Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Thoma_s

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 372
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thoma_s

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandnes

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandnes

Nylige profilbesøk

1 129 profilvisninger
 1. Fokuset har flyttet seg og noe må vike. Har i dag kjøpt båt... Så da kommer Stasjonsvogna for salg. Dette er ikke en ren salgs annonse men et "heads up" for de som vil ha tid til å planlegge Serie bil kjøp. Legger et bilde her og link til flere i garasjen her på forumet. Fikk nettopp kjøpt hjem NOS eksos manifold. Vannpumpe er overhalt og det følger med et ekstra kit samt noen vannpumpe hus. Toppen er overhalt og forbedret med skikkelige oljetetninger. Dørene framme har nye vindusflater topper og friskt stål nede. Nye låser. Det følger med en hel og fin torpedo vegg. Den som står på har rust i toppen. Dør sill er dårlige. Følger med nye deler. Har en 3 stk 2.6 motor som jeg heler ikke trenger.. Dukket nok opp litt etter hvert. Bilen står nå uten vannpumpe men blir montert og EU godkjent før salg.
 2. Takk. Akkurat nå er det lite bruk. Er snart ferdig montert, ikke startet enda. Har helt ærlig gått lei. Men ongane ville ikke selge så da får den bli en stund til. Det hadde vært kjekt å fått den på veien igjen. Men eksos manifold er enda ikke fikset. 4 manifolder og alle er defekt. Men når jeg brukte den daglig var det veldig gøy. Du må ha god tid og kjøre tilbakelent. Må ikke kikke på forbruket annet en at det ikke blir unormalt høyt.. Var oppe i 3-4 liter per mil og da måtte forgasseren fikses/justeres. Vinterstid var motorvarmeren god å ha. Skivebrems hadde nok og vært bra. Trommel bremsene er gode men krever mye vedlikehold for å virke skikkelig. Og skal du skru hele tiden på bremser går du fort lei.
 3. Eg har ei i uviss tilstand. Plukket av en bil når Webasto ble demontert.
 4. Det var en god pris synes jeg. Her er mer info: www.nilsenmotor.no/ God service og veldig hyggelige folk. Toppen er satt sammen og klar for montering. En utfordring igjen nå. Eksos manifold. Må lage en midlertidig løsning. Har en ide..
 5. Exmil har bare oljetrykk mekanisk. Har ikke olje temperatur. Men det finnes militære oljetemperatur mekanisk. Da er instrument i den nedre vinduet der Exmil har et svart deksel og sivil har ladelampa.
 6. Er den elektrisk? Trodde de militære hadde mekanisk instrument?
 7. Blir ikke så tett hvis du lager lokk av det du kutter ut. Men å kutte ut å sette på et nytt lokk i alu bør gå fint. Jeg har og rocksliders så de ferdige produktene passer vist ikke så bra da. Det blir vel å lage selv. Mer info via onkel Goolge: https://forums.lr4x4.com/topic/23896-110-side-storage-lockers/ https://www.ebay.co.uk/itm/132111866480 http://www.fcx.co.uk/product-page/rhino-jerry-can-lockers
 8. Rekke sekseren har slangevarmer fra Defa på nedre slangen fra radiatoren. Det funker fint på kalde dager her på Sørvestlandet.
 9. Artig med Lightweight. Og to sammen er ikkje kvardagskost. Hvor mange er det av de i landet? Mer en 5?
 10. Det er et alternativ ja. Har en kontakt som vannfreser. Da blir flensene bra.
 11. Fremdeles ønskes en hel manifold kjøpt.
×
×
 • Opprett ny...