Jump to content
LRforum

LANDreas

LRF Society
 • Content Count

  14,200
 • Joined

 • Last visited

About LANDreas

 • Rank
  Hvordan redigerer jeg denne?

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grefsen, Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Grefsen, Oslo

Recent Profile Visitors

5,457 profile views
 1. Heppa! Trenger frakt av et swing away sykkelstativ, fra Oslo i retning Sortland. Hvis det lar seg gjøre. Vanskelig å si målene, men det tar jo litt plass. Se bildet. Det er til firkantfeste, så én fast vinkel med én lang stang, mens stengene til syklene er avtakbare. "Saksen" på bildet skrus sammen og blir flat, så det eneste som stikker ut fra saksen er 2-toms-røret til hengerfestet.
 2. Da har vi en rettelse å komme med: Det ble en dobbeltbooking her, dessverre. Vi dropper 24.–26. og treffet blir 17.–19. juni, på Persgården. :-) God tur! (Jeg kan dessverre ikke være med den helgen.) A.
 3. Vi oppfordrer alle som har partytelt til å ta det med, for seg og sine. A.
 4. Så hyggelig! Gratulerer! Vi skal prøve å være hyggelige, så kanskje hun blir med flere ganger.
 5. Litt mer info om treffet her: "Forumtreffet" i år er mer en uformell oppfordring til å besøke Persgård camping i løpet av sommeren, og gjerne den nevnte helgen. Campingen er åpen, og det er klart det er veldig hyggelig å støtte Solveig og familien med et besøk. Om andre enn meg også skal dit, er jo det helt tilfeldig og veldig hyggelig. DERSOM det kommer en del mennesker, så oppfordres selvfølgelig samtlige til å følge lokale og nasjonale smittevernregler. Det betyr at det nok er lurere å møtes i mindre grupper der oppe, og at alle styrer seg selv og må ta hensyn til re
 6. Håper å se mange der i kveld! Tror det blir interessant, i tillegg til at det selvfølgelig blir hyggelig.
 7. Man trenger ikke jakte. Vi har jo de bilene vi trenger.
 8. Store ting på gang, skjønner jeg. Men Bien skal nok få fly igjen snart, kjenner jeg deg rett.
 9. Kjære venner! Da er det duket for et høsttreff på Grefsenkollen. Datoen er onsdag 16. september klokken 1800. Det ser ut til at det skjer noe hyggelig/interessant, så 40 kroner per pers. betales på stedet (Vipps), men IKKE før vi er der. Grunnet Covid-19-utfordringer dropper vi grilling denne kvelden, så pass på å ha spist deg mett på forhånd. Alle må passe på å registrere seg hos meg ved ankomst, dvs. sende meg en SMS med eget navn (+evt. passasjerers navn) og epostadresse. Mitt tlf. nr. er 922 seks seks 300. NB! Har du sykdomssymptomer eller er
 10. Her høres det ut som om det er noe gærent som ikke er riktig, ja. Spørs om du ikke bør overhale/bytte kaliperne, ut ifra hvordan du beskriver slarken.
 11. Spennende. Har han noen tips til andre som er flinke og kan bidra på de andre LR-modellene, kanskje?
 12. Eneste gangen jeg klarte å sprenge en belg, var da jeg hoppet med bilen i skauen. Tror hekken var rundt 70 cm opp i luften. Da smalt toppen av belgen på venstre side bak, altså plastlokket. Kjørte hjem til Oslo, i bl.a. 110 km/t, med 2 stk. 2" x 3" surret oppå hverandre og stroppet fast i "hylla" på akslingen. Har man bump stops er dette en utmerket nødløsning. Ekstra bump stop kan være lurt å ha med seg, for disse har en egen evne til å ramle av på disse bilene. Disse belgene skal tåle mye, så dette må være feilproduksjon. Jeg ville reklamert.
 13. Tusen takk til alle for nok et knallhyggelig Forumtreff! Godt å se dere alle igjen, for jeg fikk det jo ikke til i fjor. Og «takket være» Covid 19 ble alt annet avlyst i år, men heldigvis ikke Forumtreffet. Setter stor pris på dere alle, og synes det var utrolig sporty at samtlige stilte opp på leken på lørdag. Det så ut til at dere hadde det rimelig moro også. En diger takk til alle deltakere og arrangementskomitéen! Gautes avdeling for hatter, neser og oppgaver fortjener en helt spesiell takk! A.
×
×
 • Create New...