Jump to content
LRforum

Magnumresponse

LRF Society
 • Content Count

  1,224
 • Joined

 • Last visited

About Magnumresponse

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fosen, Trøndelag

Recent Profile Visitors

2,719 profile views
 1. Da er originale stålfelger kjøpt, så tråden avsluttes.
 2. Ønsker å få kjøpe 3 eller 4 originale stålfelger til 70mod Morris Mini. Har en tilsvarende felg på reservehjul, så går bra med 3, men tenker 4 er enda bedre. Dette er felger til 145/80-10. Pm er best.
 3. Link til en utrolig flott Range Rover
 4. Serie 2 dette, 1969. Vet ikke om likheter, motor her er 2286ccm, bensin. Serie 1 hadde kanskje mindre motor?
 5. Da ser det ut til at bakseter er på vei, så dette utgår fra annonsen.
 6. Det kom til et punkt der mobilen tok over fra garasjekos kombinert med stasjonær pc, å der var det stopp. Min interesse var forøvrig gammel Land Rover (1957-1996), å der stopper det. At noen som helst er interessert i nyere biler enn dette, må man ta som en kjempe bonus, for jeg ville behøvd MASSE hjelp av den yngre generasjonen. Dette ble skrevet med mobil, imot alle odds, da skriften egentlig er mikroskopisk i forhold til kapasitet (og stasjonær pc), Ordliste hjelper mye ser jeg, alt blir korrigert.
 7. Pm eller 954 1sju 338. Fint om girboks fungerer, uvesentlig om ex mil eller sivil. Evt seter/puter kan trekkes opp, ønsker både bakseter og puter til sidebenker helt bak, så originalt sivil seriebil med 9 seter som mulig.
 8. Helt klart, har sjøl opplevd å slepe Nissan Leaf uten problemer (for mange år siden), så ble mildt sagt overrasket da jeg skulle bistå denne gangen og fant ut at det ikke var mulig. Dårlig reklame for el bil etter min mening, ikke minst for nevnte type bil.
 9. Peugeot e-2008, terningkast seks; Det betyr at de ikke kan slepes eller taues. Blir elbilen tauet kan det føre til uopprettelig skade på bilens drivlinje og batteri, fordi elmotoren da vil fungere som en generator og dermed sende strømmen ”feil vei”.15. mai 2019
 10. Når en el bil er tom for strøm, kan du ikke sette dem i verken nøytral eller drive, og det er ingen smøring på motor. Det var det jeg fant ut. Sleping forbudt. Redningsselskapet bekreftet dette. Mulig forskjell på (mo)biler. Men hva vet vel jeg, skal aldri ha noe slikt.
 11. Ja, kan jo hende. Problemet oppstår jo gjerne når kaldt, og rekkevidde krymper, det er jo da det kan bli skummelt. Må innrømme at el-bil virkelig sank i kurs da jeg oppdaget at de ikke kan slepes, trodde ikke det var mulig.
 12. Info fra NAF; Hva gjør man når elbil er tom for strøm? "Hvis du skulle være så uheldig å kjøre tom for strøm, er det bare å ringe NAF Veihjelp. Bergerne våre hjelper deg i gang og frakter deg til nærmeste ladestasjon. De har lang erfaring med elbil, og vet hvordan de skal håndtere bilen din." min mening; Dette er eneste alternativ. Umulig å slepe til ladestasjon. Umulig å hjelpelade (iflg info, pga brannfare??). Synes dette kan være skummelt, var her om dagen vitne til en som måtte vente på hjelp i 5 timer, relativt s
×
×
 • Create New...