Jump to content
LRforum

lafterolf

LRF Society
 • Content Count

  28,873
 • Joined

 • Last visited

About lafterolf

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leksvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Leksvik

Recent Profile Visitors

9,585 profile views
 1. Da er nok bryterne i orden. Metallet brenner opp og brekker når de er defekte.
 2. Svogeren har brukt 1" plastrør i hele garasjen. Den garasjen er 300m2 og det har holdt i 10 år uten lekkasjer.
 3. Motoren er 12 volt. Det er motstanden som gjør motoren til 12volt. Så lenge du bruker samme motstand er selve motoren lik sivilutgave mener jeg.
 4. Plukk istykker en bryter så ser du om metallbladene er brent.
 5. Ikke vær så skråsikker på at husken har vært bedre
 6. Jeg tror bilene ble malt ganske raskt når de kom til norge. Ikke sikkert det er mange som så bilene uten kamuflasje, og av de få er det sikkert ikke mange her inne. Skulle jeg gjettet ville jeg trodd baktravers var svart som resten av rammen. Har heller ikke sett olivengrønn på støtfanger, bare kamuflasjefarger.
 7. Tror jeg har noen jeg også. Trøndelag.
 8. Sjekk lufteslangen. Har du vadet med bilen?
 9. Det er simring mot stikkakslingen. Kommer det vann denne veien bader hjullager også i vann. Vil tro lufteslange, simring mot mellomaksling og difflokk ,om du har Salisburyaksling. På Roveraksling er det pakning mellom diff og akselhus.
 10. Jeg har ac på mine biler, om ikke skulle jeg ha sjekket, men ac-panelet sitter under dashen og er i veien for å fjerne dekselet.
 11. Releet styrer intervall. Bryteren på motoren hvor viskeren stopper. Hvirker intervallet? Du har byttet flere releer og flere stoppbrytere og en motor. Det er grunn til å tro at noe må være feilkoblet. Om viskerne har virket før, og ingen skrudde på noe før det plutselig ble feil er det grunn til å tro at noe er i stykker. Om hendelen på rattstamme ikke er byttet er jeg fristet til å si at den sannsynligvis ikke er god. Bare gjetning og høyttenkning.
 12. Det er en ledning som står med konstant strøm. Sier boka brun ledning ville jeg satt spenning på den.
×
×
 • Create New...