Jump to content
LRforum

lafterolf

LRF Society
 • Content Count

  29,547
 • Joined

 • Last visited

About lafterolf

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leksvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Leksvik

Recent Profile Visitors

10,357 profile views
 1. Du ser godt. Din optiker har sikker plansjer med landrover seriebiler istedet for små og store bokstaver.
 2. Og om vinteren pakker den snøen under bilen så man blir hengende.
 3. Hva om du monterer en sånn skliplate under? Til paralellstag får man kjøpt en slags beskyttelse mener jeg å huske. Har aldri brukt noe sånt selv desverre.
 4. Etter en telefon har vi funnet ut at det må være feilkoblet. Dermed trengs det koblingssjema for å gjøre ting enklere. Frykter at hovedstrøm inn på låsen står feil siden alle punkt har strøm konstant. Noen som vet hvor hva skal være koblet inn på tenningslås?
 5. På 200tdi fra Defender er servopumpen flyttet helt ned på motoren, og dynamoen høyere. Hele register/frontparti på motoren er annerledes. Turbo ligger oppå motoren.
 6. Switchen, er det tenningslåsen? Når du er utrygg på hvordan dette er, så bytt til lik del. Ikke start å tulle med tenningslås til serie2. Ivertfall ikke plassere ledningene slik de sto på forrige lås. Selv ville jeg utvilsomt startet med en prøvelampe og heller flyttet ledningen til rett punkt på tenningslåsen. Det ville vært kvikk fiks.
 7. Er du sikker på at ledningen sto på rett plass?
 8. Garasje er ikke nødvendig. Alle mine reprasjoner foregår ute. Oppholdsvær er å foretrekke.
 9. Landrover for alle penga ga riktig tips i en annen tråd. Ledning til coil kan være satt på feil på tenningslåsen. Bruker du prøvelampe finner du riktig pol der og problemet løst, med mindre låsen er defekt. Om du ikke finner ut dette selv inviterer du på kaffe/kake dekksparketreff i garasjen og gir utfordringen videre til gjestene. Da blir du kjent med miljøet også.
 10. lafterolf

  Kan Slettes!!

  Jeg er liggende, men vil ikke til Sørlandet. Ivertfall ikke før Landstreffet.
 11. Kamakseldrevet pumper kan plutselig lage fryktelig tikkelyd når fjøra som presser løftearmen mot kamaksel brekker. Så tviler på at din pumpe er årsak.
 12. Bilen din er sikkert godkjent på typegodkjenning? Og i tilfelle burde de ikke trenge annen dokumentasjon. Selv om bilen er enkeltgodkjent har de info nok om de gidder se etter. Jeg har heller ikke klokke ved speedometeret. Kanskje jeg får prøve om jeg finner den med Hawkeye. Gratulerer forresten.
 13. Dette burde vært postet under kjøpes/selges. Dette er stedet til den nye Defenderen som er like rundt hjørnet. Erik W. Sørensen import på Lierskogen har nok register på lager. Trenger du brukt sjekker du Finn, for på Kongsberg er det en som har mye defenderdeler.
×
×
 • Create New...