Jump to content
LRforum

LANDreas

LRF Society
 • Content Count

  14,152
 • Joined

 • Last visited

About LANDreas

 • Rank
  Hvordan redigerer jeg denne?

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grefsen, Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Grefsen, Oslo

Recent Profile Visitors

3,716 profile views
 1. Kjipt! Ser ut som biter fra lagre/lagerbaner. Du kan jo evt. høre med Clausen om han vil kjøpe. Vet han har bygget opp noen tidligere. Gjetter på at 20’-40’ er salgsprisen, avhengig av tilstand, km og alder. Kostet meg (og forsikringsselskapet) 110’ å få jobben gjort på verksted, inkl. motor. A.
 2. Men i himmelens navn! Det var en egentlig en fleip da jeg forleden sa at du trengte flere biler. Gratulerer!
 3. Og Vipps’ingen tar vi på stedet, ingen forhåndsbetaling. Men, som Rob sier, så vil vi gjerne ha beskjed om hvem som kommer. Vel møtt!
 4. Du er så flink! Stjerner i øya, for dette blir bra. Prøv å ikke ødelegge deg selv mer, da. Akkurat deg selv tror jeg ikke du klarer å sveise eller skru sammen igjen.
 5. Du får det til, Sondre! Godt å se deg med D2 igjen.
 6. Og OM du skal bytte motor, gå gjerne for en brukt Jaguar-motor. De er ikke brukt like hardt som på våre biler, og er sjelden brukt til å dra tunge tilhengere. En litt annen målgruppe på de bilene. Men håper det beste for deg! (Jeg har Jaguar-motor og gleder meg fortsatt til hver gang jeg skal ut og kjøre eller harve i skauen med D3'n.)
 7. Er du blitt sveiser også, nå? Tøft! Ser jo ut til at også din Defender trenger litt stell av og til.
 8. Imponerende effektivt, både skummet og du!
 9. Topp treff! 19 biler er veldig hyggelig på en helt alminnelig torsdag. Supert at noen tok bilder! DEN GANG DA ... Vi ber alle holde av 17. oktober til neste treff. Det kaller vi et «Den gang da ...»-treff, hvor vi skal få et historisk innblikk i en litt mørk del av Oslos historie. På grunn av tidlig solnedgang er det viktig at alle som skal være med på den delen, møter presis klokken 1800 på p-plassen ved Grefsenkollen. Vi går derfra 1805. Ha på varmt yttertøy. Det er kun 10 minutters gange på sti hver vei, men godt fottøy er lurt. Robert har lovet enkel servering, i form av «mafialefse». A.
 10. Håper værgudene er litt mer til å stole på enn en gammel Land Rover ... Været er jo ikke viktig, så lenge vi er sammen. Sees! Jeg kan ta med presenning og litt snører, jeg, for sikkerhets skyld. Da blir det neppe regn.
 11. Herlig! Det er så deilig å se at du bruker Litj.'n på tur, Arild. Trist å ikke være med i år, men satser på å komme sterkere tilbake neste år. A.
 12. Si 1.100 da, så slipper JEG å dra på Posten også.
×
×
 • Create New...