Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Trond C

LRF Society
 • Innholdsteller

  3 324
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

6 følgere

Om Trond C

 • Rang
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 260 profilvisninger
 1. Trond C

  Råd for felling av skjevt tre ?

  Enden på visen ble at naboen ville ha bedre sti ned til hytten, og gravemaskinen som laget den tok kort og greit og dyttet trærne overende slik at de nå ligger vannrett istedenfor å stå på skrå :-)
 2. Trond C

  slipestein

  WorkSharp
 3. Ja, litt frekk kommentar herfra, det har jo ikke akkurat skjedd mye siden start, annet enn å ta bilder av rustne deler?
 4. Trond C

  VolvoPVblinklysspørsmål

  Takk for svar! Det finnes tydeligvis andre med samme løsningen også. Ellers så jeg denne flotte 1930 Hudson som en godt voksen dame, Heidi Hetzer, kjørte verden rundt omtrent med for noen år siden - Heidi Hetzer verden rundt
 5. Trond C

  VolvoPVblinklysspørsmål

  Er det noen her som har sett slike blinklys på en PV før, og som evt. vet om det var originalt? Jeg så denne i Berlin i går, en kamerat som var med kjørte selv PV i sine første sjåførår og hadde aldri sett lignende.
 6. Trond C

  Foreløpig program Landstreff 2018

  Fanden og, dette er kjempegreier - jeg må bare få meg Landrover igjen
 7. Eller kanskje han heter Gjest Erik
 8. Trond C

  Driverksklunk?

  Det kan virke å slå av rustkrans ytterst på bremseskiven, med hammer/stort skrujern, hvis noe sånt har bygget seg opp. Den tok borti bremseskjold hos meg og min lyd forsvant
 9. Trond C

  Klassisk bilradio med DAB+

  Du får vel neppe noe billigere av klassisk bilradio med DAB+ enn den du har i tankene, de andre jeg har sett på er vesentlig dyrere.
 10. Trond C

  Råd om dashcam?

  Tusen takk for supre råd! Det var en kjempeflott film Ranger, jeg måtte se den helt til endes Nydelig terreng, må ha vært en flott tur. Sveitserne kan det med landskapspleie, ikke mye krattskog på selvstyr der. De har en ganske fremoverlent og kanskje litt spesiell landskaps/landbruks og distriktspolitikk, mulig Norge skulle sett litt i den retningen
 11. Trond C

  Råd om dashcam?

  Jeg lurer på å montere et kamera i frontruten, også kalt dashcam Vet lite om slikt, finnes de med batteri med ok kapasitet, slik at jeg ikke behøver å ha ledninger opp i vinduet? Jeg tenker på slike som setter seg i gang når man kjører, antar de har en slags g-sensor. Det bør også være så lite som mulig, med plass til ok minnekort, ikke nødvendigvis gps, hvis ikke dette egentlig bør være med, og ikke så grusomt dyrt Noen som har erfaring, råd eller forslag å dele?
 12. Trond C

  Ned-registrere til motorredskap

  Det er ikke mulig lenger. De endret reglene for dette med motorredskap, får ikke registrert slikt nå, i alle fall ikke for noe som ligner en bil, uten at jeg klarer å underbygge dette nå. For Landrovere var det oftest brannbiler med pumpe, jeg hadde en sånn - firesifret regnummer bare bak, ingen PKK, kjekt. Angrer på at jeg solgte den, selvsagt Lurer på hvor den er nå.
 13. Trond C

  Hobbyjurist blant oss?

  Bakgrunnen er sannsynligvis at veitrafikkloven i §2 definerer slik plass som bilen sto på som vei; "Med veg forstås i denne lov også gate og plass, herunder opplagsplass, parkeringsplass, holdeplass, bru, ferjekai eller annen kai som står i umiddelbar forbindelse med veg." Da er det etter § 17 ikke lov å plassere en uregistrert bil der i over 14 dager; "Registreringspliktig kjøretøy uten lovlige kjennemerker skal ikke være parkert utover 14 dager på offentlig veg eller privat veg skiltet med offentlig trafikkskilt." og etter § 37, 1. ledd bokstav a) kan politiet fjerne den. Har kjent noen som har fått sine mer eller mindre hensatte biler fjernet på den måten. Trur eg, hilsen advokaten.
 14. Trond C

  Forumtreff 2018

  Jeg har bryllupsdag 17. juni og har flere ganger vært på Forumtreff den datoen, så det har ikke alltid vært fiksert til andre helgen i måneden
 15. Trond C

  2,25 diesel, går det godt nok fremover?

  Takk for gode svar! Sist gang jeg kjøpe seriebil ble det gjort på Ebay, fra UK. Tusen pund og en tur/retur med englandsbåten Newcastle - Bergen. Det blir litt vanskeligere i dag, og bilene noe dyrere, men jeg hørte her en dag om en RoRo godsbåt rute fra Immingham til Bergen? Kanskje en løsning, men bilene der bortefra har jo stort sett rattet på høyre side, noe som ikke gjør meg noe mht. bruk, men ikke alle neste eiere her setter pris på denslags.
×