Jump to content
LRforum

lafterolf

LRF Society
 • Content Count

  28,870
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lafterolf

 1. Svogeren har brukt 1" plastrør i hele garasjen. Den garasjen er 300m2 og det har holdt i 10 år uten lekkasjer.
 2. Motoren er 12 volt. Det er motstanden som gjør motoren til 12volt. Så lenge du bruker samme motstand er selve motoren lik sivilutgave mener jeg.
 3. Plukk istykker en bryter så ser du om metallbladene er brent.
 4. Ikke vær så skråsikker på at husken har vært bedre
 5. Jeg tror bilene ble malt ganske raskt når de kom til norge. Ikke sikkert det er mange som så bilene uten kamuflasje, og av de få er det sikkert ikke mange her inne. Skulle jeg gjettet ville jeg trodd baktravers var svart som resten av rammen. Har heller ikke sett olivengrønn på støtfanger, bare kamuflasjefarger.
 6. Tror jeg har noen jeg også. Trøndelag.
 7. Sjekk lufteslangen. Har du vadet med bilen?
 8. Det er simring mot stikkakslingen. Kommer det vann denne veien bader hjullager også i vann. Vil tro lufteslange, simring mot mellomaksling og difflokk ,om du har Salisburyaksling. På Roveraksling er det pakning mellom diff og akselhus.
 9. Jeg har ac på mine biler, om ikke skulle jeg ha sjekket, men ac-panelet sitter under dashen og er i veien for å fjerne dekselet.
 10. Releet styrer intervall. Bryteren på motoren hvor viskeren stopper. Hvirker intervallet? Du har byttet flere releer og flere stoppbrytere og en motor. Det er grunn til å tro at noe må være feilkoblet. Om viskerne har virket før, og ingen skrudde på noe før det plutselig ble feil er det grunn til å tro at noe er i stykker. Om hendelen på rattstamme ikke er byttet er jeg fristet til å si at den sannsynligvis ikke er god. Bare gjetning og høyttenkning.
 11. Det er en ledning som står med konstant strøm. Sier boka brun ledning ville jeg satt spenning på den.
 12. Har du konstant strøm på brun ledning?
 13. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=150113407 Batteridrevet rullestol. Perfekt utgangspunkt om man vil lage Landroverbil til barna. Billig også.
 14. Edit: Leste ikke godt nok og svarte på feil ting.
 15. Hva mener du er galt med hjullager og skiver?
 16. Bremselysbryter neste ja. Den sitter på pedalen og er lett å bytte.
 17. Tror du har rett med at det bare er en fjør.
 18. Om selve bremseklaven er rustet har ikke det noe å si så lenge stemplene er bra, og at de beveger seg som de skal.
 19. Hovedfjøra eller den som er festet i monteringsskruen på tårnet?
 20. https://www.carbuildersolutions.com/uk/ Rart om du ikke finner noe her. De har utrolig mye rart.
 21. Fett der støtstang treffer. Jeg har brukt vanlig fett siden den ikke er i kontakt med de andre pakningene.
 22. Jeg har D3. Jo, man må ut med nøkkelen på den når man skal låse bilen. Vi gjør det ihvertfall. Og når nøkkelen trekkes ut går håndbrekket automatisk på. Vår bil er manuell om det har noe å si. Jeg har nye skiver og bånd...liggende. Latskapen gjør at de er det, liggende altså. Har ikke orket å sette meg inn i tullballet med diagnose, har hørt at det må brukes etter bytte av bånd og skiver. Beklager kupp av tråd.
 23. Liten trøst, men har har samme problem. Desverre låser håndbrekket hver gang nøkkel trekkes ut. Har kjøpt inn div deler men ikke orket gjøre noe. Flott om det ryr inn med tips og løsninger her. LR4? Hvorfor foretrekkes amerikansk benevnelse på Discovery?
×
×
 • Create New...