Gå til innhold

DiscoDude

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

DiscoDude sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Kan i alle fall anbefale Motorpool ved kjøp av bruktbil. Kjøpte brukt D3 hos dem tidligere i år, og de har fikset relativt mye på bilen på bruktgarantien i etterkant uten krangling i det hele tatt. Hyggelig og flinke folk.
  2. Nei, ikke lov å kjøre egen bil i løypa. (Usikker på om dette er en "hard-rule", men tror det). Prisene er ingen hemmelighet, står i brosjyren også. 2500,- pr pers halv dag (4 timer). Ikke akkurat en billig fornøyelse, men verdt hver en krone spør du meg. Løypa inneholder for øvrig "steinbed", vanngrav, helling 30 grader sidelengs, gjørmebakke/sving, "elephant feet", bratt bakke opp/ned (den på bildet) hvor man får testet hill descent Control skikkelig samt ekstremt bratt bakke. I tillegg til en stein/fjell-løype hvor jeg var helt sikker på at han tøyset da han ba meg gi gass og tvinge en bil til 1 mill nok opp og ned. Men det gikk jammen bra :-)
  3. Tok med kona på en litt annerledes søndagstur for halvannen uke siden Vi tok turen fra Oslo til LRE, Fossum. Der hadde vi hele løypa for oss selv, riktignok sammen med en kyndig og utrolig flott veileder. Kona har vært skeptisk til å kjøpe D3, og har vært ganske lunken de første månedene vi har hatt den. Men nå er hun også hekta. (Linjeskift fungerer visst ikke i dag). Jeg hadde håpet å få kjøre D3 G4, men på den var stab-staget røket, så den fikk stå i fred. D4 skuffet ikke, men jeg savnet girspaken på 3-ern et par ganger da jeg måtte gire raskt fra enten R til D eller motsatt ved stopp i bakker. (linjeskift igjen). Må si at jeg er svært imponert over både anlegget og løypa, og anbefaler alle som ikke er drevne offroadere å ta seg en tur. Jeg lærte i alle fall masse den dagen. Ikke minst om hvor grensene for bilen vår går. Eller ikke går, alt etter som hvordan man ser det Slenger med et par bilder jeg tok av kona bak rattet.
  4. Kaster meg på klappebølgen for Martin! Hyggelig, serviceminded og kunnskapsrik. Sjelden kombinasjon i disse dager :-)
  5. Takk for gode svar/teorier. Som Mads SL sier - jeg har en D3 07, og det er ikke dieselpumpe jeg hører Som sagt, høres ikke når jeg sitter inne i bilen.
  6. Som fersking har jeg, fremdeles, ikke annet enn instrusjonsboken å støtte meg til Men for min 2007 står det på svensk at sikring nr 48 er "Bakrutetorkare". Høres ganske riktig ut. Skal være en Blå 15 amp sikring. (I sikringsboksen ved passasjersetet innvendig)
  7. I instruksjonsboka for min D3 står det at man skal ta en nål og stikke inn i dyseåpningen og vri/dytte til man får riktig vinkel.
  8. Ganske logisk, takk for raskt (og beroligende) svar
  9. Som nevnt, som ny eier av "gammel" Disco, kommer jeg nok til å stille noen spørsmål. Har hatt bilen i en uke, og stort sett veldig fornøyd. Har hatt to "juletre"-erfaringer, med alt mulig rart av feilmeldinger. Har skrudd av motor/tenning og startet igjen etter et halvt minutt ca, og begge gangene har den startet uten feilmeldinger. Skjønner at dette er ganske vanlig, og sannsynligvis knyttet til spenning. Får ta en prat med forhandler om dette - forventer at batteri er sjekket før overlevering. De siste dagene har jeg lagt merke til at kompressor bak går i 15-20 sekunder når jeg starter bilen. (Sto på utsiden for å sjekke om webasto startet). Kan ikke se at bilen hever seg noe. Er det "normalt" at dette skjer?
  10. Torsdag denne uken hentet jeg vår nye familiebil, Disco 3, 2007-modell. Kjørte rett til fjells og har smilt siden. Takk til alle dere her inne som lenge har brukt mye tid på å poste og dele erfaringer. Kan trygt si at alle timene med "lesestoff" her inne har vært utslagsgivende for at vi endte opp med Disco. Som mange er inne på i innlegg - det er en bil, og et merke, som har et (forhåpentligvis) dårlig rykte. Vi har kjørt japansk SUV de siste årene, så det har vært en prosess å skulle gå fra den ene enden av driftssikkerhets-skalaen til den andre Ganske sikker på at jeg kommer til å spørre om råd og vink etterhvert som bilen og famlien blir bedre kjent. På forhånd takk for svar :-)
×
×
  • Opprett ny...