Gå til innhold

RRL322

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av RRL322

  1. Har da feilsøkt noe mer. Bcu( body control unit) under setet var så varm at jeg kunne grille pølser på den om jeg ville. Det er en stor radioator/ riller på den men regner med at den ikke skal bli så varm. Er det noen som vet om det er mye jobb med å programere denne ved et skifte?
  2. Har en slik batteri/ spenningsmåler som jeg setter i sigarettuttaket når jeg kjører bilen så lader den bra viser 14 volt, om denne da er til å stole på. Har prøvd og ta ut sikringene noen ganger, spørs om jeg må inn i motor for å sjekke på lyktepusseren ja. Det som jeg lurer mest på er hvordan alt på aircon og vifte er helt dødt samt indikator lys i girskiftespaken de små røde lysene er så svake.
  3. Etter at jeg fikk nytt batteri i fjor har jeg vært spart for feilmeldinger, og min Range rover L322 2003 modell har fungert topp. men her om dagen klaga kjerringa på at varmeapparatet ikke virket. etter en feilsøking fant jeg en brent sikring. byttet denne og alt OK... til neste dag... samme klage, men nå var det ikke sikringen. er redd jeg kan ha brent noe. i tillegg fungerer ikke indikatorlys i griskifteren( bare så vidt lysene gløder), får feilmelding Air susp innavtive, og allt dødt av indikatorlys etc ifm med dette. ene viskeren på frontlyset høyre side har og stoppet i feil posisjon. Har i natt koblet fra batteriet og ladet det fullt i håp om at spenningen som jeg vet er viktig, var årsaken og skulle løse noen av disse problemene. spenningen er nå rundt 12,7-12,8. Fortsatt ikke liv i air susp, indikator lys, eller varmevifte/aircon. Har en rsv solution faultmate og har slettet feilmeldinger kjørt rattutslaget dette virket fint første gang. men ikke nå lenger. får melding om COMM FAILURE 1. Tenkte jeg skulle kjøpe nytt batteri, da jeg ser at spenningen er noe lav. Er det noe uprøvd før jeg må ta turen til aut. merkeverksted:)?
  4. Hei takker for tips:) Har stukket hodet under bilen etter at jeg har funnet ut hva man skulle se etter, og funnet ut at diff/mellomakslingsproblematikken er tatt hånd om. Siden jeg har en HSE og som nevnt har problemer med pixlene i radio/info enhet, er det noen som har kunnskaper/erfaringer med de sat/nav enhetene powerful UK selger som en mulig oppgradering til disse bilene? Dette er uorginale enheter som er produsert i Kina
  5. Hei ! På tide å komme på nett etter at jeg kjøpte min drømmebil for noen mnd. siden. en Range Rover td6 2003 mod. Har alltid drømt om bilen og når den nå hadde kommet ned i ett prissjikt som gjorde kjøpet aktuellt, var det på tide. Valget ble og gjort enklere ved å følge med på forumet her, samt så har jeg venner som er greie og hjelper meg med evt reparasjoner. Fikk bilen på en service 2 hos Motorpool ifm med kjøpet. Med en pris på nærmere 15.000,- dette inkl skifte av en lyspære, så er jo dette ikke aktuelt senere. Regningen ble delt mellom meg og selger. Jeg fikk og motorpool til å se på bilens generelle stand. de sa den så strøken ut. i ettertid har jeg funnet en del småplukk som jeg har utbedret, noe og ikke småplukk som lekk i bremserør. Prisen jeg kjøpte den for tilsa jo at det skulle være noe småplukk. Har til nå fått utbedret: * Feste fremre sidelys, manglet den plastikk vingemutteren. * skiftet ca 1 meter bremserør og koblinger * skiftet bremselys "det høye" (knust plastikk) * utbedret høydesensor venstre side foran (var kontaktproblemner ledning, ble faktisk spylet av ifm understelsvask) * har fått flushet girkasse etter råd fra dere lesere * Har gått til innkjøp av en faultmate Hva som gjenstår: * skifte tre stabilisatorstag * skifte oljetrykkssensor Det jeg ønsker å spørre dere om er problematikken på disse bilene angående front diff/drivaksling http://www.rangerove...diffrecall.html Har forhørt meg noe med motorpool de sa at de ikke hadde data på bil. hvordan går jeg frem for å finne ut om dette er gjort, samt er det fortsatt mulig å få gjort dette ifm med en tilbakekalling? Når det kryper under 0 grader og det fryser på er en par av dørene(håndtak/lås) trege. låsemekanismen blir treg noen som har kunnskaper om dette? Til slutt er det noen som har erfaringer med å få fikset pixel i speedometer og radio/info display jeg har kjøpt to reserve ribbons, men til og med en bilelektriker som jeg kjenner var skeptisk på om han fikk til dette helt bra. finnes det noen i Norge som gjør denne jobben, eller må jeg nappe ut begge enhetene og sende de til England? mvh Håvard
×
×
  • Opprett ny...