Jump to content
LRforum

Trond C

LRF Society
 • Content Count

  3,348
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Trond C

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

1,727 profile views
 1. Min datter var registrert bosatt i Sverige. Mistet sitt norske førerkort, møtte hos Vegvesenet i Bergen i 2019 og fikk ikke ut nytt da hun ikke var bosatt her. Fikk derimot uten problemer svensk førerkort, i Sverige Da det norske ikke var gått ut, bare forsvunnet, hadde hun førerrett i Norge, men fikk altså ikke ut nytt kort. Jeg oppfattet det vegvesenet sa, og det som sto på nettsidene slik at man må være bosatt i Norge for å få ut nytt førerkort.
 2. Hei... Har du et telefonnummer jeg kan nå deg på?? Mvh Svein Atle 92699951

 3. Jeg har en Fiat 50-66 DT fra 1990 jeg nok skal kvitte meg med etter hvert, veldig grei liten traktor på rundt 2200 kg, men den har ikke lasteapparat, noe som enkelte har behov for.
 4. Hei, kjekk bil, hvilken årsmodell er den?
 5. Fin bil, jeg kunne godt tenke meg en med rekkesekser igjen, men hva mener du med delebil? Ikke noe av det du skriver, eller viser på bildene, PKK ok, eller prisen for den saks skyld, antyder at denne selges for at man skal bruke delene og ikke bilen? Er det noe spesielt galt med den slik at det er mer naturlig å plukke deler enn å bruke den?
 6. Ja, jeg ser det er en liten Landrover der til høyre, men kjekkest var det å se Sky Van´en igjen. Humpet en del omkring mellom luftforsvarets stasjoner i Troms og Finnmark i en sånn i 1977. Busy Bee der også, men jeg tror dekoren var litt annerledes. Artig fly, sånn mini-Hercules kunne legge ned baklem og laste inn en god bil når setene var vekke. Bildet er vel gjerne fra samme tidsperiode :-)
 7. Triumph TR6 er en kjempebil, men som gamle kjempebiler flest har den sine utfordringer hvis ikke alt er på stell. Jeg var veldig fornøyd med min, men den var helt ok fra starten av. Hadde den i en del år, det jeg i alle fall kan fastslå er at det ikke er lett å gå ut av en slik på en elegant måte når alderen melder seg og evnen til å reise seg fra et sete som nesten står nede på bakken blir dårligere :-)
 8. Hei! Er erfaringen fremdeles at nettbutikker fra EU-land, de fleste i alle fall, tar vekk sitt lands mva/VAT når de ser at kjøper er fra Norge? Det var i alle fall sånn inntil jeg ikke lenger hadde behov for landroverdeler for et par år siden. Etter det har jeg egentlig kjøpt lite i det hele tatt :-) Men skulle det nå og irriterte meg over en selger.
 9. Ahh, noe for meg. Fin med brunfarge :-)
 10. Det er ikke kompressordrift, så vidt jeg vet. Den er god på 220V eller gass, mindre praktisk på 12V da det går mye strøm med. Så den er utmerket på treff hvis man har med gass.
 11. Gjennom mine ti år med Defender slo det meg hver vinter som merkelig at en slik bil er en ganske dårlig vinterbil
 12. Landrover, da burde man ha Lucas. Lucas laget innsprøytning bl.a. til Triumph Tr6, jeg hadde en sånn i en del år, fra 1970, fantastiske greier. Ganske tidlig generasjon innsprøytning. Bensinen ble pøst på, men det virket :-)
 13. Ja, det er oftest firedørstraktorene som er mest urolige :-)
 14. Og så er det bare en drivstoffpumpe på/til Td5, den i tanken, som lager det trykket som skal til, mye mer enn en fødepumpe, før pumpedysene, som jo selvsagt også kan ses på som separate høytrykkspumper, helt til slutt øker mer og trøkker dieselen inn i sylindrene. Ah, jeg elsker kommaer og lange setninger :-)
×
×
 • Create New...