Jump to content
LRforum

Ranger

LRF Society
 • Content Count

  4,700
 • Joined

 • Last visited

About Ranger

 • Rank
  Virkeligjør drømmene!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nlrk.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TROMSØ - NORWAY

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

2,794 profile views
 1. Jeg har jobbet med både PC og Mac gjennom jobb i noen år nå. Fra den tiden Windows 3.0 var en revolusjon og Mac`en fikk fargeskjerm.... Jeg har sett mye dårlig byggkvalitet fra HP, Dell og Lenovo. Men det har vært noen lyspunkter nå og da. Kvaliteten fra Apple har alltid vært superb i design og holdbarhet. Tenkte å nevne et par punkter som ingen har nevnt over: Mac`ene er dyrere, men jeg synes det veies opp ved at de varer lenger både i chassis, tastatur og skjerm. Mac`ene har et operativsystem som beholder hastigheten på programmer og maskin i mye større grad enn pc med Windows. Mac`ene er dyrere å reparere om du fysisk skader skjerm eller tastatur. Chassis og skjermlokket er i aluminum så det tåler en god del. Det finnes noen PC`er som kombinerer vanlig tastatur/mus med touch skjerm. Bla fra HP. Fruen har en slik og hun liker godt den dualiteten. PC med Chrome OS er i prinsippet en utvidet nettleser (ingen Windows). Og de er billige. Det fungerer fint om du bruker Google dokumenter/bilder eller har tenkt å gå den veien. Vi bruker bare dette i konsernet nå (78 aviser) og det fungerer helt supert både for den enkelte og som deling av mapper/dokumenter etc. Alt foregår i skyen så en må være på nett. På Mac og PC får du kjente Office programmer som Word / Excel og de grafiske pakkene til Adobe. På Chrome OS må en se etter alternativer, men Google docs leser og konverterer Word /Excel etc. Skulle jeg startet med blanke ark i dag hadde jeg kjøpt en Chromebook med SIM kort (always connected). For din del Gaute, ville jeg valgt noe som er kjent. Da er det kanskje en PC med Windows som er rett. Å skifte ut kjent brukergrensesnitt og hurtigtaster kan gi forhøyet blodtrykk! Lykke til med valget.
 2. Da jeg oppgraderte henger vekten på D1 så var det Glenn Klemetsen (gk@landrover.no) som ordnet nødvendig papir.
 3. Artig med flere aktive D3/D4 eiere her i nord. Du får oppdatere signaturen din... Har dessverre ikke så mye å bidra med i feilsøkingen, men du kan komme innom å prøve IID toolen vår. Den gir kanskje noe å gå etter selvom du ikke når alle funksjoner.
 4. Ranger

  D3 turbilen

  Kaffetreff med kun Discoverys:
 5. Torsdagskaffen i Tromsø er blitt Discoklubben
 6. Noen tidlige biler var plaget med fukt i venstre bakskjerm der noe av AV utstyret står. Min 02-modell hadde dette problemet. Sjekk for fukt og irr på kontakter.
 7. Jeg har fulgt han på Instagram en tid. Mye fine bilder og artig at det gjøres "i vår bil"; dvs en D4. https://www.instagram.com/kasper.hoglund/
 8. Ranger

  D3 turbilen

  Det var plutselig en milepæl i dag...
 9. Ranger

  D3 turbilen

  TerrainTouring med klubben hos NMK Bardu. Vår bil i offroad høyde: Kurt-Egil sin D4 i super extended vha et par ved kubber
×
×
 • Create New...