Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Magnumresponse

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 005
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Magnumresponse

 • Rang
  .

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  .

Nylige profilbesøk

1 040 profilvisninger
 1. Magnumresponse

  mb 500s 91 mod

  Finn-link
 2. Magnumresponse

  Suzuki Liana 1,6 4x4 2004

  Fikk time til Eu-kontroll 23.08, og om understellsbehandling i tillegg, vil bilen trolig være klar for levering noen dager etter dette.
 3. Magnumresponse

  Suzuki Liana 1,6 4x4 2004

  I morgen starter klargjøring av denne bilen, i form av grundig vask innvendig/utvendig, i tillegg til bestilling av EU-kontroll. Bruksmerker utvendig vil forbli som de er, men vil ta den inn på komplett understellsbehandling etter eu, da det er mye nytt som skal få forebyggende beskyttelse under, og synes det er greit å overlevere med god kvalitet til ny eier. Kan nevnes at en komplett understellsbehandling ikke er så stor kostnad for undertegnedes del, da dette er en deltidsjobb jeg har selv, på autorisert verksted, vi bruker Mercasol. Prisantydning er på bakgrunn av dette den samme, mener at 25" er et greit utgangspunkt for en god bil, en evt diskusjon rundt pris får man evt ta etter potensiell ny eier har sett bilen. Vil ta bilder før/underveis/etter understellsbehandling.
 4. Magnumresponse

  Suzuki Liana 1,6 4x4 2004

  Mob 954 17 33åtte. Veldig bra førstegangsbil, nr2-bil, eller bruksbil underveis istandsetting av LR. Konas bil dette, så pent brukt. Første eier ble fortalt var lege, som hadde den som nr2-bil, dette er ubekreftet. Kan vurdere å levere bilen, etter avtale.
 5. Magnumresponse

  Suzuki Liana 1,6 4x4 2004

 6. Magnumresponse

  Suzuki Liana 1,6 4x4 2004

  Selges. God stand, påkostet underveis eierskap (merkeverksted), gode dekk. Håpet å få igjen over 25", denne kan/vil fungere i mange år. Ca 187 000 km. Bilder kommer etterhvert. Foretar EU kontroll før salg. Bruk gjerne melding her inne, er ofte utenfor rekkevidde for dekning på mobil. Bilen befinner seg i Trøndelag.
 7. Magnumresponse

  Skikkelig rengjøring av motor. Tips?

  Har god erfaring med jif skurekrem og radiator pensel.
 8. Magnumresponse

  Volvo V70

  Valget faller på defender, litt usikkert på hvilken og når, men man kan trolig se bort fra denne tråden fra nå av.
 9. Magnumresponse

  Volvo V70

  Overtok mors gamle V70 (-99) i høst, men merker at motivasjonen svikter. Startet med nye nokian piggdekk, skifte av div i forstilling + firehjulskontroll, + en del annet småtteri, så etter ca 15 000 i påkost, har dette blitt en trofast herregårdsvogn. Farge mørk rød, kan legge ut bilde om noen overhodet er interessert. Liker egentlig bilen, men må innrømme at jeg synes dette blir for lavt å sitte, i tillegg til at vi bor på toppen av en bakke, så alt annet enn 4x4 blir feil. Vurderer derfor å bytte i et LR-produkt, med dieselmotor. Aktuelle byttebiler er; Serie 3 m/diesel, RRC m/diesel og evt defender m/diesel, men sistnevnte ligger trolig i en høyere prisklasse enn hva jeg kan være med på. En evt byttebil må være registrert og kjørbar, da jeg kan kjøre dit med V70 og hjem igjen med LR. Glemte å opplyse om at Volvo har 5 sylindret bensinmotor. Evt henvendelser på pm, ser innom forumet nesten daglig, selv uten LR...
 10. Magnumresponse

  Rust/Korrosjon beskyttelse skateboard

  Ville faktisk prøvd matolje, lett å påføre, ingen lukt, tørker ikke og lett å vaske av til våren. Mulig noe ala våpen olje også kunne brukes. Sprekt å stå på skateboard vinterstid, artig.
 11. Magnumresponse

  Frontrureramme

  Hjemme fra tirsdag, bare send pm om i nærheten, sjekkes kontinuerlig.
 12. Magnumresponse

  Frontrureramme

  Har ei slik ramme liggende på loftet, men antar det går å finne noe nærmere Halden. Om ikke, vet du nå ihertfall av ei :-)
 13. Magnumresponse

  En P38A med 4.6...

  Virkelig flott :-) Skulle vært med på denne turen om jeg ikke var bortreist.
 14. Magnumresponse

  Ex-mil 109 5-seter 1975 modell selges

  Tror selger må kontaktes direkte, kontaktinfo øverst.
×