Jump to content
LRforum

Ranger

LRF Society
 • Content Count

  4,734
 • Joined

 • Last visited

About Ranger

 • Rank
  Virkeligjør drømmene!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nlrk.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TROMSØ - NORWAY

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

2,986 profile views
 1. Ranger

  FC 110 -70

  Huskelapp til meg selv: https://www.youtube.com/watch?v=S-CyOvRJQo8&list=WL&index=14&t=0s
 2. Ranger

  FC 110 -70

  Fant alle svar her... http://www.expeditionlandrover.info/gear_ratio.htm#seriesgearbox
 3. Ranger

  FC 110 -70

  Ja da er det noen alternativer til sterkere kasser. Har du kontakt info til eieren i Malvik? Hvor ligger forskjellen på sivil og ex-mil kasse? Er det i hoved- eller fordelings-kassen?
 4. Ranger

  FC 110 -70

  Om en skal forsterke girkassen er et relevant spørsmål hvilke andre gearkasser passer på 2,25 blokka? Ja det er ex-mil/one-ton kasse som er korrekt til denne bilen. Har "et par" kasser på hånden, men folk ser helst at jeg kommer og henter. Det må bli en norgesturné ila juli måned. Har du et sett liggende?
 5. Ranger

  FC 110 -70

  Vet ikke hva ACCN er så det blir vanskelig. Trenge kanskje forslag til bestillingsliste fra noen voksne.. Hva trenger jeg bestille utifra havarerte deler og deler det er naturlig å bytte i samme slengen. Hva mener du ? Dette er/var en ex-mil kasse.
 6. Ranger

  FC 110 -70

  Ja mulig det. Pluss en idiot bak rattet, dvs undertegnede
 7. Ranger

  FC 110 -70

  Stille dager og plussgrader. Har prøvd å lese meg opp på demontering og sammensetting av girkasser. Fattern kjørte sund girkassen flere ganger i perioden 1970-76. Så mitt uhell er helt riktig i denne familie sammenheng Jeg var for liten til å huske hva som røk, men jeg husker godt hvor lei han etterhvert ble. Rengjøring: Synderen:
 8. Ranger

  D3 turbilen

  Synd alle treff er utsatt på ubestemt tid. Treffhjulene er klar 265/65x18 Radar Renegade A/T (ubelastet) er nokså my større enn 255/60x18 Hakkapelita.
 9. Jeg turte ikke lenger kjøre kjøre uten sikring og kjøpte fra AF https://www.advancedfactors.co.uk/kit434-swan-neck-security-plate-kit-1230032-p.asp De leverer med DHL express om du trenger den før påske.
 10. Det blir ingen felles kaffe for meg denne gangen. Om noen vil slå av en prat kan vi vel prøve en Google Hangout? https://meet.google.com/ndu-hdev-sdy
 11. Ranger

  FC 110 -70

  He he. Alltid hyggelig å kjøre seg en tur med Lastebilen. Folks smiler, vinker og snur seg etter bilen. Og det blir alltid en hyggelig prat med forbipasserende. Idag gubben bak disken på Dekksentralen.
 12. Ranger

  FC 110 -70

  Et lite transport oppdrag i dag. Turbilen skal få treffhjul. Det var et lite opphold i snøbygene så det ble en fin tur og bilde på vei inn i garasjen
 13. Gleder meg til å teste bilen. Interessant podcast hos Overland Journal https://overlandjournal.com/podcast/
 14. Ranger

  D3 turbilen

  Kan leie ut "lakkboksen" mot en klekkelig sum Om du gjør de rein kan vi godt lakke her. Har jo godt med varme på i "lakkboksen".
×
×
 • Create New...