Jump to content
LRforum

lafterolf

LRF Society
 • Content Count

  29,030
 • Joined

 • Last visited

About lafterolf

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leksvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Leksvik

Recent Profile Visitors

9,701 profile views
 1. Jeg reagerte fordi det er unødvendig. Er det helt greit at eier betaler for noe som er unødvendig? Som du sier kan det avsløre at bilen er rammeskeiv, men det er da ikke derfor man tar en firehjulskontroll? Jeg brukte kun spørsmålstegn fordi jeg lurte på om de virkelig gjorde en sånn kontroll. Om det gjør meg til vriompeis! er terskelen blitt lav her inne. Ordet dust har ikke jeg brukt, hvor kom det fra?
 2. Jeg gjordet det. Gikk helt fint.
 3. Har du strøm fram til bryteren? Tipper en plussledning går til ecu slik at bilen får signal om at brems er aktivert.
 4. Det er nok flere som ønsker seg en sånn bil
 5. Før du går igang med lakkering, prøv malingsfjerner. Bilen har en nydelig blåfarge i bunnen, og priser på biler som er orginale skyter i været. Synd med skjermutbyggerne, de lager noen stygge hull i skjermene.
 6. Om tilfelle bør det foreligge utskrift. Likevel helt bortkastet da alt som trengs er å måle mellom hjulene for å få riktig tå ut. De bruker lenger tid på å montere utstyret enn tiden det tar å justere.
 7. Har du sett priser hos feks island4x4? Der er frakten 30 pund uansett mengde, muligens mindre hos dere sørpå, og de skriver ned momsen ved fortolling. Jeg har aldri funnet bildeler billigere på ebay, og der er prisen inkludert moms fra forsendelseslandet. https://www.island-4x4.co.uk/range-rover-l322-0212-brakes-c-144_145.html
 8. Kast i bremseskiver har jeg bare sett der det er treghet i glidere eller stempel. Har brukt mye skiver fra Britpart uten å ha sett noen svakheter på dem. Jeg er derimot mer skeptisk til Britpartvarer med gummipakninger, feks caliper/bremseklave og endeledd da gummien morkner raskt.
 9. Det var deg jeg traff på Vist sør for Steinkjer i går kveld kanskje? Svart Defender, rett etter avkjørsel til Inderøya. Traff en svart D4 med kano/kaiakk på taket.
 10. Firehjulskontroll? På bil med stive akslinger og ingen ting justerbart?
 11. Ebay er bestandig dyrere enn butikker. Det er fordi VAT (moms) er inkludert, mens butikker selger varen momsfri. Butikkvarer kjøpt på ebay gir deg i grunnen dobbel moms, moms fra landet det sendes fra og mva her hjemme.
 12. Voltmeter gir deg kontroll på ladingen, men man legger lettere merke til ladelampe. Den lyser når tenning er på og da er det lettere å se om man glemmer at tenningen står på også. Du trenger en rød varsellampe. Ledning fra tenningslås som gir pluss når tenning er på, derfra til lampen og videre til dynamo.
 13. Alle td5 har kjede, og jeg har aldri hørt noen som har byttet.
 14. Rart. Gaute kan kanskje ha en forklaring. Jeg trodde alle biler skulle ha egen ladelampe.
×
×
 • Create New...