Gå til innhold

Manko77

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Trondheim

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Trondheim

Manko77 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Ingen som har noen andre tips?
  2. Det ser ut til at displayet kommer tilbake når motor og kupe blir varm, ikke veldig varm, men kjøring i en sånn 20-30 minutter?
  3. Range Rover Vogue Td6 2004 modell Hei! Jeg har fått problemer med at informasjonen i lcd displayet i instrumentpanelet forsvinner. Tror det kalles "Message center"? Altså det under speedometer og turteller. Det er ikke snakk om manglende pixler, det har jeg reparert, men det er bare blankt med lys og ingen info. (Se bilder under) Informasjonen i displayet kommer og går litt tilfeldig og jeg finner ikke noen god sammenheng med når det virker og ikke. (Jeg har kakket litt i det og det er nok ikke bare dårlig kontakt) Det ser ut til å komme tilbake når jeg kjører en 20-30 minutter nordover ut av byen, da holder det seg vanligvis til jeg har parkert bilen igjen, men neste morgen når jeg starter opp er det blankt igjen. Noen ganger vises info i displayet når jeg starter opp, men forsvinner etter et par minutter. Jeg fant en post på Landyzone med en som hadde fått samme problemet etter å ha brukt Hawkeye tool til å resette olje servicen, men det kom tilbake igjen når han resatte olje servicen igjen. Jeg resatte også olje servicen med Hawkeye etter oljesift, og jeg tror det var etter dette at det begynte å forsvinne. Jeg har forsøkt å resette igjen, men hos meg kommer det ikke tilbake med den metoden. Noen andre som har opplevd dette eller har noen gode ideer?
  4. Tikkingen følger forøvrig turtallet: Med turtall.mp4
  5. ...Det vet jeg ikke. Jeg har byttet drivstoffpumpen som er montert under bilen, litt foran venstre bakhjul. Kan det ha noe med matingen av drivstoff å gjøre? De skal være programmert korrekt da de ble byttet av Nardo Bil her i Trondheim.
  6. Hei! Range Rover Vogue Td6 2004 modell Jeg har fått en stygg tikkelyd eller kakking fra motor. Se vedlagt video m/lyd. Det ble byttet injektorer i tre omganger, (dårlig råd), først 3 stk, så 1 og til slutt 2 stk. Etter bytte av de to siste injektorene har jeg fått en stygg tikkelyd eller "kakking" fra motoren. Det ble spekulert i ventilløftere som fikk dårlig smøring, så jeg tok en oljeservice på den, men lyden endret seg ikke nevneverdig. Noen som har noe tips om hva det kommer av? Etter å ha lyttet med stetoskop høres det ut som ventilløftere, men vanskelig å si helt sikkert, da lyden forplanter seg ganske godt i rundt motoren. Virker som lyden er mest fremtredende lengre fram i motor. Tips og råd taes i mot med takk 2020-01-12 16.32.42.mp4
×
×
  • Opprett ny...