Jump to content
LRforum

j_wold

LRF Society
 • Content Count

  9,184
 • Joined

 • Last visited

About j_wold

 • Rank
  Vaktmester, av legning.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fetsund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fetsund

Recent Profile Visitors

3,386 profile views
 1. Da vil jeg mens jeg sitter her og drukner mine sorger og savn med Braastad gratulere de nye eierne av Shaun. Samtidig vil jeg takke for følget de siste ti årene eller noe sånt, dere er en fantastisk gjeng så bare fortsett nøyaktig sånn! https://www.youtube.com/watch?v=c17Axhu9jJw&t=2s
 2. Nei jeg har vært litt ambivalent til det hele, har jo egentlig lyst til å ha den men helsa har sørget for at den har stått uten å bli brukt i 5 år nå så det blir bare dumt å fortsette. Så ja nå skal den selges! Kjøpte nylig elektronisk tenning så da ble det liv der ihvertfall, bare for å komme videre til at den ikke får bensin skikkelig. Det er nok ikke noe ødelagt, bare stått for mye :-( jeg har dog sørget for å sveive på den med jevne mellomrom så det ikke skal sette seg i motoren. Selges nå 40k eller høystbydende.
 3. Jeg restaurerte drømmeskrustikka for så å finne ut at den er for stor for furtebua mi. Den er lakkert i Veseuvis orange som er å finne på Range Stormer og L322. Med detaljer i sort og høyglanspolert stål er den et vakkert skue i enhver furtebu med solid benk. Se annonsen på Finn for flere detaljer. Annonsert på Finn.no https://www.finn.no/145378080
 4. Shaun min kjære 1959 mod serie II SWB selges til et bedre hjem enn den har nå. Bruktimportert i 1971 til den gang didtriktslegen i Siljan. Siden stelt pent med i alle år helt til helsa mi satte en stopper for et aktivt bilhold. De siste 4-5 åra har han bare stått der i påvente av en mekaniker som jeg bare må innse at ikke blir virksom igjen. I årene med stillstand har han fått noen strategiske dusjer med wd40 og periodiske runder med startsveiva så ikke ting setter seg. Shaun er pga et romantisk forhold til barne-tv figurer utstyrt med pickup tak fra en exmill elskverdig done
 5. j_wold

  :-) #4

  Shaun skal nå selges. 1959 mod serie II Står som PU men originalt station wagon tak med sideruter og delt bakluke følger med. Står med serie 3 synkronisert girkasse men original følger med. Står med sete nr 6 og 7 fra en Opel Zafira som ser bra ut og gir plass til voksne folk. Tidligere omtalt festeanordning for løft av brøyteskjær og 24v lineær aktuator følger med. Eberspacher bensindrevet luftvarmer med egenprodusert overgang til originale varmeslanger gjennom høyre rattstammehull følger også med (se bilde) Pris 50k eller høystbydende. Ta kontakt på
 6. Da har jeg avtalt med Gaute. Siden det er til et tilhengerprosjekt så er det en god følelse å ikke bruke noe fint som andre kan trenge til å bevare en bil. Takk for velvillig hjelp. Holder forresten til i Fet, Akershus.
 7. Fristende pris. Hvordan er det med forumekspress fra deg i retning meg da?
 8. Skal ha til et tilhengerprosjekt og hadde håp om å slippe billig unna. Kort eller lang eller stand spiller egentlig ingen rolle.
 9. Noen som har et tak fra en seriebil eller defender å avse? Ta kontakt. Pm eller tlf 48009011 eller fæisbokk.
 10. j_wold

  :-) #4

  Naboen har både sau og høy. En uslåelig barnas favoritt kombo Ellers så har jeg heit kone/panserpike så da tar jeg glatt publikumsfavorittprisen også Mer å hente?
 11. j_wold

  :-) #4

  Så snakker vi om bil Hvordan feilsøker man egentlig i sånne tenningsgreier? Jeg har strøm til coilen, riktignok med 2 volt drop i forhold til målt på batteri men jeg regner ikke med at det er utslagsgivende for null tenning?... Hva skal ellers måles hvor?
 12. j_wold

  :-) #4

  Shaun har vært en del av et skilsmisseoppgjør så ting har gjort at jeg har latt han stå urørt. Uten å brodere noe mer rundt det så er nå Shaun min og jeg har ett og annet som må fikses på den etter tre år stillstand.
 13. j_wold

  :-) #4

  Taket jeg fikk av Lafterolf var type dansk exmill med umulig militær lakk så alt måtte av. Dette er etter nedpussing, syregrunning og fem strøk lakk.
 14. j_wold

  :-) #4

  Tenning var det. I grunn sjelden jeg er enig med den stavekontrollen.
×
×
 • Create New...