Jump to content
LRforum

lafterolf

LRF Society
 • Content Count

  29,377
 • Joined

 • Last visited

About lafterolf

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leksvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Leksvik

Recent Profile Visitors

10,134 profile views
 1. Vurdering skal gjøres, men først vil jeg ha tak i motorsaga. Nå har jeg fått litt kontakt igjen, og han sier at han kan levere motorsaga i Bø, Kongsberg eller Drammen eller i området rundt omkring på søndag. Er det noen her inne som kan ta imot motorsaga for meg?
 2. Ser ut til at han bor i Bø i Telemark.
 3. Ingen av de kjente fyren Andreas.
 4. Jeg informerte ham om at forholdet ble anmeldt i dag formiddag, og da kom det livstegn. Han er innesnødd på en hytte i Veggli og blir hentet på snøscooter i løpet av helga. Og som vanlig er unnskyldningen utrolig synes jeg. Ikke ofte folk ligger en uke innesnødd.. Det blir nok til at jeg rusler en tur til konstabelen. Men jeg skal se litt på dine tips Andreas. KetilF: Kunne du redigert bort navnet til ham som har likt navn? Det kan jo hende noen googler, og da er det greit at feil mann blir ikke mistenkt for noe.
 5. Har prøvd gjennom vipps, det er ikke mulig der heller lengre. Ketil: Det er rette mannen mener jeg. Da har jeg ringt, det er ikke han i Skien.
 6. Finn.no gjør ingen verdens ting. Har hatt mye kontakt med dem uten at det har ført til noe. Politiet vil helst ikke ta imot anmeldelsen, de har nok å gjøre likevel sa de, og de ville ikke bruke ressurser på dette.
 7. Statens vegvesen trenger ikke dette. Omtrent alt som finnes av defendere er registrert på typegodkjenning og den har SVV.
 8. Han finnes ikke på facebook heller, men google fant noe på Twitter.
 9. Jeg har kontaktet de han har solgt til, men ingen hadde noe info der. Jeg vippset desverre.
 10. Ja. Jeg ser at han leser meldinger som jeg sender gjennom Finn.
 11. Jeg falt i fella og ble lurt på en motorsag som ble annonsert på Finn. Saga ble betalt uten at den dukket opp. Jeg trenger ingen forelesning om hvordan man unngår dette, det jeg trenger hjelp til er å finne selger. Google sier veldig lite annet enn at selger kan bo i Drammensområdet, bostboksadressen er på Lampeland. Hvordan kan man finne ut hvor anonyme folk bor hen? Jeg har telefonnr som han bruker på vipps, men den er tydeligvis avslått og brukes sannsynligvis bare til vipps. Annonsen ble slettet umiddelbart etter transaksjonen. https://www.finn.no/user/profile/profile.html?id=1750092003
 12. Så denne har antennekabel som du plugger inn i orginalspilleren? Det tror jeg vil passe meg siden jeg allerede har brudd på kabelen.
 13. For en som bare bruker morsmålet blir dette uforståelig Oggi. Jeg kan ikke engelsk.
 14. Gnisselyder og vibrasjoner kan like godt komme fra mellomaksling. Demonter den og kjenn nøye over dobbeltleddet.
×
×
 • Create New...