Jump to content
LRforum

jankristian

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jankristian

 1. Kona fyllte drivstoff i dag på en yx stasjon og det oppsto noe greier så hun snakket med betjeninga. Av en eller annen grunn mente han at kondensfjerner var løsningen på problemet og helte på det som mest sannsynlig var en halv liter før kona fyllte full tank med bensin. Hun har nok kjørt ca 20 km etter fylling. Bilen er en 2017 modell Golf stasjonsvogn, 1 liter bensin. Har Google litt, og flere mener at det kan være skadelig for motor, rørsystemet og pumpa. Bør jeg kontakte yx og få de til å betale for en rens?
 2. Nå har jeg skrudd ned prisen enda litt mer, og er selvfølgelig åpen for å diskutere pris ytterligere hvis noen er interessert
 3. Noen interesserte? Har satt ned prisen til 185 000 nå, også er det jo selvfølgelig mulig å diskutere
 4. Her er en lenke til annonse på finn.no https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=156981338 Ser meg nødt til å selge Defenderen da tiden ikke strekker til. Har flyttet til en gård, så det er jo i utgangspunktet en perfekt bil å ha, men det er mye annet som også tar tid. Bilen er godt rigget da første eier kjøpte den for å kjøre fra Nordkapp til Cape Town. Tror han endte opp med å kjøre den tilbake også. Den er bygget om på Speial Vehicles og Artic Trucks, og har blandt annet ARB diff foran og bak, Husky winch (elmotor må byttes), veltebur innvendig/ utvendig (innvendig ikke godkjent), takstativ, uttrekkbar skuff... Se bilder i annonsen og ta kontakt om det er noe du lurer på eller er interessert Mvh Jan Kristian
 5. Takk for svar da har jeg fått låne en spesiell locktite som skal fungere godt til dette.
 6. Holder på å skifte olje på motoren (td5). Da jeg skulle skru inn bunnpluggen dro jeg over gjengene uten noe særlig kraft.. Har nå gjenget opp til 20mm med biltema kit, men greide selvfølgelig å gjenge litt skjevt slik at bolten legger seg inntil på den ene siden først. Det jeg da lurer på er om det er noe trykk i bunnpanna eller om oljepumpa kun suger slik at jeg kan få det tett ved å legge på gjengeteip mellom skiva og bolten.
 7. Takk for svar! Trenger 12v motor, men tatt for tilbudet. Hvor kjøpte du denne?
 8. Hei. Har en Superwinch Husky 8 hvor dekselet til motoren er rustet i stykker og motoren da har irret og rustet en del. Er det noen som har en motor liggende eller vet om en måte å skaffe en motor til en snillere penge enn 4600 kr + mva og frakt som norske forhandlere skal ha?
 9. I helga ble roofrack og stige demontert for å lakkere steder som er korrodert. Jeg prøvde en sandblåser fra biltema på noe stål vi hadde liggende, men den funket veldig dårlig.
 10. Nok ett nytt innlegg! http://4x4afrika.no/living-in-the-moment/
 11. nytt innlegg på hjemmesiden! litt for lenge siden nå, så skal prøve å være litt flinkere fremmover! http://www.4x4afrika.no
 12. Nytt innlegg: http://4x4afrika.no/planer-er-til-for-a-endres/
 13. Nytt innlegg på hjemmesiden! http://4x4afrika.no/into-the-forrest/ Det ser også ut til at vi kommer til å endre kjøreruten litt, rett og slett fordi bilen mest sansynlig blir kjøpt i Namibia, og fordi vi vil innom Sør-Afrika og Lesotho på sommerstid. Jeg kommer til å skrive litt om dette på hjellesiden snart.
 14. Fantastisk med så mye respons! Jeg skal prøve så godt jeg kan å holde dere oppdatert på hjemmesiden om hva som skjer. Og hvis dere vil sørge for å få med dere det meste kan dere melde dere på nyhetsbrev (da får dere en mail hver fredag med de nyeste innleggene). Dette gjør dere inne på hjemmesiden under menyen kontakt. Ellers tar jeg gjerne imot gode råd for turen. Og om noen vet om noe vi burde dra innom på turen er det bare å rope ut!
 15. Vi er tre kompiser, Jan Kristian, Morgan, og Halvor, og romjulen 2014 legger vi ut på tidenes roadtrip. på fem måneder skal vi kjørei gjennom 15 forskjellige land, og tilbakelegge over 25000km, Jan Kristian og Morgan i en Land Rover Defender, og Halvor på Motorsykkel. Vi har laget en hjemmeside: http://www.4x4afrika.no, og en side på facebook: http://www.facebook.com/4x4afrika sjekk ut hjemmesiden, og lik facebook siden våres!
×
×
 • Create New...