Gå til innhold

OrikkO

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Drammen

OrikkO sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Tusen takk for svar! Andre ting har kommet opp, så det blir ikke befaring på denne i kveld.
  2. Hva tenker dere om prisen på den jeg linket til tidligere? ( http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=45904604 ) Hvor mye koster eventuelt nye dører? Andre steder jeg bør sjekke for rust? Vurderer å dra og se på den i kveld.
  3. Takk for fine svar folkens! Og kom gjerne med fler. Hvor stor plass er det foresten i 90'en, får jeg plass diagonat til mine 1,83 lange telemarkski? Eller må de ligge over skuldra på den stakkaren som sitter på? Synes denne kunne være et greit eksemplar til en fornuftig pris: http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=45904604
  4. Usikker fersking lurer: 90 vc 110 på landeveien Hei! Er på nippet til å kjøpe med min første LR. Bor i byen og trenger eeegentlig ikke bil i det heletatt, men ønsker meg en «kjekt å ha bil» som kan fungere til transport til fjells, småturer hjem på gården til mor og far og som leketøy/hobby (Har til nå kjørt en 01 BMW 320 som har fungert ypperlig til sitt bruk; pendling Grimstad – Kristiansand og helgependling Sørlandet – Drammen. Men nå har jeg flyttet til Drammen og funnet ut at bakhjulstrekk ikke egentlig er tingen i snø-kaoset som herjer om dagen Selv om det kan være aldri så gøy innimellom. Også passerer jeg straks 35 og da er det kanskje litt faut med en 320... ) Nok digresjoner: Hvordan oppfører en 90 seg på veien i forhold til en 110? Vil det være mer slitsomt å kjøre 3-4 timer opp på fjellet med snødekte veier, i en 90 i forhold til en 110? (Tenker da på om den mindre julavstanden gir dårligere kjøreegenskaper på landeveien, spesielt vinterstid.) Har akkurat blitt singel, så dette med plass er ikke et tema akkurat nå, men er det andre forskjeller man bør tenke på mellom 110 og 90? Eller burde jeg rett og slett gå for en Disco. eller en eldre RR siden landeveiskjøring er den viktigste oppgaven bilen bilen skal løse?
  5. Bilen er solgt, ikke til meg. Synes det var litt stiv pris også ble jeg litt skremt av at selger skrev i salgstråden at han ikke ville at folk skulle skrive om bilen her på forumet... Takk for svar! Jakten på en godt voksen LR fortsetter.
  6. Hei Heeelt uten erfaring med LR generelt. Ganske tekninsk. Kan denne være noe for meg? http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=41960629
×
×
  • Opprett ny...