Gå til innhold

Øivind S

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Raufoss

Øivind S sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Fikla litt med det nå, utrolig enkelt å ta de ut. Kommer til under bakfangeren, var bare å presse den ut. Foran skrur jeg ut innerskjermen slik at jeg kommer til. Da er det bare å vente på nye fra famousfour. Takk for hjelpen nok en gang Jøran
  2. Vil det si at jeg må ta av fangeren for å få ut sensorene?
  3. 2 av sensorene mine, en foran og en bak har kuttet ut. Sprøsmålet er hvordan får jeg ut sensorene fra fangerene?
  4. Den første bilen du har linket til er min Det skal sies at jeg selger den med tungt hjerte. Det er en nydelig bil med utrolig god kjørekomfort, hadde aldri solgt den hvis jeg ikke var tvunget til å ta firmabil. Ring gjerne for en prat. Jope på forumet kjenner også godt til denne bilen. Det er han som har lært meg det jeg kan om RR.
  5. Hadde samme problem med min L322 etter at den hadde vært strømtom. Var innom på et lokalt verksted som sa at jeg måtte bytte crash sensoren på batteriet. Men dette hadde jeg ikke noe tro på. Var innom et LR verksted som lastet inn ny opptatert programvare på bilen, da fikk de kodet ut lampa. Feilen var "tak airbag" dette har jeg ikke på bilen en gang.
  6. Fulgte det som stod på innsiden av førerdøra. Så nå er vi klar for tur i morra:)
  7. Drar på ferie med campingvogn lørdag denne uka. All last er hovedsaklig i vogna, bare passasjerer i bilen. Mitt spørsmål er hva slags dekktrykk skal jeg ha i bilen? Kjører på 255.55.18 sommerdekk i dag. Bilen er en TD6 2004 modell. Vogna er en Bjølseth 550 boggi. Vekt på vogna blir rundt 1500 kg med last.
  8. Så bra ut dette til å være hobbylakkering
  9. Godt jobba Jøran. Tok du noen bilder av prosessen? Er du klar for å hjelpe meg med opphengskulene en dag? Jeg har ikke riktig verktøy dessverre.
  10. Takk for det Jope Jeg tar den med ut til deg når vi skal feilsøke på Range Roveren
  11. Jeg har ei jerrykanne fra forsvaret årgang 1971. Den er tett, men tar opp plass i garasjen. Gis bort hvis noen henter den hjemme hos meg på Raufoss. Tlf 90688641.
×
×
  • Opprett ny...