Jump to content
LRforum

Magnumresponse

LRF Society
 • Content Count

  1,158
 • Joined

 • Last visited

About Magnumresponse

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fosen, Trøndelag

Recent Profile Visitors

2,172 profile views
 1. .. Litt tidlig å begynne å bekymre seg for det allerede på tur ut fra verkstedet...
 2. Veldig fint prosjekt. Ville kjøpt denne om jeg hadde tid.
 3. Har steamet understellet på Range Roveren grundig i dag, inkl ramme, så er spent på hvordan det ser ut når tørket igjen.
 4. Usikker på om det er samme bil som jeg fikk tilbud om å importere via noen som drev med slikt, for et par år tilbake. Den bilen var ihvertfall som ny, slik denne ser ut til å være, var ikke engang støv under bilen...
 5. Er det noen som kan gi en forklaring på hvorfor de gamle Range Roverene ble levert med enten manuelle gearkasser eller automat? Er det kun for at folk skulle kunne velge, eller er det noe relatert bruksområder/steder som er årsaken, eller andre ting? Bare lurer...
 6. Trenger muligens en 9 seters bil å leie, fra 10-15. August. Trøndelag. Ble akuttbestemt å ha med noen ekstra på ferie. Turen går fra klæbu til kristiansand. Ta kontakt om interesse, det inngår selvfølgelig betaling for leie. Pm.
 7. Planlegger å kjøpe en hestehenger, om det viser seg egnet. Vet noen mål på innvendig lengde? Dette er en vanlig gaupen henger til 2 hester.
 8. Off topic, men du verden så artig å få prøvd mini etter at den kom ut fra vinterdvalen.
 9. Heisann, takk for svar, jo problemet er løst så bra det kunne la seg gjøre. Bilen er rustsveiset og understellsbehandlet nå. Volvo XC90.
 10. Gratulerer med flott vogn!
 11. Da ser det ut som Range Roveren har fått tildelt en ny tittel som firmabil. Med den gunstige trekk-kroken som er godkjent for 3500kg, vil den bli bedriftens arbeidshest for transport av biler og annet ved behov. Nå venter storservice og istandsetting, før eu og registrering.
 12. Yes, da er jeg påmeldt lastsikringskurs førstkommende torsdag, så dette skal bli bra! Går for BE. Ser veldig fram til å bruke classicen som promotorbil for bedriften, og å kunne tilby transport av kundebiler når behov.
 13. Kjempegreier, takker for info. Tenker man skal få på plass noe brukelig heg da, takker.
×
×
 • Create New...