Gå til innhold

lafterolf

LRF Society
  • Innlegg

    33 617
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Leksvik

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Leksvik

Nylige profilbesøk

18 549 profilvisninger

lafterolf sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Vurder nye, så får du nye foringer ferdig innpresset. La dem få et strøk maling/lakk, for lakken er skrøpelig. Saus inn med linolje eller sauesaus innvendig. https://www.lrdirect.com/parts-by-model/range-rover-l322-parts/suspension/rear-wishbones Prisen er inkl. Norsk mva og ingen tollbehandlingsgebyr.
  2. Har du diagnose? Om ikke tror jeg du burde vurdere det, feks Gap iid tool. Med den kan du gjøre svært mye selv. Er du medlem i NLRK og kjenner folk i klubben i nord? Du har noen som er veldig flinke der som kanskje kunne tipset på utbedring.
  3. Vanskelig å hjelpe, vi har ingen aning hva du kjører. Har du egen diagnose? Ble kompressoren byttet til samme merke som tidligere? Sjekket sikringer?
  4. Siden du spør om felger i en annen tråd, felgene Erik har på Range Roveren er samme felger som opprinnelig sto på din 90" ALB.
  5. Orginalfelger har -33mm innpress. Wolf har -20mm så de bygger mer utover.
  6. Jeg har kjøpt samme dekk som deg, synes det er lite mønster å slite på, 8mm. Har du kjørt på dine? Mine synes jeg kjennes harde ut.
  7. Du flytter flensen over fra den kassen du tok ut. Trekk til mutteren med rett moment for ikke å stramme lageret innenfor for mye. Vet ikke om simring er lik.
  8. Gratulerer så mye, seriebil er så riktig.😁 Før du bestiller deler, finn ut hva du trenger. Til seriebil bruker jeg Vestfold ship, de har veldig mye til gamle millitærbiler, og de sender raskt, og de er norske. Vurder medlemskap i Norsk Landroverklubb og bli med på treff etc.
  9. Hør om det finnes brukte i stål på bilopphuggeri.
  10. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=348556290&ci=2
  11. Skal du justere rattet så lås snekka og juster derifra. Rett over pitmanarmen, i bakkant, er det ett hakk som passer til en skrue, eller bolt som de sier sørpå. Det er for å låse armen i rett posisjon. Lås av. Da kan rattet monteres riktig, og resten justeres på styrestaget. På denne måten får du også riktig oppretting.
  12. Den må være det for å strekke til når plate slites og fjører mister spenst.
  13. Splines på stikkaksling mot diffen er sannsynligvis 10-splines siden en side har tommegjenger. Pokalen vil jeg tro kan brukes om hverandre, men det blir gjetting. Det beste er å demontere før bestilling av deler.
  14. Fjøra har virkning, skulle hovedsylinderen gi lettere pedal må det gå utover slaglengden.
  15. Lurt å unngå muttertrekker på mutter med hette, og enda viktigere, bare bruke sekskantkopp.
×
×
  • Opprett ny...