Gå til innhold

misl

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Bodø

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bodø

Nylige profilbesøk

381 profilvisninger

misl sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hvor anbefales det at man kjøper kompressor inkl mounting kit og evt slanger, slangeklemmer? Mikkel
  2. Noen som har en lenke til en leverandør av deler fra UK. Jeg har tenkt å skifte kompressor på min 2006 LR Discovery 3 og vil ha det beste, billigste og enkleste? Mikkel
  3. Har muligens samme problem. Kan du forklare "Viste seg å være irr på komfortmodulen" ?
  4. Ja, trodde det jeg også, men har kjøpt nytt batteri. Bilen skal inn på verksted på torsdag - vi får se da. Selv tror jeg at det er en dårlig kontakt et eller annet sted. For plutselig virker alt - untatt radioen som går i "low power mode" etter et par minutter. Liker dårlig periodiske feil... :-)
  5. Når alle disse tingene oppstår samtidig. Har Det en sammenheng? Har hørt at bilen kutter ut unødig strømforbruk ved lav spenning.
  6. Når alle disse tingene oppstår samtidig. Har Det en sammenheng? Har hørt at bilen kutter ut unødig strømforbruk ved lav spenning.
  7. Hva kan det da være som gjør at radioen går i "low power mode" noen minutter etter start av motoren og varmetråder og setevarme bare virker sporadisk?
  8. Her i vår fikk jeg byttet dynamoen på min disco 3 2006 etter at det var full stopp. Dette var rett etter jeg hadde kjøpt bilen og det ble gjort på garantien. Etter dette påpekte jeg overfor verkstedet at radioen gikk i "low power modus" og målte ladespenningen til 13, 8V. Jeg påpekte dette overfor verkstedet men de målte fullt utslag. Det endte til slutt med at de forsøkte å bytte hele radioen. Det hjalp heller ikke... Nå er det bare det at setevarmere og vindusvarmetrådene ikke virker heller. Alt dett tyder på at bilen mangler nok ladespenning. Jeg fikk verkstedet til å måle spenningen over tid og de sa at det merkelig nok varierte over tid. Plutselig gikk ladespenningen ned til 13.8 for så et kort øyeblikk å være oppe i 14.3, Er det noen her som har vært borti det samme og som har funnet årsaken til dette fenomenet?
  9. Kjørte Bodø - Altevann i helga. Det endret seg ikke. Såfremt ikke det er noen andre forslag heller jeg nok til at det er et batteriskifte som må til.
  10. Bilen er en disco 3 hse 2006. "low battery mode" kommer med motoren i gang. Batteriet har stått i bilen siden bilen var ny. Håper bare ikke at verkstedet som skiftet dynamoen har gjort noe feil... Andre her på forumet har sagt at man bør skifte løpehjul og reim samtidig. Tror ikke de gjorde det i garantijobben. Skal få målt batteriet og evt. kjøpe nytt. (det ville være typisk at dette ikke inngår i bruktbilgarantien)
  11. Med bilen i gang får jeg beskjeden "low battery mode" med bilde av et batteri når jeg setter lyden høyere enn 19. Bilen er ny for meg og har nettopp fått skiftet dynamo på garantien. Har ikke lagt merke til denne beskjeden før de skiftet dynamoen, men så har jeg vel ikke testet styrken på høytalerne heller. Verkstedet mente at batteriet skulle være bra, men jeg har en mistanke mot at det ikke er "bra nok" slik at "low battery mode" dukker opp i radioen. Er det naturlig at batteri inngår i bruktbilgarantien? Har lyst til å skifte batteri og se om radioen fungerte som normalt etterpå. Dynamoen er som sagt ny - så her er det vel ikke så mye feil.... Noen som kjenner til problemet og har funnet forklaringene på Low Battery Mode problematikken - selv om bilen er i gang?
  12. Ja, jeg har 0-9 tall på radioen. Hvor får jeg tak i ny front billigst. (england?)
  13. Har noen knapper på radio/cd/telfonenheten som er ødelagte. Går det an å skifte ødelagte knapper? Evt finnes det oppgraderte media enheter, med f.eks bedre bluetooth, usb inngang osv om man velger å skifte ut hele greia? Har ikke versjone med skjerm og GPS. Går det an å oppgradere til dette?
  14. Har lest en del om oppgradering av Webasto. Ønsker å montere timer med sms - også en som overstyrer vifter og spjell slik at bilen blir varm innvendig. Men dette er visst ikke så lett....
  15. Takk for tipset. Det skal jeg gjøre.
×
×
  • Opprett ny...