Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Trond C

LRF Society
 • Innholdsteller

  3 330
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

6 følgere

Om Trond C

 • Rang
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

1 371 profilvisninger
 1. Trond C

  starter td5

  https://www.biltema.no/verktoy/handverktoy/pipeverktoy/pipeforlengere/forlengere-2000018772
 2. Trond C

  Frihjul på generatorens reimskive. Hvorfor?

  Generatoren, eller dynamoen som jeg liker å kalle den, går vel jevnere med slikt frihjul. Mindre slitasje på belte/lager/dynamo, mer effektiv drift med færre turtallsendringer, har jeg antatt?
 3. Trond C

  Traktor tips?

  Oransje, derimot, må være tingen Jeg er så glad i traktoren min at jeg sprer bilder av den overalt, som den dåre jeg er. Bare lett og sporadisk bruk nå, overtatt for noen år siden fra en annen landroverentusiast her vest Erstattet da gamle Dexta som nå er sånn installasjon inni skogen bak her, i en overgangstilstand mellom blått stål og grønskekledd rust mellom granstammene
 4. Trond C

  Dcpu til sw

  Det må vel være lettest, teknisk best, og ikke dyrere, å bytte bil. Ikke sikkert en sånn "sammenlappet stasjonsvogn" er mest interessant når den skal selges en gang. Fin bil, forresten
 5. Trond C

  Land Rover 70år i D2 i dag

  Flott artikkel, fine biler og fine folk Du må vel inn på kontoinnstillinger - signatur, og endre navnet på linken til Lierbussentråden.
 6. Trond C

  Slektsforskning og DNA tester

  Det sies jo at mopedens inntreden reddet Sverige fra å gå i hundene av inngifte, når guttene kunne kjøre til nabodalen eller kanskje enda lengre for å finne kone :-)
 7. Trond C

  Råd for felling av skjevt tre ?

  Enden på visen ble at naboen ville ha bedre sti ned til hytten, og gravemaskinen som laget den tok kort og greit og dyttet trærne overende slik at de nå ligger vannrett istedenfor å stå på skrå :-)
 8. Trond C

  slipestein

  WorkSharp
 9. Ja, litt frekk kommentar herfra, det har jo ikke akkurat skjedd mye siden start, annet enn å ta bilder av rustne deler?
 10. Trond C

  VolvoPVblinklysspørsmål

  Takk for svar! Det finnes tydeligvis andre med samme løsningen også. Ellers så jeg denne flotte 1930 Hudson som en godt voksen dame, Heidi Hetzer, kjørte verden rundt omtrent med for noen år siden - Heidi Hetzer verden rundt
 11. Trond C

  VolvoPVblinklysspørsmål

  Er det noen her som har sett slike blinklys på en PV før, og som evt. vet om det var originalt? Jeg så denne i Berlin i går, en kamerat som var med kjørte selv PV i sine første sjåførår og hadde aldri sett lignende.
 12. Trond C

  Foreløpig program Landstreff 2018

  Fanden og, dette er kjempegreier - jeg må bare få meg Landrover igjen
 13. Eller kanskje han heter Gjest Erik
 14. Trond C

  Driverksklunk?

  Det kan virke å slå av rustkrans ytterst på bremseskiven, med hammer/stort skrujern, hvis noe sånt har bygget seg opp. Den tok borti bremseskjold hos meg og min lyd forsvant
 15. Trond C

  Klassisk bilradio med DAB+

  Du får vel neppe noe billigere av klassisk bilradio med DAB+ enn den du har i tankene, de andre jeg har sett på er vesentlig dyrere.
×