Jump to content
LRforum

Løwe

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Løwe

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. Hei Jan Børre. Helt korrekt at det ikke er mer plass en nødvendig til oss over 190cm. Er interessert i oppgraderingen, men lurer på: 1. Kan vi få se bilde av deres braketter? Bilen er altså like godkjent med deres nye brakketer? 2. Hjelp en novise: hvorfor skal jeg bytte til deres støtdempertårn? Hvilke forskjell er det? Tusen takk!
 2. Fullførte installasjonen min i går kveld. Godt fornøyd med innfestning av lapene og elektrisk oppsett. Monterte en 20" LED-bar i fronten, under skiltet og to små lys på bakfanger. LED-baren er koblet til styrestrøm på styrbord hovedlampe (blå kabel med grønn stripe) og styrestrøm ryggelys med styrestrøm fra baklampe/ryggelys. Plenty med både + og - i motorrom. Koblet meg inn på undersiden av startkabelpunktet.
 3. Tanken har slått meg, men håpet kanskje noen i klubben hadde gjort denne erfaringen før meg. Skal gjøre som Admiral foreslår...
 4. Heisann. Straks ferdig med montering av LED-bar på Discovery 5. Noen som vet hvilke farge det er på kabelen med styrestrømmen til fjernlyset i hovedlykta? Sliter med å finne styrestrøm med multimeteret. Tips mottas med stor takk! Jørgen
 5. Etter å ha lært masse av trådene om lysmontering på Discovery 4 setter jeg igang en tråd for Discovery 5. Hvordan har du montert ekstralysene på din Discovery 5? Bilder og forklaring tas i mot med takk. Styrestrøm, monteringsbrakett og tilpasning til bil er som alltid interessante temas.
 6. Hei. Har et sett stigtrinn på hånden i Bergen. Noen som kunne tenke seg å bringe de østover til Oslo den nærmeste tiden? Det hadde i såfall blitt satt stor pris på!
 7. Takk. Gleder meg. Har lenge ikke vært så begeistret for 5’ern, men den har begynt å vokse på meg. Forventer en bil som er bedre på egenhånd, men litt svakere med tung last på kula. Vi får se. Spennende er det alltid med noe nytt!
 8. Hei. Nettopp gått til innkjøp av en Discovery 5 2018 mod varebil. Gleder meg til henting neste uke. Er det noen som har forsket på hva som skal til for å få soltaket til å fungere igjen? Antar det er deaktivert pga inngrep i takliner? Noen som har forsøkt seg på å aktivert soltaket igjen?
 9. Heisann. Feiga ut. Endte med å bytte inn bilen i en Disco 5 og la bremser være bremser for denne gang. Tusen takk for god hjelp!
 10. Tusen takk for veldig gode svar! Det skal nok gå. Det eneste jeg ikke har helt klart for meg er hva glidepinnene i caliperen bør smøres med? Noen som har en link til noe passelig lube?
 11. Hei. Har slurvet litt med oppfølgingen så nå er det stål mot stål på bremsene. Både klosser og skiver må byttes. I den forbindelse lurer jeg på følgende: 1, Er det noe spesielt man burde vite om jobben på forhånd? 2, Hva smører man "glidepinnene" i caliper med? 3, Er det naturlig å bytte sko for håndbrekket når man først bytter skiver? (Km: 95.000, mod: 2015) 4, Noe annet enn smøring av glidepinner og generell rengjøring som bør gjøres samtidig? Setter pris på input fra flinke folk!
 12. Fikk jobben gjort hos Techno Classic. Veldig fornøyd. Takk for innspill.
 13. Har fulgt tråden en stund for tips. Takk for gode tips og bilder. Fikk puslet litt selv her om dagen. Siden jeg har hatt mye glede av delte bilder, kan jeg ikke være noe dårligere selv. Monterte også noen mindre ryggelys og utstyrsskuffer når jeg først var i gang.
 14. Hei Øystein. Ser at du har solgt skuffene, men jeg lurte på om du hadde bilder av hvordan dette var løst? Vurderer skuffer i min Disco 4. Jørgen
 15. Hei. Hva er ytre mål på skuffeseksjonen? Skulle gjerne hatt skuffer i min Disco 4. Jørgen
×
×
 • Create New...