Jump to content
LRforum

LANDreas

LRF Society
 • Content Count

  14,169
 • Joined

 • Last visited

About LANDreas

 • Rank
  Hvordan redigerer jeg denne?

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grefsen, Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Grefsen, Oslo

Recent Profile Visitors

3,858 profile views
 1. Kjære venner! Da nærmer vi oss torsdag den 23. og dekksparketreff på Grefsenkollen. Vi begynner klokken 1800. Været er meldt rimelig bra, med temperatur rundt nullpunktet og ingen nedbør. Alle tar med seg: - Stol. - Varme klær, da vi skal sitte i stol en halvtimes tid. Et ullteppe er heller ikke dumt. - Noe å grille, f.eks. pølser eller hamburgere. - Drikke. Arrangementskomitéen holder grill, sennep og ketchup. Annet ønsket tilbehør må du ta med selv. Vel møtt! Vennlig hilsen Robert og Andreas (922 66 300).
 2. Jeg liker jo å gi en hjelpende hånd. Her vurderte jeg det litt vel bokstavelig, men tanken overstyrte heldigvis refleksen.
 3. Takk til alle LR-venner som var med! Fenomenalt hyggelig treff, som vanlig. Spesielt takk til Finn Arne, som ga seg selv og oss andre ekstra hjertetrim. Men det gikk bra. A.
 4. HUSK: Liten brannsluker, oljeoppsamlingskar, batteriet må sitte fastmontert, bremser må virke som de skal. Har du CB-radio, ta med og benytt kanal 16. Lisens og kjøreavgift løses på stedet. Rabatt for KNA-medlemmer, så ta med medlemskort. PS Jeg har plass i bilen, hvis noen heller vil sitte på. Sees! A.
 5. D3 fungerer utmerket de aller fleste stedene på GMS. Min har en modifiseringsboks for høyden på luftfjæringen og et par plater under, samt rock/tree sliders, og jeg kjører det meste der. Det eneste jeg har ødelagt på Grenland er noen dekk. Grunnen er at jeg har kjørt med vanlige Hakka piggdekk, og de har litt tynne dekksider. Men har bare gjort det et par ganger. Nå har jeg Hakka LT, satser på at det går bedre. Og, jeg smalt en luftfjær på D2'n en gang. Ble litt vel sta og hoppet nesten en meter opp i luften med bakparten. Da sa det PANG! Med litt hjelp av herren noen poster opp, så fikk jeg tjoret på et par 2x3-tommere og kjørte helt hjem ved egen hjelp. Holdt til og med 110 km/t på E18. No sweat.(Dog litt stumpete fjæring på høyre side bak.)
 6. Ja, dette er alltid et topp treff! Har vært på treffet 10-11 år på rad (unntatt 2018), og det er virkelig helt topp. Ikke minst takket være skribenten rett over dette innlegget, som startet det. Var helt supert i fjor, altså for ett år siden. Ja, det har et par ganger vært litt oppkjørt av trialbiler og portalakslinger, men de rydder opp i løypene når det trengs. De har flere gravemaskiner der. Hva slags bil har du, Jørgen? Og er det bruks- eller strøkenbil? Vi finner garantert noen gøyale løyper der uansett, i tillegg til masse hyggelige folk. Bli med!
 7. Ja, jeg tenker fredag til søndag, som vanlig. Nå går det jo også an å ligge inne, om man vil. Eller i bålhytta. Eller i telt e.l.
 8. Hei! Flere som har tenkt seg nedover i år? Jeg tenkte meg fredag til søndag, men vil veldig gjerne ha med flere på overnatting. I fjor var det kun meg på overnatting, gitt. Børre? Tom? Trond? Kim? Stian? La oss få det like hyggelig som det var for bare et par år siden! https://www.facebook.com/groups/7170935835/permalink/10156524100270836/
 9. En liten oppdatering her. Dog noe klønete forklart, ift. hva den egentlig gjør. Bokmålsordboka Oppslagsord Ordbokartikkel kaliper kaliper m2 1 klave til å måle diameter med 2 i bil: klype som klemmer rundt bremseskiva
 10. Det å bygge om til dobbel-DIN-radio når man har Harman Kardon Logic7 er i hvert fall bare å glemme. Masse jobb med flytting av original enhet og dyrt. Fort et par tusen kroner og vel så det, pluss ny dobbel-DIN-enhet.
 11. Nei, det er nok ikke han i Skien. Det er nok han her, på Lampeland: https://www.1881.no/?query=kai+aasland Hadde du prøvd nummeret i lenken, var det det samme nummeret som på Vipps? Du kan jo ringe Vipps også, mulig de er behjelpelige. Begynner å bli en stor organisasjon hos dem, sikkert noe sikkerhetsfolk også. Det er for øvrig tre til med samme etternavn på Lampeland, på 1881 på nett, blant annet et par. Vill gjetting sier meg at det er foreldrene og broren, så jeg ville begynt der. https://www.1881.no/?query=aasland+lampeland Han som bor alene driver med kornproduksjon, så dette er nok en familie der foreldrene har overlatt driften til broren. Han driver i hvert fall en bedrift på en gård med samme navn som etternavnet: https://www.purehelp.no/m/company/details/vebjrnaasland/984333277 Gård og motorsag hører også ganske godt sammen ... A.
 12. Ja, det skal du ikke se bort i fra. Det høres mer balansert ut.
 13. Fortsatt flink gutt. Prisen på cartridge'n du linket til var 1.500 GBP! Det kan vel ikke stemme? Kan jo kjøpe heloverhalt turbo her hjemme til 7.000 NOK.
×
×
 • Create New...