Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Thoma_s

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Nøytral

Om Thoma_s

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandnes

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandnes

Nylige profilbesøk

962 profilvisninger
 1. Thoma_s

  Thomas sin 1979 SIII 109

  Da var toppen av. Et par syndere funnet. En lekkasje mellom sylinder og en kjølevæske kanal. Ikke stor men nok til å lage trykk i systemet. Toppen leveres til noen fagfolk. Den ene sylinderen bar tydelige tegn på hvor olja har blitt av de siste årene.. 2.6 toppen har ikke "normale" olje tetninger under fjøra men en bitte liten o-ring nede i toppen rundt stammen til ventilen.. Håper motor verkstedet kan ha en bedre løsning. Imens blir en reserve vann pumpe overhalt hjemme på benken. Har og en plan om å bytte stålet i dørene foran mens bilen står. Må passe på det ikke blir for mange småting så den ikke blir klar.
 2. Thoma_s

  Cape Town og hjem

  fantastisk.
 3. Thoma_s

  Thomas sin 1979 SIII 109

  Da er det bare å få bilen klar så kan vinteren bare komme. 235 piggdekk på Wolf felger. Da er endelig begge settene med den på felg som jeg syns passer fint i skjermen. De bygger nok ut. Også er det slange løse felger. Exmil felg gjør samme jobben men med andre utfordringer. Som dere ser er kjøpet av tilhenger nøye planlagt i forhold til dekk størrelsen
 4. Thoma_s

  Thomas sin 1979 SIII 109

  Hei og hopp Som forventet ble det litt metning etter langtur og forberedende arbeid. Men nå er det på tide å gjøre litt så bilen kan brukes igjen. Den bakre potta takket for seg etter hjemkomsten. Null stress, nytt rustfritt eksos anlegg var kjøpt inn for en stund siden. Manglet bare festene. Har og hatt litt trøbbel med kjølevæske lekkasje i og rundt vannpumpa. Den har holdt men bør nok byttes.. Startet bilen og kjørte den opp utenfor mitt lille hjemme verksted. Desverre ikke plass inne. Når bilen stod å sveiv på tomgang kikket jeg nedi motoren og oppdaget at den blåste bobler Mellom topp og blokk i forkant ved den berømte vannpumpa. Det gjorde den når jeg kjøpte den for noen år siden. Byttet topp pakning og problem løst. Sist hadde jeg toppen inne hos et motorverksted og fikk ventiler slipt og sjekket. Denne gangen vil jeg få sjekket om den er helt rett.
 5. Thoma_s

  Nye regler for ekstralys.

  Kan bli både og dette. Men det er klart mye rare Ola dunk regler. Hvor er forskrifts teksten? Lys på taket blir det endelig lov?
 6. Thoma_s

  Ex-Mil'en Dolly

  Veldig bra. God plan å ta den ut i gjennom innersjkermen.
 7. Thoma_s

  Spotted...

  Ser den på Åsen støtt og stadig. Er det Hviding sin? Han har og har hatt mye gøy fra holmen.
 8. Thoma_s

  Langtur i 88

  Fant denne på YouTube: YouTube Er han her på forumet? Tøft gjort å ta på en slik tur.
 9. Thoma_s

  Kuliens garasje

  En kjempe tur. Gøy med bilder i garasjen. Så kan vi som bare er innom sånn hvert skuddår få med hva som skjer.
 10. Thoma_s

  Thomas sin 1979 SIII 109

  Viktig å få brukt eldre biler. De har ikke godt av å stå for lenge.. Se første bilde. Var tur retur Vestby med diverse stopp på veien. Et flott treff Var gøy å besøke Narvik igjen. God frokost og guidet tur. Bremser og simmering var et godt valg før en langtur. De holdt godt hele turen. Får håpe de holder videre og.
 11. Thoma_s

  RR SPECIAL SERIEBILTREFFET 2018

  Takk for veldig hyggelig treff. Rekke sekseren klarte seg fint i over 100 mil. Delte turen opp i flere etapper. Det var greit å ha Peltor headsett med.. Nå henger lavvoen og diverse annet til tørk.
×