Gå til innhold

Enge

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Kongsberg

Enge sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har du sjekket om vindus viskeren fungerer. Hvis den er ødlagt og står parkert litt opp på ruten så vil nok ikke vindus heisen fungere. Vert å sjekke.
  2. Har en 2000 mod. 1.8l. Vindusheien i bakdøren er defekt og derfor virker heller ikke varme tråene og vindus visker bak. Er det noen som kjenner til hvordan man kan få varme trående til å fungere uten at man bytter vindusheis?
  3. Kan jeg spøre om hvorfor du skal bytte? Jeg har problemer nor jeg starter å rygge så kommer det et lite smell fra høyre bakaksel. Det er kun et smell og så er alt som normalt. Lurer på om det er noen av disse foringene som er ødlagt.
  4. Har en Freelander 1.8 2000 mod. Hver gang jeg rygger så kommer det et smell fra høyre bakaksel. Det skjer kun en gang når man starter å rygge. Er det noen som har opplevd det samme og vet hva som er feil?
  5. Takker for info. Da er det slik jeg så for meg.
  6. Har en Freelander 1.8l 2000 mod. Har problem at bilen koker. Grunnen er at kjøle viften ikke starter. Koblet av ledningen til det jeg tror er termostaten og da starter viften. Tror derfor at termostaten er ødelagt, men temperatur målingen i displayet viser riktig. Lurer derfor på om det er to temeratur sensoerer på motoren? En til viftern og en til instrumentet. Er det noen som har hat dette problemet?
  7. Er det noen som har erfaring med å kjøpe deler fra FamousFour og få disse sendt som Post restante til Sverige for å ungå MVA. Spøarmålet er når du sender til Sverige om du da betaler eks. moms? Du har jo lov til å ta in deler moms fritt opp til kr 6000,- hvis du er ute av landet mer en 24t. Ønsker å vite hvordan andre har gjort dette og hva de sparer på dette.
  8. Enge

    FamousFour

    Har noen erfaring med å kjøpe deler til LandRrover fra http://www.famousfour.com/ Jeg tenke mest på frakt og avgifter. Kjøpet et sykkelstativ for 10 år siden som kotet 1000,- og endte med å betale totalt 2500,- med toll og frakt. Da ble det ikke så billig. Den gang måtte jeg betale UK mva og norsk mva. Er det fremdeles slik? Hvis noen har noen god erfaring på hvordan man gjøre det slik at det blir mins muling avgifter.
  9. Enge

    Bak aksel

    Har en Freelander 1.8l, 2000 mod. Når jeg sviger krapt på asfalt så knepper (tikker) det i bakakslingen. Vet at dette er et kjent problem, men er det noen som kan fortelle meg hva det er og hva jeg må bytte av deler?
  10. Har nå satt bilen på verksted og de sa at jeg måtte bytte clutch + et stag. Pris 13 000,-
  11. Fra bilen er ny så kan du regne at du må bytte toppakningen når den har går 80 til 120 tusen. Samtlige jeg kjenner har byttet den rundt der. Jeg modifiserte kjølesystemet etter 25 tusen, måtte bytte toppakning etter 118 tusen. mvh Lars Enge
  12. Når jeg har fult utslag på rattet til en av sidene så hører jeg tikke lyd fra bakakselen. Hva tyder dette på? Mvh Lars Enge
  13. Har opplevd at clutchen har blitt hardere med tiden. I det siste så har clutchen begynt å slurre hvis jeg trykker for hart på gas pedalen. Er det noen av dere som har opplevd det samme? Mvh Lars Enge
  14. Hei Det skjedde for meg et par måneder siden. Det kostet Kr 19400,- på verksted. Ja det er en del feil på denne serien, men uansett så liker jeg bilen.
  15. Hei Tokk jobben selv og skrudde løs hele dør låsen. Det viste seg at vaieren til dørhond taket hadde hoppet av. Litt plunder å få alt på plass i gjen, men det tokk ikke mer enn 1 times arbeid. Da sparte jeg de penga!!
×
×
  • Opprett ny...