Jump to content
LRforum

Thoma_s

LRF Society
 • Content Count

  1,386
 • Joined

 • Last visited

About Thoma_s

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandnes

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandnes

Recent Profile Visitors

1,459 profile views
 1. Da er denne bilen solgt. Den går tilbake til hjemtraktene på østlandet. Nærmer bestemt Nesodden. Er ikke helt fri for Land Rovere og prosjekter men det blir nok stille en god stund. Blir å finne på fjorden :-) God jul.
 2. Har sett for meg 5000... Har fått et bud på 3000. Det er litt lavt. 5000 er kanskje litt høyt men det er ikke mange til salgs for tia. En mindre nå siden den ene ble solgt i dag
 3. Den ene er solgt. Den komplette er fortsatt til salgs.
 4. Det jobbes mot EU godkjent om dagene. Er snart klar.
 5. Høyre og venstre med varme. 2000,- Ligger på Sandnes Må hentes.
 6. Fra en exmil 109. Det er hull i den ene kortsiden. Men for en som sveiser er det lett å fikse. Har ikke vært bensin i den på 10 år. Ligger på Sandnes. Må hentes. Byttes i en stor sjokoladeplate.
 7. En stk lite brukt. Alle deler følger med. Spar hengslene på bakdøra di Ligger på Sandnes Må hentes. 2500,-
 8. Har to overdrive for salg. En "Fairey" som mangler litt deler. Loket og giroverføringen mangler Denne er lite kjørt og har dato 1997.. En Fairey komplett helt ned til kula. Ligger på Sandnes. Må hentes Kom med bud. På pm.
 9. Til salgs. 1979 109 med deilig rekkesekser. Bilen har jeg hatt siden 2014. Den har nå fått nyoverhalt topp. Med nye skikkelige oljetetninger. Nyoverhalt vannpumpe. Nytt eksos anlegg fra manifold og helt bak. I rustfritt. Overdrive Elektronisk tenning. Ramma er i god stand. Har fått ny bak travers en gang i tiden. Den har en Warn vinsj med trådløs fjernkontroll. 5 Insa Turbo Mud dekk på Wolf felger. Andre seterad med full høyde rygg med trepunktsbelter på alle tre. Nye seter framme samt seter fra Britpart. Stor takgrinda fra Brownchurch med "Camel" lys foran og et arbeid lys bak. Ny bensin tank. Originalt el anlegg som virker :-) Orginal lakk noe slitt. Begge dører foran er sveiset opp og byttet vinduslister og lås. Nye speil og hengsler. Orginal lakk beholdt. Døren bak står for tur. De har litt rust men går fint an å fikse. Dør sill har rust. Har nye deler fra UK. Torpedo veggen er rusten. Har en i god stand som passer 2.6 Fronstykke er dårlig. Har nylakkert liggende klar. Bilen har originalt taktrekk i ok stand. Alt av Stasjonsvogn interiør er tatt ut men tatt vare på. Pris 75 000 Send en PM med mobil nr så kan vi ringes og snakke bil salg. Står litt til her : Kano følger ikke med...
 10. Fokuset har flyttet seg og noe må vike. Har i dag kjøpt båt... Så da kommer Stasjonsvogna for salg. Dette er ikke en ren salgs annonse men et "heads up" for de som vil ha tid til å planlegge Serie bil kjøp. Legger et bilde her og link til flere i garasjen her på forumet. Fikk nettopp kjøpt hjem NOS eksos manifold. Vannpumpe er overhalt og det følger med et ekstra kit samt noen vannpumpe hus. Toppen er overhalt og forbedret med skikkelige oljetetninger. Dørene framme har nye vindusflater topper og friskt stål nede. Nye låser. Det følger med en hel og fin torpedo vegg. Den som står på har rust i toppen. Dør sill er dårlige. Følger med nye deler. Har en 3 stk 2.6 motor som jeg heler ikke trenger.. Dukket nok opp litt etter hvert. Bilen står nå uten vannpumpe men blir montert og EU godkjent før salg.
×
×
 • Create New...