Jump to content
LRforum

lafterolf

LRF Society
 • Content Count

  32,433
 • Joined

 • Last visited

About lafterolf

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leksvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Leksvik

Recent Profile Visitors

13,743 profile views
 1. Jeg skal inn til byen på torsdag om ingen henter tidligere.
 2. Fin bil. Synd det er klasket på skjermutbyggere som er skrudd i skjermen. Mange hull å tette om man skal på med orginale igjen. Regn med jobb med kingboltlager etc når det er 10" felger. Innpresset blir så feil.
 3. Aha, så det er du som har annonsert "vinger" i en evighet
 4. lafterolf

  Jobu

  Jeg har funnet sverd og kjede som ivertfall passer Jobu LP5. Går i posten i morgen.
 5. lafterolf

  Jobu

  Vanlig sverd passer men det ser ut som at kjedet må ha to ekstra lenker enn standard.
 6. Serie 2 hadde helt andre vindushengsler, så dette er nok en ren serie 3. I Trondheim kjørte de serie 2. De har bilde på veggen fra sekstitallet med flere landrover serie 2.
 7. lafterolf

  Jobu

  Kompetansen er ikke som den var før i tiden, desverre. Jeg skal sjekke om en slekting av meg har samme sag, han samler, og da tror jeg vi får svar. Han hadde 2stk, så i morgen finner vi ut dette.
 8. lafterolf

  Jobu

  Bredde har ikke så mye å si så lenge nytt sverd og kjede stemmer mot hverandre. Så lenge kjedeinndeling er 0,325" kan du fritt velge bredde. Tar du med saga til et sted de selger motorsagutstyr, f.eks. landbruksverksted vil de normalt være så behjelpelig at de prøver sverd og kjede på saga. For antall lenker må også være rett, og svstand fra innfesting til drivhjul kan variere. Du kan bruke andre merker også så lenge inndeling er lik.
 9. lafterolf

  Jobu

  Kjedeinndeling pleier å stå på sverdet. Har du slipt sverdet? Ser at kjedet er 325" og da vil det kunne kjøpes der de selger motorsagutstyr vil jeg tro. Etter husken mener jeg Jobu brukte Oregon sverd og kjede.
 10. Traktor? Dawid Brown? For jeg tenkte bil.
×
×
 • Create New...