Jump to content
LRforum

Magnumresponse

LRF Society
 • Content Count

  1,199
 • Joined

 • Last visited

About Magnumresponse

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fosen, Trøndelag

Recent Profile Visitors

2,536 profile views
 1. Ble bilfrakter med Range Rover til verkstedet i dag, etter å ha blitt klar over bensinlekkasje(r) på slanger til dyser på innsprøytning. Har lagt merke til litt bensinlukt, noe som førte fram til at jeg fant det ut. Har diverse nye deler ankommet, skal utføre en service nå.
 2. Bumper denne, og kan mulig bidra med frakt om ønskelig. Pm, eller ni541733åtte.
 3. Er nok Tesla som er i skuddet nå, sammen med noen andre typer mobiltelefoner på hjul. Tror både gamle og nyere biler med motor drevet av fossilt brennstoff blir utklasset underveis dette statusjaget. Sorry, det måtte bare sies, synes synd på mine Land Rovere, der de står stemplet som miljøsvin.
 4. Aha, det var smart, takk skal du ha. Skal gjøre bildesøk.
 5. Finner ingen bilder av dette, men tenkte litt i samme retning.
 6. Har funnet ei slags plate på gården, som jeg lurer litt på hvor kommer fra. Kan dette være et motorlokk til ei gammel folkevogn? Fant en kasse også, som er merket med et reg nr, men i registeret står det kun "Volkswagen ", ingenting annet. Noen som vet?
 7. Har investert stort i å fylle opp tanken på Discovery. Skjemmes av prisene, vi skulle ha nektet å jobbe alle mann.
 8. "Motar bud men ikke skambud, ved flere interesserte blir det HB". Hvor mye HB får man da, om flere interesserte? Ser for meg dette kan bli en interessant budrunde.
 9. Direktelink til sjelden bil
 10. Stemningsbilde fra gårdsplassen nå i kveld.
 11. Har nå pusset og gnikket på alle kontaktpunkter i fordelerlokk og synes det ser veldig positivt ut nå. Men oppdaget underveis en bensinlekkasje, på en av de små/korte slangene til injektordyser, så nå blir operasjonen litt annerledes enn først tenkt. Må bytte disse slangene, for så å få tatt en grundig motorvask, slik at man ser detaljer for å finne rette tenningspunkt med tenningslampe.
 12. Ja, den var slik da jeg kjøpte den, har derfor ikke sett feilen siden den har gått relativt ok, bare litt uryddig. Har derimot registrert at det har "loet" litt på kontaktpunkter inne i fordelerlokket, noe jeg har stusset over, men tror nevnte feil er årsaken. Såg i tillegg at tenningsfordeler var i overkant "vridd" og stanget imot kjølevannsrør/slange med vaakumpumpe, stusset også litt på dette. Blir interessant i fortsettelsen.
 13. Men litt feil var det! Alle kablene var flyttet ett hakk feil, så ikke rart vaakumklokka låg klin inntil slange for kjølevann. Etter grovinnstilling, startet motoren som ei symaskin og etter å ha brukt tenningslampe, går den nå som en drøm! Gleder meg virkelig til å kjøre litt med den i morgen, så får vi se at dette blir bra
 14. Ja da ble det fullstendig grunnstøting, barnelærdommen er skadeskutt. Det var en omdreining feil på motor, noe som forenkler videre service betraktelig.
×
×
 • Create New...