Jump to content
LRforum

HansM

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About HansM

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Lommedalen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lommedalen, Bærum

Recent Profile Visitors

331 profile views
 1. Selger en så og si ubrukt IIDTool Bluetooth diagnoseenhet. Dette utstyret trenger kanskje ikke noe nærmere beskrivelse i dette forumet, men ønskes mere informasjon om hva dette er anbefales det å ta en titt på GAP Diagnostics sine nettsider. Prisen er kr. 2800,- og eventuell frakt kommer i tillegg. Det påløper en liten avgift ved overføring til ny eier på 43 kanadiske dollar (NOK 300 sånn omtrent) for å få full funksjonalitet til å gjøre konfigurasjonsendringer m.m.. Dette ordnes via produsentens nettsider.
 2. Noen som har prøvd denne løsningen fra Dension? Virker som den kan plugges inn i USB porten i midtkonsollen: http://www.bilkomponenter.no/products/dension-dbu2gen
 3. Hei! Takker for all respons. Har nå en avtale med Baklengs. Blir det evt. endringer så skal jeg oppdatere denne tråden.
 4. Mye bra respons her! Foretrekker et bytte fremfor salg og kjøp. RRS felger er vel en tomme bredere enn disco-felger(?) Mulig jeg tar feil her. Baklengs, ser ut som originale pre-09 disco HSE felger de du har på RR'en din der. OK tilstand på disse?
 5. Ønsker å bytte 20" hjul i 19" hjul/felger. Hjulene som ønskes byttet bort er av dimensjon 20x8,5 ET46 (originale RR felger). Har stått på LR D4. God stand, ikke kantkjørt. Liten korrosjonsflekk på ene felgen. Dekkene som står på felgene er piggfrie Bridgestone Blizzak DM-V1, slitte med ca 5-6 mm rest av mønster. Byttes fortrinnsvis til kurante, originale LR felger i dim 19x8,5. Se bilder nedenfor.
 6. Fornøyd med Thule Wingbar fra Autoload. Synes originalstativet ble for skramlete etter litt bruk.
 7. Hadde tilsvarende feil på min 2010 D4. Er visstnok et kjent problem med denne årsmodellen. Fikk nytt ryggekamera via bruktbilgarantien bilen hadde.
 8. Skal aldri være skråsikker Men, jeg har ikke funnet ut av noen andre måter å gjøre dette på. Se også en tråd fra UK forumet: http://www.disco3.co.uk/forum/topic101029.html?highlight=fold+mirror
 9. Må ha tilgang på et diagnose/konfigurasjonsverktøy for å endre innstillinger på dette på D4. IIDTool e.l.
 10. Det stemmer. Telefonen er tilknyttet bilens handsfree system og tune2air samtidig via bluetooth. Når det ringer så pauses musikken og handsfree tar over. Har brukt dette oppsettet i over ett år nå, og det fungerer med iPhone 4, 5 og 6. Har prøvd Spotify, Wimp, iTunes og Deezer. Alt virker.
 11. Har iPhone 6 Plus selv. Ingen problemer!
 12. Du trenger en sånn: http://www.ebay.com/itm/LAND-ROVER-RANGE-ROVER-IPOD-IPHONE-AUX-AUXILIARY-CONNECTOR-WIRE-AH22-19H461-AA-/301376424278?hash=item462b6f4956&vxp=mtr Kombinert med en slik: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=55282363&searchclickthrough=true&searchQuery=tune2air Så får du trådløs strømming av musikk m.m. i bilen din. Har samme oppsett selv og det fungerer utmerket.
 13. Hei Trond! Ta en tur bortom og ta Kvitebjørn på en svingom hvis du ønsker en sammenligning. Opplever noen ganger at bilen girer litt for kontant fra 2. til 3. gir i nedoverbakke, men det varierer litt med vær (temperatur) og humør, det er jo tross alt LR vi kjører :-)
×
×
 • Create New...