Gå til innhold

Jon O

LRF Society
  • Innlegg

    1 467
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jon O

  1. Land Rover Butikken no. Har i nettbutikk. ...fikk ikke til å legge inn link vi tlf..
  2. Og, bytt alt bevegelig, fra hjul og innover parvis.
  3. Skulle det ikke være en selvfølge at slike viktig ting er iorden ved salg?
  4. Jeg har slitt ut mange sett med Toyo MT 255 85, gode dekk som ser bra ut på bilen.
  5. Dere prater om totalvekt... Må ikke blande totalvekt på bil og lovlig tilhenger vekt da.. Totalvekt på tilhenger er vel 3500 kg. Nyttelast på bilen er vel sånn ca 1000 kg. Da blir jo totalvekt på bil ca 3000 kg.
  6. Fikk ikke sammen skjøt, for trangt.. Det blir ny slange hele veien. Her er koblingene til trykk regulator og pumpe. Sitter faktisk o ring på den på regulator men ikke på pumpe.
  7. Jeg kjører gammel Mercedes og Defender så jeg trenger noen tips iblant, så takk til forumet!
  8. Tenker jeg prøver meg på en skjøt.. Holdt i mange år den som røk nå. Satser på at min blir hakket bedre
  9. En måte jeg vurderer også er å bruke ett metall rør inni, godt forbi bruddet, også en slange stubb utenpå der igjen. Da kan en stramme klemmene uten å være redd for å ødelegge plast røret.
  10. Har vært inne på tanken med å bytte hele røret men disse påkoblingene på pumpe og trykk regulator, husker ikke hvordan det så ut.. Greit å få av/på?
  11. Løsning, Raufoss kobling. Kjøpt på Eik Maskin
  12. Ja, det burde kanskje gå.. Kanskje Tess har noe som passer. Tar en tur dit I morgen. Se der ja, flott!
  13. Ja røret er kappet. Det er notert. Det er forutsetning å lykkes på første forsøk da men det blir sikkert en god skjøt.
  14. Her for noen år siden sprakk diesel røret som går fra pumpa til trykk regulator. Hadde vært på verksted med ett eller annet så de tok jobben med å skjøte det, det ble brukt en stubb med 8 mm drivstoff slange som ble tredd utenpå røret og 4 stk slange klemmer. Her på mandag, jeg skulle på pkk, ble det full utblåsning, slange stubben hadde glidd av. Diesel røret er jo av plast så å stramme klemmene for mye er ikke lurt.. Noen som har ett lurt forslag på en skjøt som kan holde? Kanskje ha paknings sement på røret før slangen tres på..? Husker ikke hvordan koblingen inn på pumpa var festet til røret men sikkert ikke til å splitte..
  15. Mange fine filmer på YouTube.
  16. Jon O

    Iskald bil.

    En sjekk av alle væske nivå er vel lurt å gjøre titt og ofte.
  17. Ja den var hard og flat.. Ja det bak er nok tett. Litt vanskelig å finne akkurat hvor det lekker når motoren er full av olje og dritt..
  18. Ja da er det tett, tørr og ren motor. Det ble bunnpanne pakning, toppdeksel pakning, diesel trykk regulator og det runde lokket framme på motor. Har også det lokket som sitter bak på motor men der er det nok tett, så venter med å bytte det. Det virker som om det sitter ganske godt, prøvde å vippe det ut men det rikka seg ikke.
  19. Protrim, Rogne - Valdres
  20. Jeg leverte også til folk med egnet utstyr
  21. Jon O

    Iskald bil.

    Holder en knapp på luft.. Har temp nåla adhd?
  22. Ok. Da napper jeg bare ut kontakten inntil videre.
  23. Har lokalisert kontakten. Så denne viften er for ekstra kjøling av motor? Den har ingen ting med AC å gjøre? Kan ikke huske at jeg noen gang har hørt den vifta gå, uansett hvor varmt det har vært eller med henger kjøring i varmt vær.
  24. Ikke snakk om overoppheting, vifta starter når jeg starter bilen. Skal ta en titt i dag.
  25. Ok, takk. Da får jeg se om den kan kobles ut på en enkel måte. Nei, diagnose verktøy har jeg ikke
×
×
  • Opprett ny...