Gå til innhold

robinoen

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.daleoen.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bergen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

Nylige profilbesøk

683 profilvisninger

robinoen sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Hei. Bilen går, men ikke godkjent. Ramma er dårlig. Måtte flytte den på henger da dekkene var flate. Har stått i 2-3 år. Mer nok enklest å flytte på henger. Prisantydning: bud:)
  2. Fint interiør, motor gått ca 50.000. Ramme dårlig! Fine felger. Må hentes med henger. Står i Øygarden, vest for Bergen. Tlf: 40555800
  3. Hva er prisforlangende for bilen?
  4. Er åpen for det meste, helst 5 seter, eller mulighet for å sette inn siste seterad. har hatt noen 110er i gamle dager:)
  5. Prisene på disse modellene ligger i overkant på 300'
  6. 2002 G 270 cdi byttes gjerne mot Defender. 360'km Svart, 5 seter, skinn, multimedia. Nye pigg og sommer 2015 Nye bremser 2015 Ny vannpumpe 2015 Alle reimer skiftet 2015 2010 front Veldig fin bil PM 40555800
  7. Kanskje noen her inne har vært utsatt for dette problemet? Vi har en L322 fra 2003. Har de siste dagene begynt å lage en kvinelyd når vi svinger, i tillegg har lyset på batteriet begynt å lyse. Da spesielt når vi gir gass. Noen som har erfaring med dette? Ha en fortsatt super dag!
  8. jo takk for det lafterolf. men kommer det noen som ønsker den sterkt så kan jeg finne meg en ny defender som tar opp kveldene med oppussing:) fint om vi kan bidra til å holde defenderen på veien litt lengre!
  9. Litt sent ute her ser jeg:) beklager det! På denne har jeg brukt plastidip på panser,tak,felger og hjulbuer. kan virkelig annbefales. etter å ha foliert den andre 110en og denne med plastidip, kan jeg bare si at plastidip er inne i varmen i dette huset.. Jeg har valgt å beholde bilen, det ble helt feil å selge. men det begynner å litt for mange LR rundt huset her. God helg!
  10. Det er exmore stoler og chubby boks for defender. Stolene er i sort skinn med varme i sete og rygg. Boksene et låsbare.
  11. Defender selges ca 165000 km. Nytt Skinninteriør, 2 fører - 2 passasjer - og en stk toseter bak. 2 stk nye chubbybokser i skinn. Den mellom baksetene er ikke enda montert Pioneer Navi/dvd/CD Masai vinduer (nytt) Masai front guard (nytt) Masai Stigebrett (ikke montert) Masai Stige (ikke montert) Safari takgrind (noe rust) Ny grill Rustfri ramme Noen riper i lakk Nye bremser og skiver Vinsj (ikke montert) Har ti seter i stoff som kan selges med eller på det frie markedet Grå med svart panser, skjermer og tak Svart matt vinter felger Er like utrolig godt fornøyd med denne defenderen som de andre jeg har hatt Ring eller send epost ved interesse:) Robin Dale Oen 40 555800 experience@daleoen.com
  12. Hei igjen! takk for tilbakemeldingene på det siste tilskuddet av Defendere. Kjøpte Masai i UK kom på ca 7000.- Har også som dere ser lekt meg litt med Plastidip. Må si at resultatet er meget bra. Kan anbefales på det sterkeste. Legger ved bilder av den ene arbeidsbilen vår, vi har også en grønn Dsico 2 med logoer. Dere kan også følge bilenes ferd på www.daleoen.com og facebook: Thedaleoenexperience
  13. Legger ved to bilder av defenderen på tunet. Har de siste dagene lakket panser,tak,reservehjul og hjulbuer matt sort. Har også satt inn Masai vinduer. Ser frem til vinteren!!
  14. Tusen takk for hjelpen så langt gutter, setter stor pris på det. Men OEC i Bergen reddet meg denne gangen også. Må bare si at den servicen der er helt fantastisk. Ruten blir hentet imorgen, så utpå kvelden bør jeg nok ha fått den inn..
  15. Hei, Tok desverre idag ruten på taket:( noen som har en til salgs? Ha en fortsatt strålende dag! Robin Dale Oen 40555800
×
×
  • Opprett ny...