Gå til innhold

turbo

LRF Society
  • Innlegg

    1 328
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Contact Methods

  • MSN
    m_pallesen@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    norge
  • Interests
    ...

Previous Fields

  • Location / Bosted
    bergen

Nylige profilbesøk

2 293 profilvisninger

turbo sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Ville sjekket igjen releene under pas sete. Hadde samme symptomene. Måtte til slutt skru på tenningen og bevege på de da begynte temp måleren å bevege seg….
  2. turbo

    Ny girkasse

    98% sikker. Var verre å få i gir før slave og master ble skiftet.
  3. turbo

    Ny girkasse

    Må skifte girkasse på bilen da det ikke er mulig å bruke 2 gir og bilen henger på revers selv når bilen står i bakke og med clutch inne… clutch, slave, master alt et skiftet på verksted for ikke mange km siden. Å sitte inn en brukt er ikke aktuelt vil minimere risikoen for og måtte skifte kasse igjen. Så da blir den en ny en. Hvem som lager de beste kassene, og hvordan burde den oppgradere. Ser på ashcroft sine hjemme sider det er mulig å sitte inn HD lagre men er det et behov for det? kunne tenke meg lavere turtall i 5 gir. Bil har vtg turbo, moderat mappet, og 33" hjul. Går for det meste på asfalt med en del tilhenger bakpå, lite i skogen. noen som kunne være behjelpelig med opp sett av kassen?
  4. Hadde nylig samme symptomer på min, viste seg og være utløserlagrert. skiftet clutch, swinghjul osv...
  5. Gwyn Lewis har et ganske bra sett med plater og skvettlapper. Monterte de før vinteren og de har tilnærmet all slaps og snø unna ut riggerne samt bak med traversen.
  6. turbo

    td5 ulyd

    Triller raskere ja. Men lyden kommer i gangfart og. Nei ruller ikke forover i rever, kun bakover. Lyden kommer da og. da blir det en runde under bilen. ..
  7. turbo

    td5 ulyd

    Da var tiden kommet for et nytt problem skulle oppstå. Oppdaget i en ly lyd som jeg ikke har hørt før. Kommer når bilen triller med clutchen inne og den står i gir. kun hørt den i 1-2 og R. Ikke hørt den når bilen står i fri og triller. Tipper det kommer fra en av girkassene.. men vet ikke hvor jeg skal begynne. Bilen er en 05 gått 213000 https://www.youtube.com/watch?v=9Igb4a-M8KI
  8. Plast motor dekselet og bolter?
  9. To stykk støtdemper fester bak nye av typen brittpart. 300kr
  10. Jaja da blir det litt helgejobbing. takker for hjelpen.
  11. Ja vært inni å sjekket, for det meste bare kjeks. Men om hele greie nedre del må ut,.. Eller om det holder med de to skruene som Laftrolf https://www.roversnorth.com/parts/fcl500170pma_cover_wiper_motor_lower_dash_defendr_lhd
  12. Er en 05 mod. Så da kan man vel bruke samme?
  13. Nei hele den delen høytaler ringen står i.
  14. Ser ut som det går mot skifte av nedre del av dashbordet ve side der høytaleren hoder hus. Er blitt ganske gjennom rustet. noen som vet om det er mye arbeid å skifte og hvor man får tak i nytt?
×
×
  • Opprett ny...