Jump to content
LRforum

Geir K.H.

LRF Society
 • Content Count

  1,324
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Geir K.H.

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rjukan

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Rjukan, Tinn

Recent Profile Visitors

913 profile views
 1. Riktignok igår da. Fikk lekkasje på injector på sylinder 5, og injector på sylinder 1 hadde balanse på over maksverdi. Byttet begge med nye, og alle injectorverdier ligger på 1000 +/- 50. så da får vi se hvordan forbruket blir. De to forrige fyllingene lå på rund 2 l/mil.
 2. Jeg byttet til V8 bremser på min i høst. Kjøpte fullt sett fra Meyle hos Advanced Factors. Veldig fornøyd
 3. Hva med dysene? Hvis disse er slitne og lager dårlig sprøyte bilde, så vil motoren kanskje gå veldig ujevnt? Min harker en del på første oppstart når den er kald, og sylinder balansen er ikke lik på alle seks. Har en '07 modell.
 4. Dette vil jeg gjerne vite mer om også. Har lyst på varm bil på vinteren.
 5. Jeg fikk byttet på min via en her på forumet som hadde bekjentskap til en som var ekspert på bytte av glødeplugger, blant annet på D3. På min så knakk to stykker, og de borret han ut på plass. Herligheten kostet meg 5200,- mener jeg, og pluggene hadde jeg kjøpt på forhånd. Han anbefalte også bytte annethvert år siden de ikke koster stort. Jeg har dog ikke gjort dette. Husker dog ikke navnet på han i farta.
 6. Hvor Tor forskjell merket du på kjørekomfort/stivhet på bilen? Min passerer snart 150 k, og jeg har lurt på om jeg bør bytte etterhvert, men ingen vits hvis de holder lenger.
 7. Geir K.H.

  Kvasis RRC

  Den er så grom den bilen din. Lyst på en sånn jeg og!
 8. Helt enig i siste innlegg. Har selv den med blåtann, og det holder til det aller meste. Kjekt å kunne kjøre live data mens bilen går/er i bevegelse. Det kan man ikke med den uten blåtann. Slik jeg har funnet ut av blant annet feil på egr ventiler, lekkasje på kompressor etc. Løp og kjøp.
 9. Eventuelt Østfold metallisering. god erfaring med de i jobb.
 10. Jeg har akkurat overhalt kompressoren på min D3 som bruker de samme delene. Det fungerer bra, ihvertfall for meg, MEN det er mye annet som kan gå galt med demontasje av selve kompressoren, samt at hos meg så var store deler av braketten tæret bort rundt hullene til innfestingen. Hadde jeg visst det jeg vet nå, så hadde jeg antageligvis gått for en ny AMK. Man vet aldri før man begynner.
 11. Har selv en Hilti 22 volt på jobb. Husker ikke data på den, men den er hendig og fin, bygger ikke mye i lengden, og er relativt lett. https://www.motek.no/hilti-batteriverktoy/batterimaskiner-22-v-2/hilti-siw-22t-a-muttertrekker-4 Kanskje ikke den kraftigste, men Hilti har veldig bra garantier på selve maskinen, men også på batteri og lader. Ødelegger man batteri/lader innen de to første årene, så får man nytt uten spørsmål.
×
×
 • Create New...