Jump to content
LRforum

LANDreas

LRF Society
 • Content Count

  14,183
 • Joined

 • Last visited

About LANDreas

 • Rank
  Hvordan redigerer jeg denne?

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grefsen, Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Grefsen, Oslo

Recent Profile Visitors

4,123 profile views
 1. Tusen takk til alle for nok et knallhyggelig Forumtreff! Godt å se dere alle igjen, for jeg fikk det jo ikke til i fjor. Og «takket være» Covid 19 ble alt annet avlyst i år, men heldigvis ikke Forumtreffet. Setter stor pris på dere alle, og synes det var utrolig sporty at samtlige stilte opp på leken på lørdag. Det så ut til at dere hadde det rimelig moro også. En diger takk til alle deltakere og arrangementskomitéen! Gautes avdeling for hatter, neser og oppgaver fortjener en helt spesiell takk! A.
 2. Neida, Anders. Du har vært der med Brumle en gang også, da han var nylig din og nylakkert. Men kun én natt, tror jeg. A. Om du klarer 145 mil, så klarer du vel 50 til, Rune. A.
 3. Takk, Stig! Kjør hit, så skal du/dere få sitte på med meg opp.
 4. På grunn av tidens omstendigheter, så blir det Forumtreff på meg likevel! Halleluja! Det glapp jo i fjor, for første gang, så nå gleder jeg meg stort.
 5. Takk til alle for bra oppmøte! Stor takk til Guttorm og Betty for frisk feriefortelling med artige anekdoter, og til Atle for lunt lokale og snasen servering!
 6. MER INFO OM GREFSENKOLLENTREFF, ONSDAG 4. MARS KLOKKEN 1800: Merk: STED! Vi har gleden av å invitere til: FRA SOLIHULL TIL KAUKASUS – Et kåseri om hvorfor og hvordan man kjører en Freelander 1 fra Oslo til Aserbajdsjan ... Tidspunkt: Onsdag 4. mars klokken 1800 og utover Sted: I Atles garasje, Kjelsåsveien 97 (ikke langt fra Grefsenkollen, bare litt lenger ned i lia) Parkering: Det skal være plass til 18 biler på tomta, så bruk hodet ved parkering. Er du sent ute, kan du gateparkere i Lyngåsveien – veien som går inn ved siden av Joker. Mat: Ta med noe du vil grille og evt. noe å ha det i (lomper/brød etc.). Vi holder ketsjup, sennep, sprøstekt løk og vafler til dessert. Annet: Ta med campingstol! Velkommen! Hilsen Robert og Andreas (på vegne av Atle og Guttorm).
 7. Pokker! Må jeg bygge om selve bilen, Gaute?!
 8. Ja, du må love å ikke forsvinne helt, Reidar! Lykke til med racingprosjektet! Kan du si litt mer om med hva og hvordan? A.
 9. Så at de skulle snakke litt varmt om NLRK, ja. Kult! Bra du stiller opp, Jøran. Skal prøve å få hørt på den i løpet av dagen. A.
 10. Ulp! Ser ut til at hele juni er dekket opp av 50-årslag (i år er det vårt år) og fotball-EM. Spøker for Forumtreff for meg i år (også!).
 11. Nydelig! Kjekt å kunne sove i bilen, det gjør det jo unektelig litt enklere.
 12. Moro at så mange kunne være med! Tror vi var 20 pers., og disse minitreffene begynner nå å få ganske jevnt bra besøk. Det er bra. Men, som dere ser, så er det alltid plass til mange fler! Takk for veldig hyggelig sammenkomst! Sees!
 13. Kjære venner! Da nærmer vi oss torsdag den 23. og dekksparketreff på Grefsenkollen. Vi begynner klokken 1800. Været er meldt rimelig bra, med temperatur rundt nullpunktet og ingen nedbør. Alle tar med seg: - Stol. - Varme klær, da vi skal sitte i stol en halvtimes tid. Et ullteppe er heller ikke dumt. - Noe å grille, f.eks. pølser eller hamburgere. - Drikke. Arrangementskomitéen holder grill, sennep og ketchup. Annet ønsket tilbehør må du ta med selv. Vel møtt! Vennlig hilsen Robert og Andreas (922 66 300).
×
×
 • Create New...