. https://www.finn.no/163206354 Ikke jeg som selger, men min svoger. Kan formidle om det er interesse for det. 4 par 953 Thule føtter selges. Stangen på to av parene er for korte til Defender. Disse skal være 28cm høye.
 9. Er ikke det mer eller mindre en av- og på-knapp da? Trykk på flammeknappen, så starter den og du får flammesymbol i displayet. Trykk en gang til, og den slår seg av. Men webastoer må varmes og kjøles, så de går ikke av/på umiddelbart. Så lenge dispayet kun viser tid i tall så er den av. Har du et ur-symbol i høyre hjørnet av displayet derimot er timer funksjon aktiv, men denne slår du av når du ikke har bruk for den. Mener du gjør dette med knappen med ur-symbol. Mener også at de starter med oppstart av bilen i kaldt vær, mange har koblet bort denne funksjonen. Jeg har bare tatt sikringene til hele greia da jeg ikke bruker den.
 10. Hva årsmodell er bilen din, eller hvordan ser webasto-panelet ditt ut?
 11. Fungerer denne på defender med p10 motor også?
 12. Tror du må ha et løpehjul også, på min uten aircon så sitter det et løpehjul på høyre side av der du har kompressor. Beltene benevnes på delesidene som non-aircon.
 13. Jeg byttet hele låsen, og det hjalp. Hadde nøyaktig samme greie. Vær forsiktig med halvåpen dør når den er slik, har opplevd at døren åpnet seg i fart.
×
×
 • Create New...