Gå til innhold

Coyote

LRF Society
  • Innlegg

    1 314
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hyenafilm.no
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hamar
  • Interests
    film-tv-LR-fiske-villmarksliv osv osv

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hamar

Nylige profilbesøk

1 544 profilvisninger

Coyote sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Bil kjøpt. Takk for all respons. Det ble dog ikke en D2.
  2. Hvor befinner denne seg?
  3. Etter noen år uten LR, foreslo kona ( !!!? ) at jeg burde se meg om etter en LR som vi kunne lage turbil av. Og når kona foreslår noe sånt, må man bare lytte. Jeg har hatt Defender og seriebil i mange år, men er helt ny på Disco, men jeg bare vet at turbilen må litt komfort, skal jeg unngå at kona angrer. Så derfor er jeg på jakt etter en god D2. Behøver ikke være noen skjønnhet, det er gamle biler blitt, men mekanisk solid og godt vedlikeholdt er et must. Jeg har et budsjett på mellom 60 og 90 K. Tidsperspektivet er langt, så jeg har ikke bråhast. Følger med på finn.no selv.
  4. Hei. Demperne er solgt desverre...Men fjørene har jeg, om det er interresant?
  5. Da er de "litt mindre tjukke" dunvottene solgt.
  6. 4 stk Bilstein B6 gassdempere i standard høyde til Defender 300 tdi selges for 1500,- Med mva og frakt blir selvkost på disse fra Paddock rundt 3500,- så dette er så billig at det er ran på høylys dag. Disse: http://www.paddockspares.com/da1006-bilstein-b6-performance-rear-gas-shock-absorber.html Flatdog fjører, komplett sett HD standard høyde: 1000,- kroner. Nok et ran. Dette settet: http://flatdoguk.com/def%2D110%2Dstd%2Dheight%2D%2F%2Dhd%2D1%7E449
  7. Hei. Jeg har en Gerber balance 12, og en Leatherman Wave som ligger i uåpnede forpakninger. Gerberen aner jeg ikke hva koster ny, men jeg selger den for 200,- det bør være innafor. Leathermanen koster rundt 900,- så den går for 450,- Kjøper betaler eventuell porto.
  8. Hei. Jeg har litt varmt til kalde vinterdager til salgs, alt er ubrukt. Tjukke dunvotter fra Bergans, holder deg varm på fingra nesten uansett hva gradestokken viser, men tjukke som boksehansker, så ikke forvent å kunne drive med noe finmekanikk i de. Ubrukte, størrelse L, nypris er 1000,- selges for 400,- pluss eventuell porto Litt mindre tjukke dunvotter fra Bergans. Samme som ovenfor, men litt mindre dunfyll, og 50 kroner billigere. Tror ikke du fryser på fingra i disse heller, selv om gradestokken viser 25 blå. Nypris er 900,- Selges for 350,- pluss eventuell porto Bergans Nosi isolerende jakke, en litt tynnere "dun" jakke i primaloft ( kunstfiber ) som er ypperlig å ha som en mellomlagsjakke under skalljakken for eksempel, eller slenge utenpå skalljakken ved en kort rast når man er på ski eller fjelltur. Eller bare bruke som ytterjakke selvsagt. Varm, men ikke like varm som de tykkeste dunjakkene. Størrelse medium, farge, blå-turkis...Nypris 1800,- Selges for 900,- pluss eventuell porto. Den er ubrukt.
  9. Selger et slikt sett: http://www.flatdoguk.com/m/showdetails.asp?id=449&name=Def+110+Std+Height+%2F+HD+1 Nytt. Selges 1500,- Det er godt under kostpris... Skal passe alle Defender 110.
  10. Komplett sett Bilstein B6 dempere som passer Defender 300 tdi, discovery 1 og alle Range rover classic frem til 94 ( passer ikke modeller med luftfjæring ) Helt nye. Selges for 1800,- Nypris er rett over 3000,- Hentes på Hamar.
×
×
  • Opprett ny...