Jump to content
LRforum

Magnumresponse

LRF Society
 • Content Count

  1,119
 • Joined

 • Last visited

About Magnumresponse

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fosen, Trøndelag

Recent Profile Visitors

1,922 profile views
 1. Ja, dvs begge er ubrukte, men velger å bruke det som kom forseglet nå om dagen. Er anbefalt å kassere det andre, da det kan være utsatt for urenheter.
 2. Fikk et nytt oljefilter i posten i dag. Tok så frem et annet, som jeg visste låg på lur, bittelitt kortere, ellers likt. Er det noen fare med å benytte disse om litt forskjellige? Legger inn bilder fra mobil.
 3. Har 8stk alu felger som vurderes solgt, eller byttet i noe matnyttig. 4stk originale RRC og 4stk nyere versjon Tilføyer litt til ønskeliste: -vinterdekk m/pigg 235/85-16 -eksos til RRC 3,5efi -taktrekk til RRC (plater i tak)
 4. Det er nok hva kjøper synes det er greit å betale, om vedkommende ikke har noe å bytte i som står oppført på ønskelisten min.
 5. Dashbord til ex mil selges/byttes. Ikke i perfekt stand, men relativt bra. Mer kommer...
 6. Litt tidlig trådstart, men skal etterhvert kjøpe inn diverse deler til 2stk Landrovere, den ene en 87mod RRC og den andre en Serie 3 88" 1974mod. Tenker at brukte deler er helt ok om teknisk i orden. Dette blir en langtidstråd, da jeg ikke vet alt som trengs enda, og for økonomi sin del, er det nok greit om det tar litt tid. Begynner så i det små...: -Hovedlykter RRC, komplette -Dørtopper Serie3, minst mulig rust -Sikkerhetssele bak v side RRC -Feste til sikkerhetssele v side bak RRC, (mulig inkl feste for midtre magebelte) Send gjerne pm med pris, så ser vi
 7. Wow, dette var en kjempefin oversikt, tusen takk for verdifull og forenklende informasjon!!!
 8. Har vært av med flere ledninger samtidig, og ønsker på bakrunn av dette, kombinert med litt fusking, å gå over at tenningskabler er riktig plassert. Kan noen hjelpe med en skisse og nummerering på sylindere? Denne er en 3,5 efi fra 1987, cr 9,35.
 9. Ja, googlet litt rundt tema i går kveld, og såg raskt det du viser til, bl.a på et folkevognforum. Men når elektronisk tenning, som på denne, forsvinner gnist, uten tvil. Får bare ta med erfaring, det kan jo være at noen får bruk for informasjonen en gang. Veldig artig å ha maskinisten operativ igjen ihvertfall.
 10. Det var kontakten fra coil til tenningsfordeler som var prestert satt feil vei. Er spor på den for å vanskeliggjøre dette, men utrolig hva man klarer når overivrig. En god natts søvn og en god morgenkaffe hjalp til å finne feilen. Motor går veldig fint nå, glad jeg fikk ryddet opp i dette før de nye delene skal monteres. Takk for tips/hjelp/råd.
 11. Da ble det nytt tema. Nå er det strøm på coil når tenning er på, men ingen gnist på tennplugger. Ser for meg at alt teknisk sett er ok, men kan dette skje om man klarer kunststykket å forbytte ledninger på + og - på coil?
 12. Har ikke rukket å oppdatere dette, men oljelampe er tilbake i funksjon igjen, var sikkert tenningslås denne gangen også. Skal se om det er mulig å få til bilen flyttbar nå, bare i påvente av deler.
 13. Yes, fant mere som var rufsete også, deriblant tenningslåsen. Den har vært åpnet tidligere og var sammenføyd med strips av ymse kvalitet. Fikk gjennopprettet kontakt igjen og strøm ser ut til å være tilbake til coil. Men nå forsvant lyset i oljelampa, så det er vel ikke sikkert det er mulig å starte den enda, for den har vel en connection med drivstoffpumpe, eller?
×
×
 • Create New...