Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

lafterolf

LRF Society
 • Innholdsteller

  28 254
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lafterolf

 1. lafterolf

  Lysproblemer

  Hva er header 0287? Er det kjørelysreleet? På td5 pleier releet, som har svart gummihette, henge bak under instrumentene.
 2. lafterolf

  Thorvaldur

  Den bestillingsseddelen, lå den stappa inn i tverrliggerne under gulvet i bakkassen? Har funnet noen der av og til. Andre ganger i torpedoveggen bak instrumenter.
 3. lafterolf

  Skivebremser på x-mil

  På Salisbury?
 4. lafterolf

  Seter i HCPU

  Det er ikke mange seter å velge i om du skal ha tynnere rygg. Tror seter fra Smartbil er veldig tynne i ryggen. Det er fort gjort å trekke opp setene med nytt skum. Da blir de riktig gode å sitte i.
 5. lafterolf

  Skivebremser på x-mil

  Omtrent likt. Men seriebilen har stivt firehjulstrekk og av den grunn lever stikkaksler tøffere. Med konstant firehjulsdrift og differensial på girboksen fordeles slag på to akslinger istedet for bakaksel alene. Salisburyakslingen du har bak er sterkere enn roveraksling.
 6. lafterolf

  Hvordan lage sin egen «edition»

  Jeg synes det er å tukle med fabrikkens åndsverk. Det har jo dukket opp spesialutgaver her i norge også. Noen begeistres, jeg gjør det ikke.
 7. lafterolf

  Fjerne AC på Discovery 2

  Du kan la kompressoren stå om du fjerner ac. Den er ikke aktivert før du setter på ac. Den kan også brukes til feks luftfylling om du fjerner ac.
 8. lafterolf

  Range Rover sport på finn

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=116601841 Det ser ut til å være en flott bil. Jeg skulle gjerne vært med, Lundamo er bare 2,5 timer unna, men formen er så elendig at jeg må bli hjemme desverre. Håper noen kan ta en titt for deg.
 9. lafterolf

  Vindusvisker (tråd nr 1000?)

  Sjekk om viskerarmen sitter på gjennomføringen. Uansett kunne feilen ligge i parkeringsbryteren. Inni den ligger det tynne blikkstrimler som lett brekker. Da kan du miste kontakt med motoren.
 10. lafterolf

  Clutch problemer med Ex-mill

  Hvordan luftet du om du ikke trampet pedal? Godt at bilen fikk clutch igjen.
 11. lafterolf

  Rrc 300 tdi manuel vurderes solgt

  .
 12. lafterolf

  Gangster cap

  En av de bedre, uten tvil.
 13. lafterolf

  Serie 1 1957 109 pickup

  Ingen vits i å stramme for mye mener jeg. Erik W.S. har filtpakning. Best å bytte om det trekker for mye igjennom.
 14. lafterolf

  Serie 1 1957 109 pickup

  Du trenger simering imot hjullager. Ser ut til at du har aksler fra serie 2? 10" tromler? Fett smører om du har det på fingrene. Bremsevæske virker tørt på fingrene. Ser nå at du måler trommelen til 11", jeg vil tro du har aksling fra en 88"serie 3.
 15. lafterolf

  One ton - hva nå da :-)

  Skru inn en treskrue eller to, trekk med tang. Verktøy med krok på enden om du har.
 16. lafterolf

  Grei langtur i ferien

  Bytt dysetetninger først som sist. Uansett har de begrenset holdbarhet, og symptomene passer godt til at det er rett tid å bytte dem på.
 17. lafterolf

  Serie 2a 1959

  https://www.autodb.no/veteran/view/1965688 Sikkert mye jobb her, men prisen er det ikke noe å si på.
 18. lafterolf

  Sondre`s DII

  Den plata var genial! Rettet: Så nå at det var enda en ulest side. Mente plata foran vinsjen.
 19. lafterolf

  Montering av vakumpumpe for bedre bremser

  Det har lite hensikt på en bensinbil. Tramp på bremsen og hold den mens du starter motoren. Når motoren produserer vakum vil pedalen sige nedover om vakum er ok.
 20. lafterolf

  Bildetråd-Seriebil

  Jeg synes seriebiler er det vakreste som er skapt, men jeg kan ikke finne en eneste bildetråd på seriebil? Hva om alle kunne legge ut bilder av sitt smykke her? Uansett tilstand, for alle er de vakre!
 21. lafterolf

  Stikkakslinger

  Nyere type har 24 splines diff. Og faste medbringere gir mindre slakke.
 22. En brukt motor er ofte billigere enn ny topp. Om motoren hadde vann på stempel og stoppet når du kjørte starteren kan råden ha fått en knekk.
 23. lafterolf

  Fargekode

  Det blir pent
 24. lafterolf

  Montering av vakumpumpe for bedre bremser

  Monterte nevnte vakumpumpe, fra Peugeot 504 diesel, på Lightweighten som har orginal 2,25 diesel. Valgte å montere den nede på venstre side av motoren. Fjernet løpehjulet og skrudde rett fast i festene som allerede var der. Passet rett inn. Litt justering av strammeskinnen bare. Tok ikke mange minutter. Endelig ble det bra bremser på bilen.
×