Jump to content
LRforum

LANDreas

LRF Society
 • Content Count

  14,194
 • Joined

 • Last visited

About LANDreas

 • Rank
  Hvordan redigerer jeg denne?

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grefsen, Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Grefsen, Oslo

Recent Profile Visitors

4,354 profile views
 1. Håper å se mange der i kveld! Tror det blir interessant, i tillegg til at det selvfølgelig blir hyggelig.
 2. Man trenger ikke jakte. Vi har jo de bilene vi trenger.
 3. Store ting på gang, skjønner jeg. Men Bien skal nok få fly igjen snart, kjenner jeg deg rett.
 4. Kjære venner! Da er det duket for et høsttreff på Grefsenkollen. Datoen er onsdag 16. september klokken 1800. Det ser ut til at det skjer noe hyggelig/interessant, så 40 kroner per pers. betales på stedet (Vipps), men IKKE før vi er der. Grunnet Covid-19-utfordringer dropper vi grilling denne kvelden, så pass på å ha spist deg mett på forhånd. Alle må passe på å registrere seg hos meg ved ankomst, dvs. sende meg en SMS med eget navn (+evt. passasjerers navn) og epostadresse. Mitt tlf. nr. er 922 seks seks 300. NB! Har du sykdomssymptomer eller er syk, så må du dessverre holde deg hjemme, men vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er frisk. Sees! :-) Vennlig hilsen Robert og Andreas.
 5. Her høres det ut som om det er noe gærent som ikke er riktig, ja. Spørs om du ikke bør overhale/bytte kaliperne, ut ifra hvordan du beskriver slarken.
 6. Spennende. Har han noen tips til andre som er flinke og kan bidra på de andre LR-modellene, kanskje?
 7. Eneste gangen jeg klarte å sprenge en belg, var da jeg hoppet med bilen i skauen. Tror hekken var rundt 70 cm opp i luften. Da smalt toppen av belgen på venstre side bak, altså plastlokket. Kjørte hjem til Oslo, i bl.a. 110 km/t, med 2 stk. 2" x 3" surret oppå hverandre og stroppet fast i "hylla" på akslingen. Har man bump stops er dette en utmerket nødløsning. Ekstra bump stop kan være lurt å ha med seg, for disse har en egen evne til å ramle av på disse bilene. Disse belgene skal tåle mye, så dette må være feilproduksjon. Jeg ville reklamert.
 8. Tusen takk til alle for nok et knallhyggelig Forumtreff! Godt å se dere alle igjen, for jeg fikk det jo ikke til i fjor. Og «takket være» Covid 19 ble alt annet avlyst i år, men heldigvis ikke Forumtreffet. Setter stor pris på dere alle, og synes det var utrolig sporty at samtlige stilte opp på leken på lørdag. Det så ut til at dere hadde det rimelig moro også. En diger takk til alle deltakere og arrangementskomitéen! Gautes avdeling for hatter, neser og oppgaver fortjener en helt spesiell takk! A.
 9. Neida, Anders. Du har vært der med Brumle en gang også, da han var nylig din og nylakkert. Men kun én natt, tror jeg. A. Om du klarer 145 mil, så klarer du vel 50 til, Rune. A.
 10. Takk, Stig! Kjør hit, så skal du/dere få sitte på med meg opp.
 11. På grunn av tidens omstendigheter, så blir det Forumtreff på meg likevel! Halleluja! Det glapp jo i fjor, for første gang, så nå gleder jeg meg stort.
 12. Takk til alle for bra oppmøte! Stor takk til Guttorm og Betty for frisk feriefortelling med artige anekdoter, og til Atle for lunt lokale og snasen servering!
×
×
 • Create New...