Jump to content
LRforum

DFNDR

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About DFNDR

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lillehammer

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lillehammer
 1. Vannpumpe og termostat er nylig byttet. Så da sitter vi igjen med radiator og eller topp. Men siden det går med så mye kjølevæske, så er det vel ikke radiatoren, eller?
 2. Registerreima ble bytta for et halvt år sia, og radiatoren kjennes kald ut over det hele. Finnene mellom kapillærrørene? Der datt jeg av gett ? Når det kommer til tjukkelse på toppakninga, gir motornummeret en pekepinn på det?
 3. Takk for kjappe svar. For riktig tjukkelse så må jeg finne vin-nummeret?
 4. Ser ikke ut til at p-pakning lekker. Så da blir det bytte av topp. Eller bør jeg trykkteste først? Antar at det lønner seg å bestille topp fra GB?
 5. Problemene er som følger. Temperaturmåleren går opp til rødt for så å gå opp og ned. Det er nylig skiftet termostat, regreim, vannpumpe i tillegg at radiatoren ble blåst rein. Etter ei lita stund etterpå røk vannpumpa og multireima, så det måtte skiftes i tillegg til øvre strammehjul. Og det går med en del kjølevæske. Så jeg antar at det er snakk om toppakninga? Motoren har forøvrig gått 325 000.
 6. Har 8 stempler i rustfritt stål (STC201S) som passer til det meste av 130, 110 og 90 samt 2 pakningskit (SMN000060G). Nypris ca 700,- Selges høystbydene eks frakt. mob 48 nitten 23 nitten
 7. Akkurat, trudde påfyllingshullet var det samme som nivåhullet, så da er det ikke rart det gikk på hele pakka...
 8. Fant det hos en norsk nettbutikk, håper det det går fort
 9. Har bil på bukk, og en pakning for lite, så om noen har liggende? mob: 48 nitten 23 nitten
 10. Hadde dobbelt av alt utenom pakning FRC8221/FTC4785. Noen som har det liggende, evt noen jeg kan kontakte i Lillehammer området? Pokalen var forøvrig tørr, gikk på hele OneShotn'.
 11. Hehe, trur jeg skjønner tregninga
 12. Hva er den mest rasjonelle måten å fjerne orginallakken på? Sandblåsing eller gå på med slipemaskin?
 13. Som ny innenfor LR og skruing generelt, så går jeg meg ofte vill i verkstedsutrykk. Savner en ordliste for verkstedslang, ala norsk-engelsk/engelsk-norsk. Kjekt når man skal bestille deler. Finnes det noe slik ordliste?
 14. Kjøre uten lakk: .Syns det ser skikkelig bra ut, men hvordan funker det lengden? Bør man bruke noen form for topcoating eller bare lar man det være? Og hva bør man gjøre med delene i stål? Noen som har synspunkter eller erfaringer?
 15. Det er prisen med venstreratt... Løsningen her ble at far med grove hender dytta pedalboksen så langt opp som mulig, mens jeg med pianofingre skrudde. Uansett så fortjener all møkkajobb på møkkapatenter en halvliter etterpå
×
×
 • Create New...