Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Arve Sævik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Arve Sævik

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålesund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ålesund
 1. Arve Sævik

  Dab radio Discovery 3

  Jeg har nylig montert en mObridge DAB+ modul med godt resultat i min D3 HSE 2007. Monterte den like ved den originale radiomodulen under panelet på høyre side i bagasjerommet, og med kort vei opp til sideruten der jeg monterte en aktiv vindusantenne.
 2. Arve Sævik

  "Nettlommer" til 3. seterad / bagasjerom i D3

  Dette virker interessant om ikke originalene er å oppdrive, men det er nok ikke helt enkelt å få de tilpasset godt. Kanskje best å montere de slik de er. Passer nok bedre til Defender enn til Discovery 3.
 3. Arve Sævik

  "Nettlommer" til 3. seterad / bagasjerom i D3

  Deler fra et vrak er nok sikkert løsningen da ja. Dette er jo ingen hastesak, eller noe must, så jeg får bruke litt tid på å finne ut hva som evt. er forskjellen mellom 5-seter og 7-seter når det gjelder disse panelene. Vet du mer om dette enn det du skriver over Fogga? Mener du at formen på panelet der lommene er montert er forskjellig, slik at lommene ikke vil passe på panelene til en 7-seter?
 4. Arve Sævik

  "Nettlommer" til 3. seterad / bagasjerom i D3

  Takk for godt svar! Det ser ut til at du har helt rett. Jeg har sett over en mengde biler på finn.no nå, og alle uten setebelter for 3. seterad ser ut til å ha disse nettene. Men jeg forstår ikke uten videre hvorfor 7-setere ikke skal ha de også.
 5. Jeg ønsker om mulig å ettermontere "nettlommer" som vist på bildet, men har ikke vært i stand til å finne disse eller noe informasjon om de noe sted. Noen som vet mer om dette? Jeg har sett mange D3 som har de, men like mange uten. Jeg har også sett at nye D4 leveres både med og uten, men forhandleren jeg snakket med kunne ikke fortelle meg hva som avgjør om disse blir levert med ny bil. Noen som vet om disse kan skaffes og hva de evt. kalles på engelsk?
 6. Arve Sævik

  Kjøpe nytt ratt D3

  Jeg kjøpte nytt ratt her: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370361860432&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Monterte selv. Jeg kjøpte også et verktøy på eBay for å løsne airbagen (denne kan alternativt lages hjemme): http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200407692271&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Jeg er veldig godt fornøyd med rattet. PS. Fikk ikke "Insert link" til å fungere i denne posten.
 7. Hei, Har noen liggende en slik som ikke brukes? Nokia Phone Cradle (XVE500021). Mvh Arve Sævik
×