Jump to content
LRforum

Magnumresponse

LRF Society
 • Content count

  995
 • Joined

 • Last visited

About Magnumresponse

 • Rank
  .

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Previous Fields

 • Location / Bosted
  .

Recent Profile Visitors

877 profile views
 1. Frontrureramme

  Hjemme fra tirsdag, bare send pm om i nærheten, sjekkes kontinuerlig.
 2. Frontrureramme

  Har ei slik ramme liggende på loftet, men antar det går å finne noe nærmere Halden. Om ikke, vet du nå ihertfall av ei :-)
 3. 26 fots motorseiler selges/byttes.

  Bilder?
 4. En P38A med 4.6...

  Virkelig flott :-) Skulle vært med på denne turen om jeg ikke var bortreist.
 5. Ex-mil 109 5-seter 1975 modell selges

  Tror selger må kontaktes direkte, kontaktinfo øverst.
 6. Ex-mil 109 5-seter 1975 modell selges

  Ser ut som et vel bevart eksemplar, ville jo vært litt av en opplevelse å ta en slik tur fra nord til midt ihvertfall. Har hatt tilsvarende som daglig bruksbil i noen år og hadde ikke spekulert på det om det passet slik.
 7. Range Rover Classic 1987

  Jøss, det gikk raskt, bra jobbet :-)
 8. The Range Rover Project

  Jøss, kunne nesten ha møttes tilfeldig da, men min tur gikk fra Bjugn, via høybakken/stallvika og deretter Sørfjorden, Selnes og Fevåg-Rissa. Ble bytur i dag, møtte et par nyere LR, men ingen klassikere :-)
 9. Range Rover 1988

  Takk, den har blitt bare helt fantastisk å kjøre også, gliser fra start til mål hver eneste tur nå, ren nytelse å kjøre.
 10. Range Rover 1988

 11. Range Rover 1988

  Perfekt for min del ihvertfall :-)
 12. Range Rover 1988

  "bare" 80, men det er godt nok. Rimelig identisk rulleomkrets som de gamle.
 13. Range Rover 1988

 14. Range Rover 1988

  Yes, veldig fornøyd med disse. Kan godt hende de andre originale felgene er 7", de skal få nye vinterdekk ganske snart, men tenker i utgangspunktet samme dimensjon der om fornuftig, vi får se.
 15. Range Rover 1988

  Gode synsvinkler dette. For min del, mistenkes at dekk faktisk ble verre for bilen i takt med utbedringer av det tekniske, da de trolig ble bare mer feil nå, etter mange års feilslitasje. Siste kjøretur med gammelhjul ble alt annet enn hyggelig, da jeg i en overgang fra fin til høvlet asfalt, faktisk mistet veigrepet, det holdt virkelig på å gå på trynet. Type dekk, har nok mer å si enn selve størrelsen, det finnes store dekk som er gode for all del. Dette med entusiasme for originale dekkdimensjoner er noe jeg har opparbeidet helt på egen hånd, har ingen kunnskaper om store dekk utover at det etter min mening fører til økt slitasje og forbruk, men skal ikke plage andre med denne meningen, alle gjør selvfølgelig som de vil med sine biler . Edit; Styresnekke ja, er det noen spesiell prosedyre for å sjekke stramhet på denne, og evt selve strammingen?
×