Jump to content
LRforum

toto

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About toto

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Halden

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Halden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette høres veldig ut som samme problem jeg hadde for noen år siden. Problemet var en overmoden overdrive. Problemet ble løst med en visitt hos Gaute som fjernet hele overdriver.... Joda, til tider savner jeg den, men har akseptert at på en del veier klarer jeg ikke holde fartsgrensen ::)
 2. Hmmm. Problemet er å få fraktet bilen til et verksted iom startsperre. Går det an å deaktivere startsperre på et vis?
 3. Fjernkontrollen til min -05 fikk seg en tur i vaskemaskinen her om dagen, og da vil min kjære td5 ikke starte lengre. Hvor kan jeg få tak i ny? og hvor mye hazzel er det å få tak i det? Takker
 4. God overstått jul godt folk. Nå som romjulsstillheten (og kulde) senker seg er det på tide å prøve å få Webasto'en til å virke. Den har litt merkelige symptomer i følge en Webastokjenner så er diagnoseverktøy er nok en god start. Finnes noe slikt i Østfold?
 5. Har ikke bilde men hadde en særdeles vellykket samparkering i dag på torget i Halden. Defendere. Var to nr unna hverandre på registreringsnummeret
 6. Haha. I utgangspunktet enig. Men kanskje en importør eller forhandler vil vise at selv en utdøende rase som store dieselbiler er, er de ganske så populære blandt ungdom og at bilene er ganske så trendy. En sånn jentegjeng har enorm eksponeringsflate. Uansett, jeg skylder jentegjengen å spørre.
 7. Hei Min datter på 20 og hennes venninner fra Halden skal til Trysil til nyttårshelgen. De er (selvsagt) opptatt av image og sånt, og hadde håpet å bruke deffen min. 20 åringer syns faktisk deffen er noe av det kuleste som går på veien. Problemet er at min står på verksted og blir ikke ferdig. Derfor skyter jeg ett skudd i blinde og spør her. Jentungen skal selvsagt kjøre, hun er godt vant med deffen, kjører forsiktig osv. Det er en ordentlig gjeng, ikke fyll og tull. Så hvis du vil redde imaget til en gjeng sporty jenter med gode verdier og få fotografert bilen din i
 8. Hei Er det noen som har setepakke til Td5'en 110 til salgs?
 9. Hei Noen som har ca pris på ei styresnekke for en TD5 2005 modell? Gjerne et delenummer osv også Verkstedet sier min lekker og må skiftes. Sammen med ett eller annet rør...?
 10. Nå har jeg lett lenge uten resultat derfor henvender jeg meg til orakelet: Jeg er på jakt etter en type bagasjeluke demper som 'synker' sammen med konstant hastighet(gjerne valgfri) uansett om belastningen er 10 eller 100 kg. Det hadde vært en fordel hvis dingsen går tilbake til 'start' av seg selv. Noen gode ideer? (Dingsen skal monteres på en vedmaskin hos noen som har litt lett for å presse for hardt på håndtaket til sagen slik at den kiler seg)
 11. Har lest den tråden Fanken, det irriterer meg at jeg ikke kan bil elektronikk. Som programmerer av forretningskritiske applikasjoner ville jeg under oppstart sendt ett signal til alle nettverksenhetene til programmet og sjekket om jeg fikk kontakt med de. Og så evt stoppet opp hele prosessen ved en feil. Jeg aner ikke om ei sånn pumpe klarer å si 'Her er jeg og jeg fungerer' og at det er derfor det sendes strøm til den, eller om det er noe så enkelt som at de 9.5 V som kommer fra til pumpa skyldes dårlig kontakt ett sted. (At det skulle vært 12V og at hele greiene skrus av ford
 12. Hei! Men vil pumpa få strøm om det er feil med flammevakt osv. Det får tydeligvis min. 0V før jeg trykker på knappen, og 9.5V etterpå, samt at det er en pumpe i motorrommet som starter. Den går vel i ca 2 min. Nok til at jeg klarer å åle meg under bilen, koble fra ledningene til pumpa og måle strømmen Har prøvd å resette ved å ta ut sikringene. Er det andre måter/ting som må resettes?
 13. hmm, hvordan da? Siden det er, som du sier en magnetpumpe, skal den vel ha pulserende strøm? Og jeg aner ikke hvilke intervaller pumpa skal ha for å pumpe. Vil det være spenning til pumpa hvis glødeplugg/brennkammer er defekt? Jeg har som sagt ca 9.5V ved pumpa når jeg starter webastoen med uret.
 14. Satte 12V på pumpa. Det var hvertfall noe som beveget seg der og det dunket i slangen. Målte 9.5V...
 15. Hei godt folk! Webastoen på Td5 starter ikke. Vel, det er dieselpumpa som ikke starter. Når jeg starter webastoen med uret, starter det opp ei pumpe i motorrommet/webastoenheten. En sånn hmm,hmm lyd. Kjølevannspumpe? Men den karakteristiske klikk klikk lyden bak er borte. Jeg har målt ca. 9.5V på ledningen som går inn i pumpa, med vanlig multimeter. Spørsmålet er da, er det pumpa som er gåen eller er det tennstift/sot/brennkammer? I mitt hode tenker jeg at hvis det er tennstift el ville heller ikke vannpumpa startet. Eller er dette å klamre seg til ett halmstrå og håpe på en enkel
×
×
 • Create New...