Gå til innhold

Magnumresponse

LRF Society
  • Innlegg

    1 323
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Magnumresponse

  1. Sandblåsing og lakkering er vel det som er tingen. 2 komponent maling/lakk kan være greit, de lever i et tøft miljø. Fra fabrikk er det vel kun en behandling for syns skyld, i beste fall.
  2. Vi går over til å sende melding 🙂
  3. Kjenner noen som skal til Kristiansand til helga, NM i boksing der, skal jeg prøve å få sendt med dem døra?
  4. Jeg har ikke kapitulert helt enda med tanke på skruing, og vurderer faktisk å handle en reserve motor til min Range Rover, så følger no med, men foreløpig ikke konkret dato for tur sørover.
  5. Du er nestemann på listen da Kurt, en meldte interesse før deg 🙂
  6. Fikk nå bekreftet av trådstarter at han har skaffet seg dør, så da er det du som er nestemann på listen HelgeS. Har ingen umiddelbar tur til Oslo, men det blir etterhvert igjen, så får jeg et sted å levere den innen den tid, er det nok for min del 🙂.
  7. Ser nå at dette ble litt feil med tanke på levering på døra, det var trådstarter jeg forholdt meg til når jeg svarte. Kan ta bilder, men frakt vil nok tilkomme. Også greit om trådstarter bekrefter at han ikke skal ha den først.
  8. Har en fin torpedovegg fra ex mil stående til ingen nytte. Kan bringes mellom Trondheim og Oslo etter avtale, når det passer slik. 1000kr. Pm.
  9. 1500,- levert på døra, kan ta den med på neste tur til Oslo, blir noen turer nedover fra tid til annen.
  10. Har ei slik, helt ny, men den ble kjøpt til serie3, mulig noe forskjell er ikke sikker.
  11. Hei, denne kan jeg være veldig interessert i, om du fremdeles har den?
  12. Sparbukroa ser veldig bra ut, aldri vært der. Legger opp til en nyttårstur med Range Roveren, med forbehold om covid, omgangssyke, influensa, konkurs, familiehappenings, krig osv osv. Endelig noe hyggelig/positivt som skjer i verden.
  13. Har behov for å få tatt med noen smådeler til RRC fra Alta til Trondheim ish. Et taktrekk + et par smådeler, så ikke så voldsomme greier, men kanskje mer praktisk enn med post, i tilfelle. 954 en 7338, eller pm.
  14. Naboen min har en elektrisk musejager på balkongen. Jeg registrerer pipeløp fra den når batteriet er dårlig, så får stadig vekk spørsmål om status på batteri der 😄. Ingen andre som har hørt lyden såvidt jeg vet.
  15. Justeringsmutter skal låses når girtapp står i 2.gir. Da skal normalt de andre girene treffe. Slitasje kan så klart påvirke, men dette var instruks etter boka på 60-tallet, meg fortalt av tidligere tempo-mekaniker.
  16. Mener man skal høre den når tenning er på. Skal vel være kurant tilkomst i ei luke i gulvet i bagasjen om jeg ikke husker helt feil (igjen...)?. Var ut for dårlig kontakt der en gang, noe som resulterte i det samme, så ville også startet der.
  17. Yes, fant ut det. Det jeg søker etter nå, er hvor tenningsforsterker skal kobles, for å kunne yte rett tjeneste. Er også en jording ledig på tenningsfordeler som jeg ikke er helt sikker på, mulig jeg tar bilder. Uansett, disse punktene til sammen, utgjør mange potensielle feil, så må forsøke å finne svar.
  18. Synes det ser ut som det ikke skal være kondensator på dette systemet, korriger meg om jeg tar feil nå. Ser derimot at tenningsfordeler er utstyrt med en tenningsFORSTERKER, hva nå det skal være godt for. På den i mitt motorrom, er det koblet kun to ledninger, men det er helt klart plass til tre der, dette er et emne for granskning. Tips mottas med takk. Sitter med Haynes-boka nå, men har på følelsen av at den er litt "generell". Mer advarsler mot støt, enn fakta.
  19. Har hørt at nettopp kondensator skal forbygge gnist, men vet ikke om det gjelder her. Hva ellers kan dempe motstand mon tro?
  20. Hei! Kjører forholdsvis ofte med Range Rover, men plages med at det gror skjegg på de stedene hvor det skal være kontakt, inni fordelerlokket. Det er vel brent. Har no forsøkt å justere litt på tenning, men uten særlig hell, det fortsetter å gro, også rotor. Hva kan det være som gjør at dette skjer? 3,5v8, elektronisk tenning.
×
×
  • Opprett ny...