Gå til innhold

torke

Medlemmer
  • Innlegg

    384
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av torke

  1. Mener Victor reinz oil seal fra advancedfactors ble levert med monteringsverktøy en gang i tiden hvertfall. Verdt å høre med de kanskje?
  2. Hei. Er på jakt etter vannpumpe med bolter. Noen på sørlandet som har en jeg kunne kjøpt i dag/morgen?
  3. https://www.elfadistrelec.no/no/kobbertrad-2mm-o0-5mm-100g-dahrentrad-dasol-1x0-50-mm-hg/p/15517537?trackQuery=cat-DNAV_PL_091202&pos=2&origPos=2&origPageSize=50&track=true Her selges hvertfall kobbertråd. Har ikke sjekket lagerstatus, så mulig det er lang leveringstid. Mener det skal gå an å handle der som privatperson.
  4. Du kan få tak i litt mer lakkert ledning og vikle flere runder på den ene av spolene.
  5. torke

    Serie 1 80"

    Har du dørtopper? Finnes det motordeler til den? 2 liter?
  6. Det kan fort være at det er en eller flere ledere som har brudd i overgangen fra førerdør til bil. Jeg tipper det er grunnen til at ikke de andre dørene åpner, bilen får ikke beskjed om at du låsen opp bilen eller bruker EKA koden.
  7. Om strammehjul har løsnet fra oljepumpe kan du nok gå ut ifra at stemplene har slått borti ventilene. Om kammene nå er uavhengige av veiva vil ventilene antagelig være i en posisjon slik at stemplene ikke slår borti. Basert på egen erfaring skjer skaden i toppene slik at man slipper å demontere toppene, men heller bytter det som er ødelagt i forbindelse med kammer og løftere.
  8. Nei, alarmen min gikk her om dagen. Selve alarmlyden stopper etter en stund. Så indikasjonen på at alarmen har gått er at blinklysene blinker fort når du låser opp bilen igjen. Men når jeg låser opp kan jeg ikke finne ut hvorfor alarmen har gått. Så jeg lurte på om det finnes en alarmhistorikk en vei? Har iidtool.
  9. Tett luftfilter? Feil på egr ventiler?
  10. Hei. Kjenner noen til om det er mulig å finne alarmhistorikken til bilen en vei?
  11. Hva slags motor finnes i bilen?
  12. Jeg vet ikke hvilke feilkoder det gir eller ikke gir, men det er et stag til turbo actuator som flere har opplevd at går litt trått og til slutt setter seg fast.
  13. Ser du skriver nye plugger, har du sjekket med tenningslampe? Har opplevd at pluggene virker når jeg skrur ut og tester i friluft, men når jeg monterte de igjen virket de ikke. Du kan jo ha fått et parti med dårlige plugger?
  14. Har du sjekket alle plugger med tenningslampe? Soter alle pluggene ned eller er det bare noen?
  15. Oljetempmåler? Min hoppet en del på tomgang når oljetempføleren var gåen, tror ikke jeg fikk noen feilmelding på den heller.
  16. Ingen problem, da søker jeg videre.
  17. Gikk det an å få av det festet til regnsensoren?
  18. Enkel jobb å gjøre selv. Om du er kjapp rekker du å bytte uten å tappe oljen også, selv om det kan bli litt søl
  19. Han ødelegger da ikke salgstråden? Slik jeg tolker det, er du ikke sikker selv, så da er det vel greit å få litt input?
  20. Jeg startet en gang en 4.6 liter v8 uten toppdekslene i søken etter en lyd. Det gikk veldig fint, og vi fikk se både vippearmer, vippearmsakslinger og toppen av støtstengene.
  21. Blir ikke det feil i forhold til hjulstilling i 4x4 infoskjermen og blinklys hendelen også?
  22. Verkstedet må vel dekke kostnadene selv om de ikke reparerer tingene i den rekkefølgen som LR Norge forteller dem.?
  23. Helt enig, den er voldsom den lyden. Jeg takker for tipset!
×
×
  • Opprett ny...