Gå til innhold

Løwe

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

988 profilvisninger

Løwe sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Beklager å bruke tiden din... Bilen i linken under - den har en litt annen vegg igjen. Er den bygget av dere? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=198873024
  2. Hei. Jeg kjører en del tilhenger (2-3.000kg) på vinterfjellveier. Samtidig benytter jeg bilen mye på saltede motorveier på østlandet. Ønsker derfor ikke piggdekk. Fikk senest denne helgen erfare at selv en rå bil blir stående fast i motbakke med løs snø - med 2.500kg på draget og kun lås på senterdiff. (Grep i nedoverbakker er jo minst like interesant!). Kunne tenke meg et sett med hurtigkjettinger for sjelden bruk opp og ned bratte bakker eller når uhellet allerede er ute og tilhengeren sitter fast. Mine spørsmål er derfor som følger: 1. Er det noen som kan anbefale et sett med rimelige kjettinger? Enkelhet av/på og pris blir vektlagt da de kun vil være i bruk en sjelden gang. 2. Kan jeg kjøre med kjettinger på en aksel eller må jeg legge på begge? Kun kjøring på snø og is i lave hastigheter og korte distanser. 3. Hvis en aksel. Hvilke? 4. Annen erfaring verdifull for en uten erfaring med kjettinger? Takk!
  3. Takk for svar. Håper å finne en bil som allerede har denne typen ombyggning i stedet for å oppgradere den jeg har.
  4. Takk for svar. "Discovery" i varebilveggen er jo enkelt å identifisere. Kan ikke si at jeg har sett mange slike på finn.no? Er det mange biler dere har bygget om?
  5. Hei Jan Børre. Jeg har vært i kontakt med deg angående dette tidligere, men har nå et oppfølgingsspørsmål. Jeg vurderer å bytte min 2017 D5 i en 19/20 modell. Hvordan ser jeg om bilen er bygget om hos dere etter din oppskrift? Er det noe tydelig jeg kan se etter på salgsannonser? Mvh Jørgen
  6. Hva ble skaden på sparekontoen? For oppgraderingen altså...
  7. Hei Jan Børre. Helt korrekt at det ikke er mer plass en nødvendig til oss over 190cm. Er interessert i oppgraderingen, men lurer på: 1. Kan vi få se bilde av deres braketter? Bilen er altså like godkjent med deres nye brakketer? 2. Hjelp en novise: hvorfor skal jeg bytte til deres støtdempertårn? Hvilke forskjell er det? Tusen takk!
  8. Fullførte installasjonen min i går kveld. Godt fornøyd med innfestning av lapene og elektrisk oppsett. Monterte en 20" LED-bar i fronten, under skiltet og to små lys på bakfanger. LED-baren er koblet til styrestrøm på styrbord hovedlampe (blå kabel med grønn stripe) og styrestrøm ryggelys med styrestrøm fra baklampe/ryggelys. Plenty med både + og - i motorrom. Koblet meg inn på undersiden av startkabelpunktet.
  9. Tanken har slått meg, men håpet kanskje noen i klubben hadde gjort denne erfaringen før meg. Skal gjøre som Admiral foreslår...
  10. Heisann. Straks ferdig med montering av LED-bar på Discovery 5. Noen som vet hvilke farge det er på kabelen med styrestrømmen til fjernlyset i hovedlykta? Sliter med å finne styrestrøm med multimeteret. Tips mottas med stor takk! Jørgen
  11. Etter å ha lært masse av trådene om lysmontering på Discovery 4 setter jeg igang en tråd for Discovery 5. Hvordan har du montert ekstralysene på din Discovery 5? Bilder og forklaring tas i mot med takk. Styrestrøm, monteringsbrakett og tilpasning til bil er som alltid interessante temas.
  12. Hei. Har et sett stigtrinn på hånden i Bergen. Noen som kunne tenke seg å bringe de østover til Oslo den nærmeste tiden? Det hadde i såfall blitt satt stor pris på!
  13. Takk. Gleder meg. Har lenge ikke vært så begeistret for 5’ern, men den har begynt å vokse på meg. Forventer en bil som er bedre på egenhånd, men litt svakere med tung last på kula. Vi får se. Spennende er det alltid med noe nytt!
  14. Hei. Nettopp gått til innkjøp av en Discovery 5 2018 mod varebil. Gleder meg til henting neste uke. Er det noen som har forsket på hva som skal til for å få soltaket til å fungere igjen? Antar det er deaktivert pga inngrep i takliner? Noen som har forsøkt seg på å aktivert soltaket igjen?
  15. Heisann. Feiga ut. Endte med å bytte inn bilen i en Disco 5 og la bremser være bremser for denne gang. Tusen takk for god hjelp!
×
×
  • Opprett ny...