Gå til innhold

JFB

Medlemmer
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Akershus

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nittedal

Nylige profilbesøk

917 profilvisninger

JFB sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Hello. No changed tires yet. Still running 285/60R18. I have original rims and they fitted perfect without rubbing on my 06 D3 TDV6. I do believe I moved a piece of cable on the left side but that was a 10 minute job.
  2. Superkult konsept og tror bilen kan være spennende som tjenestebiler (forsvar, ambulanse, brann, oppsyn etc.) i tillegg til familiebil og overlander. Burde kanskje hatt noe mer ledige plasser i dashbordet til å montere/integrere ekstrautstyr som for eksempel radio/skjermer og annet utstyr som trengs av tjenestebiler. Dersom bilen blir som de sier, enkel, vil vel dette bety at reparasjon og service potensielt kan utføres av mindre verksteder. Ser man på hvor enkelt deler kan sendes fra forskjellige webshopper rundt hele verden ganske fort tror jeg det er håp i det praktiske aspektet. Blir kanskje mest opptil hvor vanskelig Ineos gjør det ifm juridisk (reklamasjon, garanti etc). Hadde vært kult om flere selskaper turte å satse på å lage noe nytt slik at de store etablerte fikk noe å bryne seg på. Min D3 holder sikkert 5-8 år til og da er det på tide med ny bil og da tror jeg Grenadier blir en spennende kandidat da jeg ønsker noe enklere og røffere.
  3. Fant synderen etter å ha lett på Disco3.co.uk. F53 som er nav/stereo…. Hva som er videre galt blir en annen dag.
  4. Startet bilen nå og testet alle funksjoner. Lys, lyd, ventilasjon (inkl spjeldstyring) etc… alt så ut til å fungere.
  5. Har et kontinuerlig strømtrekk på >5A. Har koplet ut sikringer en etter en ved siden av batteriet og FL18 var synderen. Dette ledet meg videre til sikringsboksen under hanskerommet. Her er det 69 nye sikringer og temmelig trangt selv med sikringsklypa. Tipper at den uønskede lasten er på 4-5 A. Er det noen som har tidligere erfaringer til hva dette kan være. Utstyrsnivå HSE. Har ingen stående feil med IDTOOL, så det virker som det er stort sett forvirrede ecu’er pga lav spenning. Eneste jeg ikke hadde sett tidligere var ventilasjons spjeldstyringen som skilte seg ut.
  6. Kjiper’n. Må reparere in-situ
  7. Kjører 285/60R18 nå (Cooper LTZ) og er egentlig ganske fornøyd. Mønsterdybden tilsier snart bytte og lurer da på 265/65R18 som omtalt her. På skolen lærte jeg om avrundingsregler og antall siffere… For eksempel 1,4 rundes ned til 1 og 1,5 rundes opp til 2….I denne sammenhengen 5,4% blir 5%…. Sjekkes lovdata beskriver økning av diameter med 5% og ikke 5,0%…. Dersom jeg sammenlikner dimensjonsøkningen mellom vognkort og 265/65R18 er dette da pr definisjon av antall siffer en lovlig dimensjon. Er dette korrekt?
  8. Da har jeg registrert meg på https://freecamp.dlrk.dk/index_en.htm .. Bor jo ikke helt “spennende” til, men kan være kjekt sted å mellomlande.
  9. Tusen takk. Overveldende imponert om invitasjonene. Ser ut til å bli en lovende sommer
  10. Kult. Så på kartet over Norge og det var tydelig ikke så mange. Tror jeg melder meg på her Har ikke all plass, men dusj, teltplass skal man alltids kunne låne bort selv om Hakadal kanskje ikke er verdens navle.
  11. Så utrolig snilt. Det skal jeg huske. Tusen takk.
  12. Takker. Helt enig. Konsentrasjon er min største bekymring. Men er heller ikke sikker på at det er så lett her hjemme heller. Når skolen har vært stengt kan jeg ikke akkurat si jeg har fått jobbet uforstyrret.... Bra tips med campingplasser at det kan være aktiviserende.
  13. Hadde vært kult å henge seg på, men er det mulig å svinge innom, være sosial..., overnatte en natt og dra videre? Skal være mye på farten i sommer (se egen tråd om digital nomade) og tør ikke love meg bort til for mye konkrete datoer.
  14. Ja. Yr rådføres, men har ikke vetorett. Det er ganske mange gode tips her på forumet som jeg har blitt inspirert tidligere. Det muliggjør god utnyttelse av Ad-Hoc destinasjoner...
  15. Mhp utgifter og eventyr har jeg nå lagt ut noe mer utfyllende under LRFORUM/Turer og Treff....
×
×
  • Opprett ny...