Jump to content
LRforum

Ole C

Members
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

About Ole C

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Porsgrunn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Porsgrunn

Recent Profile Visitors

481 profile views
 1. Oooooo.... Den kunne jeg godt tenkt meg! Frister mindre med 7 timer i bil for å hente :-(
 2. Lurer på om jeg skal prøve meg på en slik løsning: https://www.autoexpress.co.uk/land-rover/defender/100774/upgrade-the-cab-heater-blower-on-your-series-iii-pictures#1
 3. Da skulle det jo åpne seg en verden av muligheter :-)
 4. Jeg har tenkt på båtvifte, men jeg ville gjerne hatt noe som passet i det originale sneglehuset, eller i hvert fall som drar inn luft via den originale åpningen på skjermen. Og der har jeg ikke funnet noe på 24V...
 5. Nå har jeg søkt og bladd i noen dager uten å helt finne en løsning, så jeg prøver med et innlegg... Jeg har en Ex-Mil med 24V anlegg. Kupeviften har sagt takk for seg. "Hamsterhjulet" har gått i oppløsning, og motoren ser ikke ut til å kunne reddes... En telefon til Vestships lærte meg at de har ikke dette, og det var vel ikke så stor mulighet for at de fikk inn heller. Hun jeg snakket med tipset om at det skulle være noen som hadde funnet en erstatting på økonomi-deler. Er det noen som kjenner til hvilken vifte/motor det skulle være? Det skal også sies at jeg ikke akkurat ble ble blåst bort av luftstrømmen fra den originale viften. Er det kjent om det finnes en grei oppgradering her?
 6. Jeg har slike distansestykker/dørstoppere bak passasjersetet i min Exmill, men ikke på førersiden. Det ser heller ikke ut som det har vært slike der. Seteryggene er ikke akkurat stive på disse setene, så de trengs virkelig for at ikke seteryggene kommer i konflikt med setebeltene. På førersiden, hvor ikke det finnes slike, fungerer ikke beltestrammingen i det hele tatt. Tross nye belter. Er denne løsningen vanlig på disse bilene?
 7. Du trenger da en Tune2Air WMA1000 adapter + en kabel som kobler denne inn på Ipod inngangen under lokket i midtkonsollen. Denne løsningen er beskrevet et annet sted her på forumet. Jeg bruker denne løsningen, og den fungerer, om ikke helt optimalt. Adapteret er programmert slik at den starter opp Itunes så fort den kobler seg til. litt irriterende. Nå har jeg kjørt lyd fra Spotify, Youtube, nettradio osv. og det hender at adapteret/spilleren blir forvirret og ikke vet hvilken kilde den skal velge. Da gir den enten opp, eller hopper til Itunes... Funket fint i de første ukene da, så jeg vet ikke hvorfor den nå er så forvirret :-) Når det gjelder DAB så har jeg ikke klart å finne noen god løsning for min 2010 D4. Men den så jo fin ut den IN2DIGI løsningen det ble linket til over her.
 8. Nesten sikker på at denne ble solgt fra Tønsberg i fjor, og igjen fra Nord-Norge i sommer. Tectylbehandlet av eier i nord, som også hadde rigget den ganske mye som tur-bil for familie. Var nære på å reise opp og se på den. Litt skeptisk til en bil som blir tectylert når den har gått noen år, men øser man på saueolje i årene etter, så er det vel greit.
 9. Prøv Bilmateriell. Jeg kjøpte klosser der til min i sommer, og tror de hadde skiver også.
 10. Det er vel bare fra 2008 at det kommer motorfeil ved blending av EGR. Ellers er det vel tilstand og pris som bestemmer om det skal handles :-) Plenty med kjøpsguider og sjekkpunkter for den som leter.
 11. Takk for tilbudet. Jeg holder til i Porsgrunn, men første strekket på turen er Porsgrunn-Lillehammer. Så om jeg ikke finner en mer lokal eller permanent løsning så kanskje vi svinger innom deg på veg nordover på onsdagen. Jeg gir deg beskjed.
 12. Jeg har forsøkt å få tak i Artfex sitt hundegitter til min Disco 4 før vi reiser på ferie til onsdag, men de to norske forhandlerne har ikke på lager. Skruvat har heller ikke denne lenger ser det ut til... Er det noen i nærheten som har et slikt jeg kunne låne en ukes tid? Eventuelt kjøpe? Pling meg gjerne i så fall på 97068335. Denne altså: http://www.artfex.se/wp-content/uploads/skyddsgaller/40544%20Landrover%20Discovery%203%20&%204%20skyddsgaller.pdf
 13. Jepp. Ta MANGE bilder under demontering, fra første skrue. Du kommer IKKE til å huske hvordan ting satt sammen ;-) Jeg har det meste av manualer og sprengskisser, men måtte google ganske mye på ting jeg ikke hadde tenkt på å dokumentere underveis. Så er det veldig kjekt med en stor gassbrenner når det trengs varme for demontering/montering av lagre osv. Jeg angrer også på at jeg ikke byttet absolutt alle simmerringer når jeg først hadde kassen i deler. Det er ikke en jobb jeg har lyst til å gjøre en gang til. Ikke fordi det er så vanskelig, men fordi tid er en knapp ressurs her.
×
×
 • Create New...