Jump to content
LRforum

Magnumresponse

LRF Society
 • Content count

  999
 • Joined

 • Last visited

About Magnumresponse

 • Rank
  .

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Previous Fields

 • Location / Bosted
  .

Recent Profile Visitors

981 profile views
 1. Skikkelig rengjøring av motor. Tips?

  Har god erfaring med jif skurekrem og radiator pensel.
 2. Volvo V70

  Valget faller på defender, litt usikkert på hvilken og når, men man kan trolig se bort fra denne tråden fra nå av.
 3. Volvo V70

  Overtok mors gamle V70 (-99) i høst, men merker at motivasjonen svikter. Startet med nye nokian piggdekk, skifte av div i forstilling + firehjulskontroll, + en del annet småtteri, så etter ca 15 000 i påkost, har dette blitt en trofast herregårdsvogn. Farge mørk rød, kan legge ut bilde om noen overhodet er interessert. Liker egentlig bilen, men må innrømme at jeg synes dette blir for lavt å sitte, i tillegg til at vi bor på toppen av en bakke, så alt annet enn 4x4 blir feil. Vurderer derfor å bytte i et LR-produkt, med dieselmotor. Aktuelle byttebiler er; Serie 3 m/diesel, RRC m/diesel og evt defender m/diesel, men sistnevnte ligger trolig i en høyere prisklasse enn hva jeg kan være med på. En evt byttebil må være registrert og kjørbar, da jeg kan kjøre dit med V70 og hjem igjen med LR. Glemte å opplyse om at Volvo har 5 sylindret bensinmotor. Evt henvendelser på pm, ser innom forumet nesten daglig, selv uten LR...
 4. Rust/Korrosjon beskyttelse skateboard

  Ville faktisk prøvd matolje, lett å påføre, ingen lukt, tørker ikke og lett å vaske av til våren. Mulig noe ala våpen olje også kunne brukes. Sprekt å stå på skateboard vinterstid, artig.
 5. Frontrureramme

  Hjemme fra tirsdag, bare send pm om i nærheten, sjekkes kontinuerlig.
 6. Frontrureramme

  Har ei slik ramme liggende på loftet, men antar det går å finne noe nærmere Halden. Om ikke, vet du nå ihertfall av ei :-)
 7. En P38A med 4.6...

  Virkelig flott :-) Skulle vært med på denne turen om jeg ikke var bortreist.
 8. Ex-mil 109 5-seter 1975 modell selges

  Tror selger må kontaktes direkte, kontaktinfo øverst.
 9. Ex-mil 109 5-seter 1975 modell selges

  Ser ut som et vel bevart eksemplar, ville jo vært litt av en opplevelse å ta en slik tur fra nord til midt ihvertfall. Har hatt tilsvarende som daglig bruksbil i noen år og hadde ikke spekulert på det om det passet slik.
 10. Range Rover Classic 1987

  Jøss, det gikk raskt, bra jobbet :-)
 11. The Range Rover Project

  Jøss, kunne nesten ha møttes tilfeldig da, men min tur gikk fra Bjugn, via høybakken/stallvika og deretter Sørfjorden, Selnes og Fevåg-Rissa. Ble bytur i dag, møtte et par nyere LR, men ingen klassikere :-)
 12. Range Rover 1988

  Takk, den har blitt bare helt fantastisk å kjøre også, gliser fra start til mål hver eneste tur nå, ren nytelse å kjøre.
 13. Range Rover 1988

  Perfekt for min del ihvertfall :-)
×