Jump to content
LRforum

Pederover

LRF Society
 • Content Count

  4,624
 • Joined

 • Last visited

About Pederover

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Surnadal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Surnadal

Recent Profile Visitors

2,519 profile views
 1. Tøft med spade på skjermen! Fikk lyst på sjøl!
 2. MF 250 og Defender 300 tdi er en vakker kombinasjon ja! Begge ganske analoge!
 3. Tyst som i graven... Men en ny starter er like greit, den gamle går tregt rundt når det er kuldegrader om vinteren, og det senker blodtrykket når du eliminerer feilkilder...
 4. Feil beskrevet fra meg, startmotoren er død, ikke tegn til liv nei. Alle ledninger pluss jord er okei...
 5. «Tingenes iboende faenskap», Lord of Darkness, uvitenhet, latskap og/eller dårlige råd: Defenderen har vært labil ved oppstart flere ganger i vår og sommer, særlig ved utkjøring fra ferje (Fjord1). :-D Kinnet 8-15 ganger før den omsider startet. Jeg fjernet den uoriginale tenningslåsen og satte i den gamle, og deretter gikk det greit helt til i dag! Samme greia, Defenderen ville ikke starte. Alt ser ut til å fungere, ingen spesielle lamper, spenning ok, og plutselig etter ca 20 forsøk startet den så lett som bare det. Jeg ringte sporenstreks til EWS, og etter en fjernhealing kom vi fram til at ny starter er en grei investering! I helga går jeg altså nok en gang ned i grava for å montere ny starter! Så får vi se hva Solihullproduktet finner på av faenskap utover høsten!
 6. Vatnet med det originale navnet Langvatnet...
 7. https://www.yr.no/sted/Norge/M%C3%B8re_og_Romsdal/Sunndal/%C3%85lvundeidet/langtidsvarsel.html Går bra ei ukes tid i alle fall!
 8. Høres ut som en god ide ja, bilen har jo stått i ro i ca 15 år...
 9. He-he! Ja, den er jo registrert for 8 personer, så en heisatur skal det nok bli! Men hele ramma pluss fjærene er sprøytelakkert, så jeg begynte med tynn meisel og hammer. Etterkvart løsna blad for blad, så det blir vel noen timer nede i grava....
 10. Bladfjærene ble malt som resten av understellet under restaureringen, og det er null fleks, bilen hopper som ei fjellgeit! Får vel jekke opp og slå med ei slegge eller noe. Finnes det noe penetrerende olje/spray som anbefales på gamle bladfjærer?
 11. Takk for besøket, bra med parterapi til hjelp mot div engelske utfordringer og frustrasjoner!
 12. Nye støtdempere pluss noe småtteri i går, og ny "innmat" i dørhengslene i dag. Alle tre dørene henger og slenger, så det var greit å fikse det. Men etter at bilen var plukket ned til ramma og bygget opp igjen, er det ikke alt så stemmer på mm nei... Så det måtte litt gladvold og boring til får å få ting til å henge skikkelig sammen! I morgen kommer Lord Gunnar innom, så blir det lufting av bremser og litt skravling!
 13. Fin reportasje i lokalavisa "Driva" her om dagen: Denne glade gjengen var på ferie fra Fredrikstad! Flott reklame for Landroverklubben! (Plussartikkel, så jeg får ikke lasta den opp dessverre)
×
×
 • Create New...