Jump to content
LRforum

-Skippy-

Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

About -Skippy-

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Lillehammer

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lillehammer

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. https://www.finn.no/163206354 Ikke jeg som selger, men min svoger. Kan formidle om det er interesse for det. 4 par 953 Thule føtter selges. Stangen på to av parene er for korte til Defender. Disse skal være 28cm høye.
 2. Er ikke det mer eller mindre en av- og på-knapp da? Trykk på flammeknappen, så starter den og du får flammesymbol i displayet. Trykk en gang til, og den slår seg av. Men webastoer må varmes og kjøles, så de går ikke av/på umiddelbart. Så lenge dispayet kun viser tid i tall så er den av. Har du et ur-symbol i høyre hjørnet av displayet derimot er timer funksjon aktiv, men denne slår du av når du ikke har bruk for den. Mener du gjør dette med knappen med ur-symbol. Mener også at de starter med oppstart av bilen i kaldt vær, mange har koblet bort denne funksjonen. Jeg har bare tatt sikringene til hele greia da jeg ikke bruker den.
 3. Hva årsmodell er bilen din, eller hvordan ser webasto-panelet ditt ut?
 4. Fungerer denne på defender med p10 motor også?
 5. Tror du må ha et løpehjul også, på min uten aircon så sitter det et løpehjul på høyre side av der du har kompressor. Beltene benevnes på delesidene som non-aircon.
 6. Jeg byttet hele låsen, og det hjalp. Hadde nøyaktig samme greie. Vær forsiktig med halvåpen dør når den er slik, har opplevd at døren åpnet seg i fart.
 7. Biltema har også uisolerte kabelsko, plasten fra den gamle kan sikkert flyttes over på ny.
 8. https://www.lrworkshop.com Synes denne nettsiden er fin når man lurer litt på elektriske kontakter og slikt. Her er det både el-skjema og søke mulighet for både hvor og hva kontaktene er.
 9. Jeg har 3 par av den høye sorten (vet ikke nr. men de går godt klar av taket på min 110), og kunne tenke meg 952. Noen som er interresert i å bytte?
 10. Har du forysattkjørelys bak? Mener disse også skal mangle om det er header 0287 som er synderen. Header 0287 fikk jeg tak i under radioen uten a demontere varmekanalen.
 11. Om jeg regner riktig så vil disse lysene trekke 46 A, fra batteriet ditt, under bruk. Dvs at du bruker opp en tredjedel av ladekapasiteten din på lys. Hvor mye annet forbruk du har på batteriet er vel så viktig å tenke på ifm spørsmålet ditt.
 12. Okay, jeg har ikke diagnose apparat, godt påskudd for å kjøpe det. ABS og TC fungerte på fjellet, både lampe og funksjon. Men ikke sett noe til dette sammen med bremsevarselet. Rødlampa lyser heller ikke fast, så jeg mistenker kabelgnag mot gods.
×
×
 • Create New...