Gå til innhold

kav

LRF Society
  • Innlegg

    589
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    RRC 1983, V8, LT95

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Skjoldastraumen i Tysvær

Nylige profilbesøk

1 139 profilvisninger

kav sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Ligger bilder på Gallery med navn som begynner med Kai..... Tectyl-bokser, alle sammen 200,- Grønn glassfiber grating til å ha under hjulene ved gjørme, snø etc dim: 25x1000x2000mm, kappes lett med stikksag/sirkelsag, 1000,- 1/2" muttertrekker, Ingersoll Rand, Titanium series, 1000,- Luftfilter NTC 6660, til bl.a. 200Tdi, 50,- Sveiseapperat, Rainbow 150, med en pakke 48.15 elektroder, 2500,- Dieselfilter-brakett. For å kunne bygge om ditt "gamle" dieselfilter-system til å kunne bruke et av verdens mest brukte dieselfiltertype, 500,- Transport kommer i tillegg (tectyl og grating-plate må hentes) Mvh -Kai sms /tlf til 9oo 91 14I
  2. kav

    Kai Tectyl

  3. kav

    Kai Grating

  4. Hei, jeg har for lang vandring på bremsepedalen, og trenger å justere ut bremseskoene bak, hvilken vei må jeg skru på justeringsskruene? Skrur jeg begge skruene samme vei for å legge skoene ut? 110, 1986 modell Neste trinn, hvis det ikke virker, er vel å bytte bremseskoene+ den knottete justeringsskruen?
  5. kav

    2'er feil

    Takk for svar Gaute.
  6. kav

    2'er feil

    Hei, Jeg fikk en feil som det står; "b) Komponent defekt, skadet eller sterkt korrodert, begge sider, fremme, støttearmsforinger bakre fremme" Hva er det (har ikke fått snakket med mekaniker ennå), er det på radiusarmene? Bilen er en 110, 1986 modell. Fikk en 2'er feil på ryggelys og men den fjerner jeg selv Mvh -Kai
  7. Ikke en pakke, men kun 6 delenummer :-)
  8. Skiftet følgende; Viskermotor Snekkevekselen inni motoren Driv wire (smurte den godt inn m grease) Begge bulkhead-gjennomføringer (smurte godt m grease her og) Overgangen mellom viskerarm og gjennomføring. Skiftet også det første røret som skrues fast i viskermotoren (trenger nok ikke det). Et godt resultat som krever forholdsvis lite arbeid :-)
  9. Byttet alt i vindusviskersystemet på min 1986 One Ten. Stram og fin i fisken, nå holder viskerne seg innenfor ruta selv om det blåser rett imot, stopper kontant på plass og visker helt rent på hele ruta. Brukte knapt 2 timer på jobben, anbefales, dyrt var det heller ikke :-)
  10. kav

    Dieselvarmer

    Vet du pris på den BREEZE'en, om det er liknende pris som Web/Eber? Ser jo på aliexpress at det er ganske like priser på Webasto og Belief (ca $ 375,- + transport for 2kW), da er det vel kanskje greit å velge Webasto da det kanskje er lettere å få deler og service?
×
×
  • Opprett ny...