Magnumresponse

LRF Society
 • Content count

  967
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Magnumresponse

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trøndelag

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trøndelag

Recent Profile Visitors

710 profile views
 1. Har nå blitt et par ekstraturer, da man av og til trenger en traktor for diverse. Deler er uansett på vei, så september måned er spikret med tanke på hobby.
 2. Har du tilhørende sills (lister under dører) og plate under grill i front? Ville kjøpt denne om tidsressurser var på plass, ser veldig bra ut, er i tenkeboksen. Går ut ifra dette er diesel? Edit : hvor mange er den registrert for?
 3. Ja...fikk noen minutter til å nøste opp i hvilke deler som trengs. Blir king bolt lager (med mye tilbehør rundt det aktuelle området), hjullager og støtdempere. Vet at enda noe mer tilkommer når man først begynner. Blir også valley gasket, samt ny luftmassemåler til motor, så får vi se hvordan ting utvikler seg der. Rart dette når man mister motivasjonen, så er det plutselig selve årsaken til tap av motivasjon som gir ny motivasjon...kan bli forundret av mindre... men det hadde faktisk vært morsomt å klart å få til en komfortabel tur med denne bilen, og da må det tas grep om forstilling.
 4. Gratulerer, ser ut som et bra utgangspunkt. Flott trekkvogn også :-)
 5. Parkert for sesongen? Har nå ramlet på feil som ustabil styring (mulig slitte king bolt lager), behov for å skifte støtdempere (har nye) og mulig må valley gasket skiftes igjen, så både motor og forstilling begynner å melde sine behov for service. Om dette blir gjort av meg, eller om bilen blir solgt, er nok opp til et evt marked, men det vil riktignok ta tid før jeg har tid til å se på denne igjen, så pr definisjon er jeg nå uten bil, dessverre. Har fått noen fine sommerturer da, så fornøyd tross alt. Edit; Nesten som å ha en harley davidson dette, grom lyd, en kort sommersesong med bruk, før en hel vinter med service/puss...
 6. Takk. Skulle ha oppdatert tidligere med dagens bilde, men har hatt begrenset tilgang på nett et par dager (på hytta). Range Rover i solnedgang, Kopparn i bakgrunnen :-)
 7. Den aktuelle bilen forsvant fra finn, så rakk ikke å forespørre byttehandel, så får holde ut med V8 enda en stund :-)
 8. Fortsetter skrytebilder fra siste del av turen også, topptur til Brettingen fort, en spennende utflukt på nedlagt militært område, med utsikt mot Ørland mm. Nå blir det konsert på Borggården i Trondheim. Edit: sistnevnte tur går uten Range Rover, vi får se hva morgendagen bringer for nye påfunn for den :-)
 9. Feriestemning ja. Mangler heller ikke på oppmerksomhet når folk hører lyd og får se bilen, veldig hyggelig faktisk.
 10. Lokalferie, dvs tur med Range Rover og opplevelser i nærområdet, grotteklatring og camping ☺️
 11. Takk for info, kjekt å vite. V6 gir sikkert en fin lyd da. Drivstoff priser gjør det trolig mindre aktuelt.
 12. Edit; Snakker da rundt 2000 modell.
 13. Noen som har formeninger om V6 i freelander, og kvalitet på disse kontra den altfor kjente 1,8 liters motoren?
 14. Takker, ja, en border collie passer faktisk veldig godt inni denne bilen . Om det nå blir så man beholder bilen, slik det ser ut, ligger det an til neste steg med utbedringer. Dette innebærer oppgradering, justering og oppretting av karosseri, før man etter noe tid kan gå på lakkering. Må nok starte med å bestille nye dørhengsler, før videre justering. Noen deler må skiftes, som framskjermer, en vindusramme etc, så får vi se om detaljer etterhvert vil bli bra. Denne oppgaven må kompletteres før man evt begynner med interiør. Kan nok stort sett bruke bilen underveis, så starter like godt med en smørerunde, da dette nå er en stund siden sist.
 15. Takk (igjen) . Måtte bare forevige litt av turen innover hytteveien, dette er forøvrig en av selve årsakene til ønsket om denne type bil, både dette og filmsnutt totalt meningsløst men du verden så morsomt. For ett år siden stod bilen som et rustvrak, noe man kjenner litt ekstra på nå om dagen.Range Rover touring Norway