Jump to content
LRforum

Magnumresponse

LRF Society
 • Content Count

  1,037
 • Joined

 • Last visited

About Magnumresponse

 • Rank
  Godseier

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge
 • Interests
  Arbeide

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fosen, Trøndelag

Recent Profile Visitors

1,566 profile views
 1. Jeg er ikke med mer, må prioritere andre prosjekter.
 2. Hei, joda det kan være av interesse. Pris avgjør. Hva er prisen på en slik gammel Discovery?
 3. Går herved bort fra tanken om bytte, er litt avhengig av pickup'en. Velger å kjøpe en 7/9 seters bil i tillegg. Discovery er vel det mest aktuelle pr nå.
 4. 9 seter hadde også vært greit, men da fortrinnsvis seriebil.
 5. Må nå pga familiære årsaker vurdere å kjøpe/bytte til en 7-seters bil. I tillegg avhengig av 4x4. Har 2stk Mitsubishi L200 (den ene er komplett delebil, grønn, med 175cm platt og hvit hardtop, varebil, seter og grind medfølger), bruksbil er rød, hvite skilt, 157cm platt med rød hardtop. Selvkost ca 50 000 totalt. Komplett hobby, med masse nytt. Litt rust, men anser det som et lett prosjekt. Send pm om du kan ha et aktuelt LR-produkt som byttebil, litt + eller - på pris er ok.
 6. Ser nå at dette var automat, litt feil ihht ønske, men akk. Ingen tidsfrist fra min side, selger avgjør når /om aksept.
 7. Hei. Siden det ikke står utropspris, er jeg så freidig å byr 5000,-. Familieforøkning og nykjøpt land krever et slikt kjøretøy. Med forbehold mot å fornærme noen, men med garanti mot reklamasjon og garanti for å sette bilen i stand igjen. Mvh Ronny.
 8. Skrekkens eksempel, men dessverre også et veldig vanlig eksempel. Man ser tydelig at det ikke finnes tynnstoff i nærheten av denne rustne kanalen. Dette er eksempler som skal ha mye av æren for at kjente behandlingsmetoder får dårlig reklame. Det beviser vel at det ikke nødvendigvis er materialene som har skylden. Det verste/farligste rusten kommer innenfra, det er derfor hulrom og kanaler er så viktige. En god rengjøring med varmt vann for å fjerne salter er alfa omega før en evt behandling. Min erfaring tilsier at alt av behandling mot rust er bedre enn ingenting, enten det heter fluid film, tectyl eller lanolin, men det bør være prioritert å få stoffene der de hører hjemme.
 9. Ønsker å kjøpe en høytrykks malersprøyte, så kraftig som mulig. Gjerne Graco, Wagner, Titan eller tilsvarende kjent merke, elektrisk er foretrukket. Pm, eller Mail til : korrosjon@gmail.com Alt av interesse, også defekt om mulig å kjøpe deler. 
 10. Ønsker å kjøpe en høytrykks malersprøyte, så kraftig som mulig. Gjerne Graco, Wagner, Titan eller tilsvarende kjent merke, elektrisk er foretrukket. Pm, eller Mail til : korrosjon@gmail.com Alt av interesse, også defekt om mulig å kjøpe deler.
 11. Har en ex mil bak kasse med tak stående etter et tidligere prosjekt. Relativt bulkfritt. Aner ikke verdi, men det får bli billig siden det må hentes. Står på Fosen halvøya. Vet at brønn til reservehjul + bakdør mangler. Pm.
 12. Annonsen utgår, takker for alle gode svar, tips og handler ;-)
 13. Kjøpt. Kan fremdeles være interesse for deler til Haki stillas.
 14. Ønsker stillas, gjerne nok til en gavel vegg, men alt av interesse. Har pickup og tilhenger for henting og transport. Kun til privat bruk. Mob 954en7338 eller pm.
×
×
 • Create New...