Jump to content
LRforum

Magnumresponse

LRF Society
 • Content Count

  1,098
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Magnumresponse

 1. Ja nettopp, sånn var det ja. Husker det når du sier det, litt for lenge siden både diesel og V8 her i gården...
 2. Kan en slik brukes til å teste dyser i en bensinmotor? Tenker da feks EFI V8.
 3. Bilde av rør. Mulig det finnes et tredje, men ikke sikker. Skal ordne en fin plass til dette apparatet.
 4. Gladvold Ja det er ofte slik med Land Rovere, Freelange, at mange knytter positive ting til disse. Hadde noen unger med i min i går, på tur til skøyte-isen, og det er artig å høre samtalene går om stort og smått, mye omhandler disse artige kjøretøyene. Din datter har forøvrig rett, tror alle Land Rovere elsker snø
 5. Ja, da dukket det opp ei alternativ kjettingtang her, så utgår for min del.
 6. Kan være interessert i den til høyre i bildet. Sender du pr post i tilfelle?
 7. Yes, har dukket opp 2stk tilhørende rør også nå, så blir trolig testet snart :-)
 8. Å da dukket handtaket plutselig opp, dvs jeg har visst av det hele tiden, men visste ikke at dette hørte sammen. Har vært brukt som slagverktøy, spett, brytestang m.m., men hadde heldigvis med enkel oppretting beholdt formen slik den skal være . Bare noen små kobberrør som mangler nå, vil tro de dukker opp etterhvert.
 9. 17-18 liter på original 25liters kanne. Aner ikke hva jeg kan bruke det til, så om noen trenger, send pm. Kjølevæske for skjærearbeider etc.
 10. Yes, fikk kontakt med styrer der og kan ta en tur på en passende tirsdag. Vi samsnakkes om det.
 11. Ok, som er mulig å få kjøpe? Har hørt at lokalet er på Øysand, men aner ikke hvor. Eller evt når man skulle kunne treffe noen der.
 12. Yes, takk, skal selvfølgelig være serie 3, glemte å skrive det. Rakk å endre overskriften, takk igjen for tipset!
 13. Ønsker å kjøpe originalt brukt Lucas ledningsnett til 88" bensin. Alt av interesse. Pm.
 14. Og da var det gjort. Ble grundig rengjøring fra tank til forgasser, deretter en service på selve forgasseren. Byttet nå de delene jeg såg stemte, inkl flottør. Startet med en gang når montert, grovinnstilte deretter ved å justere lufteskrue innover til den stoppet, for så en omdreining ut igjen. Går greit slik foreløpig. Motor går bedre og rettere, kan slå av choke helt nå, i motsetning til før.
 15. Å der var det stopp igjen he he. Denne gangen var jeg temmelig trygg på at tenning ikke var synderen. Kakket på forgasseren, og da kom den igjen. Har nytt overhalingssett og flottør, så tenker man får sette av en dag til dette prosjektet.
 16. Da ble det montert ny tenningsfordeler, coil, plugger og kabler. Justerte i etterkant og motoren går finere og bedre enn før stansen. Oppdaget i tillegg noen småting med forbedringspotensiale, som drivstoffslange ++, dette ble i orden. Justerte tenning bittelitt lavere enn før bytte, synes det hørtes bedre ut. Glemte bilder. Disse nye delene ble årets julegave til meg sjøl og til bilen.
 17. Å der var det stopp. Legger ved et par bilder fra anledningen, dette er fra stedet for tredje stans, som ble permanent. Feilsøk starter på verkstedet i morgen, fikk fraktet den dit i dag tidlig. Mistenker noe løst inni tenningsfordeler, men dette finner vi ut mer om snart.
 18. Litt lediggang på jobben i dag, så benyttet anledningen til diverse forefallende. Fikk montert reservehjul på panser igjen, skiftet motorolje m/filter, samt byttet skilter til mer tidsriktig utgave.
 19. Ok, takker for tilbud. Var kun ytterste panel jeg ønsket, men har valgt å rette ut bulker, skal gå greit nok det.
 20. Speedometer har visst tatt kvelden, så ønsker å kjøpe et. Serie 3. Vurderer også originalfelger i stål, om noen har å avse, disse kan evt byttes i bredere felger om ønskelig. PM.
 21. Så kjekt! Synes det er veldig artig med kuriositeter, så vil lete etter "dingsene" som mangler på denne. Men da vet jeg hvor å finne mulige erstatningsdeler, om jeg ikke finner de her i huset . Om man har bruk for en slik, aner jeg ikke, men det kan nå hende en dag...
 22. Fant en artig "dings" jeg ikke har sett før, har nå blitt fortalt at dette er en dysetester. Mangler noe småtteri enda, men mulig resten dukker opp etterhvert. Noen med erfaring med en slik?
 23. Har en gammel parafinovn, mulig militært. Passer i tilfelle kanskje til å ha i til en ex.mil. Mottar gjerne informasjon om noen kjenner til denne typen ovn. Bilder kommer. PM.
×
×
 • Create New...