Jump to content
LRforum

Ranger

LRF Society
 • Content count

  4,297
 • Joined

 • Last visited

About Ranger

 • Rank
  Virkeligjør drømmene!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nlrk.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TROMSØ - NORWAY

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,338 profile views
 1. D3 turbilen

  Vi passerte 200`km sist sommer.
 2. D3 turbilen

  Ja og den var lekk i sveisen som lå inn mot ramma. De hadde nærmeste rustet sammen! Etter å skrapt rust og malt over var det tydelig lekkasje. Ingenting å sveise i heller.
 3. FC 110 -70

  Ingen forskjell Bilen står helt i ro til jeg har byttet noen flere bremserør
 4. FC 110 -70

  Ny hovedsylinder og vkumklokke er nå med i "loopen". Tok av et par deksel for å komme til tversover røret til venstre foran. Og godt var det for her er det litt overflaterust å ta seg av også.
 5. D3 turbilen

  Ferdig montert forrige dagen
 6. D3 turbilen

 7. Motordagen i Harstad. Mai måned.

  Konfirmasjonshelg (lørdag) kollisjon for meg
 8. Råd om dashcam?

  Kjører selv med Waylens Horizon. Det har innebygd et lite batteri som sørger for soft stopp noen minutter etter at jeg har forlatt bilen. Kobler du det til et forbruksbatteri (dual installasjon) kan det stå på hele tiden. Jeg har vel mellom 16-20 timer loop recording. I tillegg kan en på appen som du installerer på telefon trykke på ei stjerne. Da lagres valgfritt intervall som blir egen fil og beskyttet fra sletting av kamera. Jeg har 1,5 minutter før og etter. https://www.waylens.com/horizon Eneste innvendingen jeg og mange andre har er at koblingen mellom rutefestet og kamera er for slarkete og vanskelig å få på plass når festet står på ruten. Det følger nemlig med en usb/pc docking en kan ha på stua sammen med pc/mac. Jeg har endt opp med bare å bytte minnekort. PC/Mac programmet kjenner igjen minnekortet som om det var et kamera. Der finnes også noen sosiale greier for å laste filmene rett opp til nettet. Det har jeg ikke prøvd ut. Funksjoner for rundetider etc er det også for de som driver med slikt. De har laget program for pc og mac for å eksportere ut filmene med eller uten overlays. Eksport med overlays tar lang tid. Verdiene hentes fra bilen via en ODBII dongle som snakker med kamera over Bluetooth. Det var denne muligheten som trigget mitt kjøp. Her er filmen min fra Sveits med overlays.
 9. Enrollment Landstreff 2018

  Direkte link kan også brukes https://jftest.hoopla.no/sales/nlrk-landstreff-2018
 10. D3 turbilen

  Ser her på forumet at flere har byttet luft tanken og lurte litt på hvorfor. Nå vet jeg. Den siden som lå inn mot ramma har nok vært for nært. Der var tank og ramme nærmeste rustet sammen. Utvendig behandlet med plastmaling som skuler fukt og rust. Særlig i front der den får spruten fra forhjulet. Tanken er sveist sammen på langs på begge sider. Sveisen var ikke pen. Gravrust. Etter å ha gjort litt rent og smurt den inn med owatrol x 2 hadde jeg fått en tydelig lekkasje når jeg monterte den. Prøvde å sveise, men godset var tynt. Fikk bygd hullet sammen, men det ble ikke tett. Ny er bestilt. Anbefaler alle D3/D4 RRS eiere å gjøre ren tanken og sause inn den inn i passende olje/fett. Ellers er det bare et tidsspørsmål før du har lekkasje.
 11. Vurdere seriøst Discovery kjøp

  Gratulerer
 12. Vurdere seriøst Discovery kjøp

  Den flinke LR mekanikeren (det er bare en) jobber på Stakkevollvegen 329.. Etterhvert vil Biltrend også få andre mekanikere (Tromsdalen) med kurs på de nye LR/RR modellene. Ifølge JLR ansvarlig startet de med kurs inneværende uke.
 13. Kompressor D3

  Bytter dere tanken fordi den var lekk? Fikk dere påvist hvor lekkasjen var? Har selv en tank som er veldig rust angrepet i front. Tykt rustlag under sprukket lakk, men har ikke påvist lekkasje... ennå..
 14. Hilseplikt - sjokket har ikke gitt seg

  Fin bil! Sees der
×