Gå til innhold

crashbanger

Medlemmer
  • Innlegg

    343
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oredalen
  • Interests
    Friluftsliv, bil

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Fredrikstad

Nylige profilbesøk

1 563 profilvisninger

crashbanger sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Hei, har noe småtteri igjen fra min discovery 3. Metall rør til kjølesystem. T-kobling til kjølesystem. To nye høydesensor bak, ukomplett bolt kit til bæring, tror det var til foran, men husker ikke om det er øvre eller nedre. Noen pakninger, glødeplugger, justering til håndbrekk. Holder til i Fredrikstad, men vi kan møtes et sted. kom med bud.
  2. Den blå har ikke vært på PKK. Selges for 15 samlet. Pris kan diskuteres. Har en som er interessert i den grønne. Bilene skal vekk så fort det lar seg gjøre. Kom gjerne innom for en prat. Det er litt som må gjøres på den blå, men for en som ikke har mistet motivasjonen, så bør det ikke være avskrekkende.
  3. Dette er de to bilene det er snakk om. Ta kontakt for å få mer info. Pris kan diskuteres
  4. Jeg må kaste inn håndkleet for en stund, selger derfor alt. En discovery 2 som går. Den skal Eu godkjennes nå i juni. Den selges med mangellappen som jeg vil få på kontroll. Jeg vet de vil påpeke håndbrekk, mulig innmaten må byttes. De kan påpeke noe kast i bremseskiver og kanskje de påpeker noe oljelekkasjer. Jeg har ikke sjekket opp håndbrekket, men var forberedt på å bytte alt. Det kan være olje som har kommet inn i trommelen, har jeg hørt. Jeg har komplett nesten nye oppgraderte bremserskiver med nye bærere, calipere, slanger og greenstuff klosser liggende. skivene må børstes av litt. Dette er brukt i ca 6 mnd bare og er klart til å bolte på. Olje ser ut til å komme fra bakkant av girkassa, samt noen drypp under motor. Dette er ikke hokus pokus å fikse, det eneste jeg selv ikke ser frem til, er det med girkassa. Men nå skal bosituasjon, økonomi og arbeid forandre seg, så jeg orker ikke å ha dette hengende over meg. Det følger med en nesten komplett delebil. Den bremser kun på håndbrekk og girkasse. Girkassen virket fint i desember, sist den kjørte. Transfer på begge virker ok. på delebil sitter en nyoverhalt topp, samt det følger med en ekstra topp som skal være lite kjørt. alle topper skal være 10p Stige til bakdør følger med, har to komplette sett med dekk som har ok mønster, samt to reservedekk. det skal tilsammen være et komplett sett med nye hjulbolter. Ekstra luftbelg. service kit. Jeg har ikke opplevd lekkasje inn i kupeen etter at jeg fuget toppen av frontruten. Ac fungerer ikke på den som går, men fungerte på delebil. Delebil må få borret opp sylinderne for at motor skal kunne brukes. Det samme gjelder en ekstra blokk som følger med. Vindu på fører side av den fungerende har falt ned og blir for øyeblikket holdt oppe av en bolt. Motor virker. Den har fått service og pleie i år. Ny drivstoffpumpe i delebil. Har ekstra crank sensor liggende. Har gått over ledningsnett til delebil, så dette så ut til å virke bra. Har byttet ledningsnettet til dysene. Jeg ser helst at en tar alt, eller om dere går flere sammen for å kjøpe? Dette må vekk, men ikke umiddelbart. Jeg legger dette ut nå, for å ha tid til å gjøre en avtale med kjøper. Samt jeg må finne noe kjedelig å kjøre. Pga diverse deler osv som er påkostet og ting som følger med, så legger jeg den ut til 30000,-, men er åpen for forhandling. Kom gjerne for å kikke! Tlf: 98652625 eller finn meg på messenger; Thomas Bhaiji
  5. Det har jeg, manuelle og stoff.
  6. Har nå en d2 delebil. Er det noe du trenger, så si ifra. Jeg har nå to komplette dekksett med ålreit mønster. Skal kvitte meg med et sett. Ta gjerne kontakt på sms/messenger ved interesse. Kan ringes etter avtale, jeg jobber skift. mvh Thomas Bhaiji nittiåtte652625
  7. Da mitt prosjekt ser ut til å ha gått dukken, så er jeg på utkikk etter en ny Discovery 2. Har nå litt erfaring og vet litt bedre hva jeg ser etter. Drømmebilen er en D2 td5 med ca 250km, uten soltak og vannlekkasjer. Men har du en d2 som du vurderer å sende videre, så send en melding! Vil helst at bunnpanne på automat og motor ikke skal lekke. Jeg er bare lei. Send gjerne en sms til nittiåtte652625. Jobber til forskjellige tiden, men kan godt avtale å ringes per sms.
  8. Flere som er nysgjerrig på denne bile. Glemte å slå på varsler
  9. Ikke turtall. Forsøkt å låse opp før start, endrer ikke noe. Satt i ny crank sensor. I dag vil den ikke i det hele tatt.
  10. Nye stempelringer og lager mot veiva. skulle gjerne få tatt en kompresjonstest, men sliter med å finne noen som har tester? Å betale 3000,- for å kjøpe en, frister ikke. Da er det rimeligere å demontere og sette sammen På nytt.
  11. I utgangspunktet var det gåen toppakning, som førte til vann i sylindre. Fulgte noen vennlige tips om å hone sylindre og slipe ventiler. jeg skal ikke være for sikker på hva som kommer fra toppen. Jeg synes det ryker en del, men vet ikke hva som er normalt. Da den startet så fikk jeg ikke en god indikasjon på hva som skjer med oljen, fordi den hadde en oljelekkasje og mistet mye olje. ( nesten komplett brudd på rotorfilterhus, der det møter oljekjøler). Vet ikke helt hvordan man sjekker for diesel i oljen? har luktet på oljen og det lukter surt/askebeger. Det var ihvertfall det første tanken som slo meg. noe som plager meg, er det at jeg ser fukt på blokk under regulatoren. Nå vet jeg at regulatoren er festes skikkelig og det skjer fremdeles. Vet ikke helt hvordan jeg sjekker at injektorene sitter skikkelig? Brukte et jern for å få dunket dem på plass med en hammer og har skrudd dem fast med riktig moment. injektorene har selvsagt fått nye kobberpakninger og o ringer.
  12. Ja, men jeg tømte den for feilkoder og nå kommer det ikke noen nye feilkoder
  13. Vel, det eneste jeg kan si sikkert, er at det ryker. Nå har den ny dieselpumpe, ny regulator. Har overhalt ledningsnett i motor. Den har blitt bedre, men vil ikke starte igjen. Nå vibrerer den som den pleier å gjøre rett før den tenner. Og den kan holde det en stund. Men ser at det fortsatt kommer noe fukt ved regulatoren og nå vet jeg med sikkerhet at regulatoren er festet skikkelig, så mistenker at noe kanskje kan ha kommet mellom topp og blokk ved montering? Det vil forklare mye. Væsken synes klar.
  14. Oppdatering, fortsatt luft i retur diesel
×
×
  • Opprett ny...