Jump to content
LRforum

lafterolf

LRF Society
 • Content Count

  29,839
 • Joined

 • Last visited

About lafterolf

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leksvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Leksvik

Recent Profile Visitors

10,641 profile views
 1. Ta med deg delene til nærmeste verksted. De har mengder med O-ringer og finner helt sikkert riktig ring, og kvaliteten de bruker er laangt bedre enn det du får fra Land Rovers eget delesalg.
 2. Husk å låse navmutteren med et kakk i sporet.
 3. lafterolf

  FC 110 -70

  Alle kasser til Defender diesel fram til td5 passer på motoren. Dvs, et par skruehull må gjenges opp. Jeg tror det står en millitærkasse i Malvik, Trøndelag. Girkasser kan sendes på liten palle.
 4. lafterolf

  FC 110 -70

  Jeg tenkte, passer eksmillkasse, altså samme utveksling, for de er enklere å få tak i, og kanskje ikke dyrere enn de delene du trenger.
 5. lafterolf

  FC 110 -70

  Passer eksmillkassen?
 6. Felgen klemmer skiven fast. Ingen krise om den mangler.
 7. Jeg ville utvilsom montert med døra i lås. Løsne på døra og se om skruene tregfer når døra er i lås.
 8. Hadde døren i lås når du skrudde på reservehjulsholderen?
 9. Du kan legge koden direkte via tenningslåsen. Mellom hvert kodetall åpner du døren slik at kupelyset slår seg på. Men får du kvittering med hornet vil jeg tro nøkkel i døra-trikset også virker.
 10. Kjører du uten olje på ace-systemet vil oljepumpen gå uten smøring. Resultatet er ødelagt pumpe og ace-system fullt av metallspon. Låser du bilen med fjernstyring kan du ikke åpne med nøkkel i døra.
 11. Har prøvd å måke meg ned til ett sett akslinger.
 12. Har en td5-motor, 230.000km. Den skal ha forsterket topp. Motoren er komplett minus wastegate modulator og ecu. Tatt ut fra bil med rust i ramme. Gikk veldig fint og har hatt jevnlige oljeskift. Kommer fra D2 automat 1999mod. Kan sendes på palle om frakt dekkes av kjøper. 10.000kr
 13. På td5 står motoren så langt fram at du ikke trenger å ta den av. Du får tak i skruene fra motorrommet og under bilen. På feks 200tdi må du av med tunellen. Jeg pleier alltid å ta den av. Synes det er lettere å jobbe når alt er åpent.
 14. Synlig hengsel, opp til 86.
×
×
 • Create New...