Gå til innhold

kurtan

LRF Society
  • Innlegg

    725
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.taksthuset-follo.no
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ski, Akershus

Previous Fields

  • Location / Bosted
    oslo

Nylige profilbesøk

1 243 profilvisninger

kurtan sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Hei har 4 stk x-mil felger som skal selges kr 1.400,- 4 stk originale General dekk til defender med ca 8 mm mønster igjen i dimensjon 235/86-16 selges kr. 1.000,- 4 stk Nokia vinterdekk i dimensjon 235/75-16 med ca 4 mm mønster igjen til kr 500,- Disse står på originale stålfelger til 2005 pajero. Ring 91601101 hvis dette er av interesse, eller kom med bud.
  2. Den er nok rettere i platene på bilde enn i virkeligheten Ragnar Men det var litt dårlig med interesse, så får prøve Finn før jeg setter den under presenning og venter på mer tid.
  3. Etter lang tids vurdering har jeg besluttet å se om det er noen interesse for å overta mitt prosjekt da jobb, hus og 2 små barn tar all tid. Bilen er en serie 2 1962 modell som har vært plukket ned av meg og tidligere eier. Følgende er gjort med bilen: Ramme og akslinger er sandblåst og behandlet. Motoren har fått overhalt topp og honet sylindere hvor også lager ble byttet før lakkering av blokka. Følgende nytt er kjøpt: Parabol fjærer, dempere, bremserør, bremsepumpe, klutsjpumpe, forgasser, fordeler, coil, dynamo, radiator, pluggledninger, seter, teppesett, lys, blinklys, parklys, dører, bakluke, dørtopper, frontfanger, plastinnlegg bak, eksosanlegg og sikker mye jeg har glemt. Alle deler er pusset og lakkert men panser bør lakkeres igjen. Jeg har lakkert selv og er sånn passe fornøyd med jobben, var ikke meningen å lage en utstillingsbil. Det som gjenstår er noe mindre montasje jobb, fylle oljer osv samt trekke opp nytt el.anlegg. Tak er solgt og følger ikke med da jeg hadde tenkt og kun bruke softtop. Har også x-mill felger og orginale defender dekk som kan medfølge hvis prisen er rett. Pris er jeg usikker på, kjøpte selv prosjektet før innkjøp av alle nye deler, lakkering og montering for kroner 20.000,- Innkjøp av deler er vel noe tilsvarende. Gi meg et bud hvis dette er av interesse men jeg forholder meg rettet til og ikke selge. Ja jeg har fått råd om å fullføre før jeg selger, men da beholder den selv. Markedet flommer vel ikke over av serie 2 lenger og her har man muligheten til å få en svært god bil med litt innsats. Svein 91601101
  4. Hei et lite generelt spørsmål: Jeg har opplevd både i drivverket på Defender og min Freelander. Og har slått meg til ro at slik er det ofte på 4x4 manuell. Men så kom jeg på en ide i dag. Man merker slakken hvis du slipper gasse under kjøring samt ved giring. Kunne det vært en ide og latt mellomaksling ha en flens i hard gummi, mener også jeg har sett noe sånt en gang. Da vil jo slakken bli "snillere" Noen som kjenner til dette?
  5. Tore har du glemt at Brødrene London har en?
  6. Kan ikke hjelpe deg med start, når det gjelder VCU har vel din årsmodell litt problem med forskjellig utveksling på for- og bakaksling slik at VCU må jobbe ekstra. Husker ikke når dette ble utbedret.
  7. Er ikke enig med deg, en freelander med td4 er det lite tull med. VCU er en slitedel og må byttes i tide. Vindusheiser er dårlig, men enkle og billige å bytte. Mulig jeg husker feil med facelift har vel også bedre varmeregister, så da er vel ikke dette noe problem. Eller ok bil, litt svak klutsj bør vel også nevnes. Disco 2 har sine utfordringer den også og trolig litt mer kostbare også
  8. Kan noen kjøpe denne før jeg gjør noe dumt igjen. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=33060853
  9. Nå har jeg fått prøve bilen over flere dager på lengre turer. Det er blitt en ny bil, vesentlig sprekere og mer dreiemoment, og ikke minst slutt på små fusking. Meget fornøyd.
  10. :D :lol: Så bra, utrolig hva vi kan få til. Og ikke minst så bra at Famous Four tok dette seriøst, dette får de mange gode kunder på vil jeg tro. Men DHL bruker uansett aldri mer.
  11. Ser at flere har renset denne på Td5 med merkbar effekt, noen som har prøvd dette på Freelander.
  12. Jeg skal i fremtiden være flinkere å ringe EWS å sjekke pris osv. Ringte egentlig for å høre prisen på en vindusheis komplett, han hadde da ok uoriginale inne til 900,- Det er ikke mye dyrere enn fra ebay inkludert frakt og mva. Og så får man i tillegg god service, delen i posten etter 2 dager og litt garanti vil jeg tro. Har nok mange ganger bestilt deler fra utlandet, som like godt kunne ha vært kjøp her hjemme vil jeg tro. Og gud hvor mange deler jeg har i garasjen som ikke passer til seriebilen min.
  13. Min har som sagt hatt normalt forbruk, men dårlig bunndrag og litt småfusking. Ble en annen bil med ny MAF, men før merket jeg når turboen kom. Nå merker jeg ikke noe, bare jevnt og litt kjedelig drag :=) Er det noen som kjenner til og vi har trykksensor på innsuget på våre biler?
  14. Tja det blir ikke helt store farten med ex mill kasse da, ikke det at disse bilen tåler så mye fart. Men greit med litt behagelig turtall. Ellers lykke til, serie 2 er beste utgave mener nå jeg.
  15. Helt klart, Torsen mener hans TD4 bruker langt over literen etter at han byttet MAF til en som sannsynligvis er defekt. Min har jeg målt flere ganger i vinter og ligger på blandet kjøring rett under 0,7. Jeg har manuell da.
×
×
  • Opprett ny...