Jump to content
LRforum

Pande

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Pande

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Østlandet

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

145 profile views
 1. Duxola er innkjøpt og kan bekrefte at bilen orginalt har vært blå. God helg alle sammen!
 2. Fint! Da skal jeg se om jeg klarer å maskere opp uten å måtte ta av de galvaniserte delene. Er det noen malingsfjerner dere vet fungerer bra?
 3. Litt usikker @@le, men ser ut som den er blå i bunn før den har blitt malt khaki før så å bli malt blå igjen på toppen. Ønsker å få fram igjen de galvaniserte kantene rundt planet. Tenkte å teste med malingsfjerner, men er usikker på om dette også tar galvaniseringen. Er det det noen som har erfaring med dette?
 4. Takk for gode tilbakemeldinger! I sommer har hun fått av seg tak og takgrind og fått på seg canvas. Synes hun ser veldig bra ut med det! I tillegg har det blitt bytter radiator, vannpumpe, termostat, temperatursensor og eksosanlegg slik at det føles litt tryggere å ta henne på tur. Neste som må tas tak i er nok girkassa...
 5. Hei Atle! Ja, den som leter den finner. Takk for gode innspill! Får svinge innom og se på dine neste gang jeg er i dine trakter.
 6. Har du fått tatt noen bilder?
 7. Sendt deg PM
 8. Ønsker å kjøpe en baklem til min S3. Er det noen som har en de ikke bruker?
 9. Pande

  Framseter S3

  Ønsker å kjøpe framseter til min S3 om noen har et sett til overs.
 10. Takk for mange gode svar og tips! Nå har jeg virkelig noe å sette meg inn i og finne ut hvilken vei jeg vil gå med denne bilen.
 11. Da tror jeg de blir fjernet lafterolf. Ønsker å se litt hvordan statusen er bak all «padding». Har sett på noen sorte «deluxe» vinylseter så det er godt mulig at det blir med et sett med sånne på neste bestilling fra England.
 12. Godt å høre Vidar! Har ikke sett noe til de gamle brosjyren så skal ta meg en god kikk på lenken din Stig. Takk skal du ha!
 13. Her kommer noen bilder av slik den står i dag.
 14. Jeg skal få tatt noen bilder når jeg kommer hjem. Men finnes det et sted der man kan se hva valgmulighetene for disse bilene var? Lurer spesielt på isolering/«trim» i dører og tak.
 15. Hei, Jeg har nylig kjøpt meg en 1973 S3 88 Som jeg ønsker å få så original som mulig. Det sitter en del utstyr på bilen som jeg mistenker er ettermontert og lurer derfor om det finnes en oversikt over hva som ble levert med disse bilene originalt?
×
×
 • Create New...