Jump to content
LRforum

Ranger

LRF Society
 • Content Count

  5,037
 • Joined

 • Last visited

About Ranger

 • Rank
  Virkeligjør drømmene!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nlrk.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TROMSØ - NORWAY

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

4,349 profile views
 1. Litt bekymret for konsekvensene av fukt/muggen som vises på bildene. Lekkasje i takluke? Vann/fukt i venstre bakskjerm? Vanlig feil på tidlige utgaver. Her trengs det rens av alle ecu`er kontakter.
 2. Ranger

  Min D3

  Blir spennende å følge prosjektet. Lykke til
 3. Jeg får oppdatere nlrk.no siden så ingen føler seg lurt. Koden er ikke spesifikk for klubben, men enklere å finne frem når vi har alle rabattene en plass. Vi "deler" rabattkoder mellom klubb og LRF; til det beste for alle.
 4. Ser ut til at rabatten endrer seg over tid. Mange butikker som har det slik. Jo fler som handler dess større rabatter. Du får prøve koden YMK nevner eller sende de en melding å spørre? Oppdater oss gjerne på resultatet
 5. Ranger

  FC 110 -70

  Tenker han får ei fartsbot også
 6. Ranger

  FC 110 -70

  Juleforberedelsene går sin gang. I år ble det pepperkake lastebil slik det ble i 2018. Etter andre forsøk. Litt endring i konstruksjonen. I år er det gulv inne i hytta så her blir det sjåfør med hvitt skjegg.
 7. Jeg har lagt inn på https://www.nlrk.no/terminliste/kalender/vis/?id=403979
 8. Ønsker meg virkelig kjølingen i setene for de varme sommerdagene i Nord Kulderekorden for juli 2021 var på +6 grader her i byen. Prøvde å ta bilder av bakhjul styringen, men litt variabelt hva jeg fikk med på bilde. Legg merke til den fine slange klemmen noen har ettermontert
 9. Jeg mangler bilkoden, men det la ingen demper på dagens besøk hos Insignia Artig butikk med en veteran avdeling også Range Rovern er en svær bil. Ikke dumt med bakhjul styring når den er over 5 meter. Jevnt sig med folk som kom for å ta den nærmere i øyesyn. Noen bilder fra dagen:
 10. Hei Kjetil eller noen av dere andre som skal dit. Siden jeg ikke er lokal kjent (eller i nærheten) hadde det vært kjekt om noen hadde en link til google maps eller faktisk tok et bilde selv, så jeg kunne oppdatere https://www.nlrk.no/terminliste/kalender/vis/?id=336597 med rett bilde. På forhånd takk.
 11. Felger til D2 passer ikke til D3, og vise versa. Dele pusherne deler opp felger for de to modellene. Feks her hos Paddocks https://www.paddockspares.com/land-rover-wheels-and-tyres/alloy-wheels.html Jeg har et sett 18" til salgs, men kanskje litt langt unna... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=235194615
×
×
 • Create New...