Gå til innhold

AKE

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Østfold

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Råde

Nylige profilbesøk

453 profilvisninger

AKE sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Lekkasjen kom fra der det er prøvd tegnet på bildet. Veldig greit å få det fikset, delenummeret er Lr007598 usikker på det er endret noe fra 07. Blir nye dekk, de gamle hadde rulla ca 100.000, ny bånnbanne, nye kryss i mellomakslingen og bremseskiver bak. Kunne vært værre..
  2. Har ikke noe bilder dessverre, men trodde først at det var bunnpluggen som var problemet sjøl. Så bytta faktisk den med en ny, tror den kosta ca 30 kr på mekonomen, men det hjalp ikke. Jegg vil si 10-15 cm bak bunnpluggen var det ett ett felt som hadde ett ganske kraftig rustangrep, hadde en overraskende tett motor før dette, så jeg har egentlig bare oversett det og etterfylt olje når det har trengtes. Kan godt være at den har fått seg en smell i tillegg, men det var ett ganske oppspist område på bånnpanna. Satte den på eu kontroll her om dagen og det var de som sa dette.
  3. Supert, er på vei til Norge nå. Måtte jo bli lagt merke til på eu-kontrollen.. Sveise går nok, men da jeg er særdeles dårlig med sveiseapperatet, så hadde det blitt dyrere enn å bestille bunnpanna fra England..
  4. Det har rett å slett rusta hull i bånnpanna på defender`n, 2009 2,4 tdic, men er ikke kar om å finne en ny. Noen som har noen tips eller råd?
  5. Tror kontakten er forskjellig på puma, fra 2007 eller va og nyere på chassinummer. Jeg har en helt ny blinklys/fjernlysbryter hvis det er krise.
  6. Hvis hovedlysbryteren er gåen, og du fjerner autolys releet, så blir det vel null lys uansett? Derfor jeg venter med å fjerne det til jeg får hovedlysbryteren i posten.
  7. På min 2009 defender satt den stripset fast rett bak speedometer/turteller enheten. Når jeg tok vekk speedometer/turteller enheten, så jeg bare en liten strips, reelet satt bak dashbordet. Håper du forstår forklaringen, men du ser stripsen med engang hvis den sitter på samme sted.
  8. Supert, da blir det en tur på biltema i dag.
  9. Prøver å ringe EWS i ettermidday, så han skulle ha noen timer oppe i morgen. Skjønner at det lysforsterkerkittet fra biltema også er veien å gå, ser ut som det blir mye ledninger i romjula. Tar du ta styrestrøm fra de gamle ledningene til relet og strøm rett fra batteri?
  10. Bestilte selvfølgelig feil av lysbryterne jeg trengte, hadde jeg vært lur så hadde jeg bare bestilt begge, men det gjorde jeg jo ikke.. Så er det noen her inne som har en av de bryterne til overs? Er til en 2009 Defender. Hadde vært fint å fått alt av lys opp å gå igjen..
  11. Hehe, fjerner den jeg også, men må ha tak i den "lille lysbryteren også. Så venter med å demontere til jeg har den. Så hvis noen har den lille lysbryteren til overs her i Norge så hadde det vært supert, jeg har en helt ny lucas fjernlys/blinklys/horn-bryter til overs hvis noen vil bytte? Hvis ikke bytter jeg nok bare begge og fjerner autokjørelys-tullet.
  12. Har akkurat samme symptomene, men har en svak durelyd fra bak instrumentpanelet. Det tyder vel på kjørelysreleet? Får prøve å finne det, og se om det hjelper.
  13. Har slitt litt med at sikringen til sentrallåsen og alarmen ryker, regnet med at det var brudd i en av dørene. Men har gått over og fant ingen nye brudd, men pusset litt opp i noen gamle skjøtinger. Håper dette holder. Noen som har tips om andre ting det kan være? Men begynner å bli sånn passe smålei den forbanna startsperra, litt håpløst i lengden å holde på sånn. Har sett at mange på forumet har snakket om at de har en datasak til diagnostisering som de kan koble ut startsperra med. Noen i Østfold området som kunne hjulpet meg med dette?
  14. Del 2 av eu kontrollen, trodde alt var kjøpt inn, men noe ekstra kommer alltid til. Er det noen i Østfoldområdet som har begge bremsecaliprene til en 2009 defender liggende, har egentlig bestilt og får til onsdagen. Men bilen står på verksted nå, så jo før jo bedre.. Får eventuelt nye og bytte med til onsdagen..
  15. Supert, fant nummeret til EWS, drar til han i morra og henter alt jeg trenger!
×
×
  • Opprett ny...