Gå til innhold

Thoma_s

LRF Society
  • Innlegg

    1 411
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

5 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sandnes

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandnes

Nylige profilbesøk

2 835 profilvisninger

Thoma_s sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Usikker. Må ut på lageret å se.
  2. Den står her enda. Send en pm så får du nr til min far. Han som selger.
  3. Det er med 109 safari tak og. Ramma ligger opp ned. Ferdig rensket for tectyl. Må sveise på fremre fjærfeste bak. Ligger her i hylla. Har det meste av andre sveise deler som trengs bortsett fra den biten som er kappa ut av traversen der mellomakslingen går igjennom.
  4. En SIIa som legges ut for min far. Bilen står i deler. Må hentes på Sandnes. Send meg en pm så får dere nr hans. Den er nokså komplett? Dører og skjermer er lakket grønn.. Hardtop er limestone slitt. Lykter ute i skjermene og riktig netting grill følgjer med.
  5. En stk i god stand. Har luker og dashbord deler og. Lite rust. Må hentes på Sandnes Hbo 3000,- Bilder kommer.
  6. 2000 er notert. Kan la budrunden gå til 4.4 kl 17.
  7. Sete og rygg pute i svart skal. Aldri brukt til annet en å få avslag på Traffikstasjonen. Har og montering skinner. 2500,- Må hentes på Sandnes
  8. Grei torpedovegg. Høyrer egentlig til exmil prosjektet som og er annonsert her. Mulig å dele opp å selge ut deler fra dette. Gi Bud. Må hentes på Sandnes.
  9. Har en prosjekt 109, exmil 1975 med 2.25 i vognkortet. Kommer aldri i gang med det så andre kan overta. Har det meste for å få en komplett bil i sammen. Hvor mye som følger med er litt opp til prisen. Rammen følger vognkortet. Selger ikkje bare papiret.. Må hentes på Sandnes Send en pm om du er interessert Så kan vi snakkes over tlf.
  10. Passer sivil serie 2 og 3 Er noe demontert men komplett. Høy prisklasse. Gi Bud. Må hentes på Sandnes
  11. En brukt motor. Ukjent tilstand Motor feste fra Biltema kan følgje med mot tillegg Må hentes. Pris 2000kr? Eller hbo over det.
  12. Et sett tilpassar exmil. Galvanisert og ubrukte. Kun lager støv. 3000,- Må hentes på Sandnes http://www.mill-services-uk.co.uk/sillbars_jack_tubes.html
×
×
  • Opprett ny...