Gå til innhold

Ole C

Medlemmer
  • Innlegg

    341
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Porsgrunn

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Porsgrunn

Nylige profilbesøk

1 903 profilvisninger

Ole C sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. 2001 mod 110 med 10p td5 original. Har nå gått 286 000 km. kun vanlig vedlikehold så vidt meg bekjent. Har hatt bilen siden 2019.
  2. Det der så jo veldig bra ut!
  3. Det var litt tynt med info der ja. Full kasko Ikke leiebil 15K egenandel Ikke maskinskade (stopper på 200 000 km) 75% Bonus Jeg har mye annet forsikret både privat og i næring i samme selskap, og ikke heller mye dårlig historikk...
  4. Løfter denne opp. Fikk nettopp «tilbud» om 22K i året for en 2015 D4 med ca 200 på telleren. 16 000 km årlig kjørelengde. Jeg har flere andre «dyre» biler forsikret, men ingen er i nærheten av en så høy premie. Hadde heller ikke forsikring i nærheten av dette sist jeg hadde D4 for noen år siden. Har prisene på disse økt kraftig i senere tid?
  5. Har lest noen timer om potensielle problemer ja, men det var veldig godt oppsummert i artikkelen i linken. Takk! Eneste problemer jeg hadde med foregående D3 og D4 var innsugsmanifolder som sprakk, og konverter som begynte å lugge litt. Men det er bra å ha tips for å gjøre det man kan av preventivt uansett.
  6. TD5’en du tenker på da eller? mistenker dårlig vibrasjonsdemper på min Defender med 10p motor. men det var en liten avsporing😃 Angående datoer for overgang til ny euroklasse så har det vel blitt gitt dispensasjoner for å få med de i forrige generasjon som er forsinket i produksjon osv. som gir litt overlapp.
  7. Takk for utfyllende svar. veldig bra tips om elektronisk servicebok, den var jeg ikke klar over. Jeg kan da altså regne med at fra 2014 og oppover har alle dab+, og doble batterier. Det er fint og begge var ting jeg savnet på mine forrige D3 og D4. Start-stopp antar jeg lar seg programmere helt bort(det er vel en knapp for å skru av ved hver tur?)?
  8. Jeg kjenner det begynner å klø litt etter en Disco 4 igjen, og tenker at jeg nok har lyst på en av de siste før det ble Disco 5, basert på teorien om at den siste burde også være den «beste». Altså 2015 eller 2016 modell. Jeg har sånn passe kontroll på hva jeg ønsker meg av spesifikasjoner, og har lest alle kjøpsråd-trådene. Men det er noen spørsmål jeg ikke helt har funnet svar på. Når kom DAB+? Er det start/stopp funksjon på noen av disse? AdBlue, er det noen D4 som kom med dette? Er noen levert med doble batterier? Mener å ha lest dette. Er det andre ting som er positivt eller negativt, eller man bare skal se etter på de «nyeste» Disco 4?
  9. Merkelig hengerfeste på denne?
  10. Når crossover pipe skal først byttes, er det da original som gjelder, eller er det noe bedre å få tak i?
  11. Hei, Oppdaget ikke denne tråden før nå... Denne eide jeg fra 2013 til 2014. Nydelig bil, som fikk meg frelst på Land Rover. Hadde en D4 etterpå, og i dag Defender og SIII. Du finner en del av min historie med bilen her på forumet. Gøy å se at den fortsatt er i drift og ser bra ut :-)
  12. Fortsatt er det slik. Ser noen på det?
  13. På tur i Løvenskjolds skoger i Luksefjell på søndag :-D
  14. Strålende flott arbeid! Har tenkt i de samme baner, så dette var fin inspirasjon. Takk!
  15. Oisann, her har jeg ikke fulgt opp særlig... Det stemmer, byttet fra 235/85-16. Jeg målte ikke, men jeg mistet litt mer på svingradiusen enn jeg likte egentlig. Nå har jeg vent meg til det og tenker ikke lenger på det :-)
×
×
  • Opprett ny...