Gå til innhold

freelange

Medlemmer
  • Innlegg

    431
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Levanger

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

2 359 profilvisninger

freelange sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Takk for tips - hører med guru-kompisen min som forstår seg på slikt ;-)
  2. Gjorde grundig undersøkelse av bilen i går med en svært kyndig kompis, diagnose etc. Lading og turtall funker som normalt. Eneste problem er varme i setene og ratt. Sikringene er ok. Så hva i huleste kan det da være?
  3. Grattis med helt hinsides flott bil!
  4. Kjøpte drømmebilen for ca 1,5 år siden. Disco 5, 2017, 5 seter, 240hk, HSE - helt nydelig bil. Likte i utgangspunktet forrige design bedre, men it's a grower, og nå elsker jeg utseendet på den. Til langtur har den vært suveren, og de gangene jeg har kjørt litt i skogen for å hente juletre er den like bra som min gamle 3'er, bare at alt er "enklere." MEN, i høst mistet den litt kraft liksom ved akselerasjon. Konklusjon fra merkeforhandler: Ny motor. Ny motor? Etter knappe 70.000km?? Mildt sagt overrasket, og etter mer eller mindre problemfri freelander 1, og deretter disco 3, trodde jeg at pålitelighetsproblemene til LR var litt i bakspeilet - begge de bilene var jo bruktbiler, men pålitelige og gode. Heldigvis innenfor garanti, og jeg har svindyr forsikring. Men, det tok ca 4 mnd (!) så fikk bilen tilbake i desember. På vei fra forhandler merket jeg at plutselig er det ingen varme i seter eller ratt (kan være en sikring? Innspill???) den går ikke opp i turtall som den bør, og nå står det plutselig lavt strøm på batteriet (hjelper med en langtur), men er rimelig drittlei nå kan man si. I tillegg mener merkeforhandler at varme og turtall ikke kan ha noe med forrige storjobb å gjøre, så det må jeg evt betale for selv. Lurer på om noen har hatt lignende erfaringer? Og; hvis noen vil kjøpe en D5 (når det siste er fikset så klart) så er jeg klar for en rask handel, pris ca 600k, men kan diskuteres. (Skikkelig bra innsalg her - men er i hvert fall dønn ærlig.) I utgangspunktet bør jo dette nå være en knallbil, med helt ny motor og "alt" fikset. Får se hva neste bil blir. Enten gå traust of fornuftig (subaru) eller prøve f-pace/I-pace. Trenger ikke like stor bil lenger siden barna ikke bruker vogn lenger. Så kjedelig, når bilen i utgangspunktet er det beste jeg har kjørt, og jeg har prøvd mye kult. God mandag til menigheten :-)
  5. Jeg skal selge min kjære disco 5, 2017 modell - men er bare 5 seter. Bilen er i knallgod stand - med ser tråden her starta for lenge siden :-)
  6. Hei! Pga endra plassbehov etc i familien har jeg bestemt meg for å selge min kjære disco 5 2017 modell. Bor i Trøndelag. Nardo Bil har ikke lyst til å selge den pga nettopp utgått på fabrikksgaranti. Lurer på om noen på vbf kan gi tips til forhandlere som kanskje er mer vennlig innstilt til å selge den for meg? (Hele landet er da så klart aktuelt.) Orker ikke selge den privat, så tar heller dårlig pris fra forhhandler, med mindre det er helt latterlig tilbud de kommer med så klart. Takk for svar :-)
  7. Hei! Litt dumt spørsmål, men hvis man kommer borti "paddle shifters" på rattet går jo bilen fra automat til "manuell". Kjekt for å bruke motoren til å bremse i nedoverbakke. Men, hvordan går man tilbake til vanlig automat igjen?
  8. Hva tenker dere om de her? Ønsker dekk som funker mest til vanlig kjøring så klart, men som ikke løper og gjemmer seg hvis de ser litt gjørme.
  9. Da står en nyyyyyyyydelig D5 i garasjen Sommerdekkene funker fint en sesong til, men litt vel urbane, så vurderer å bytte ut med nye sommerdekk. Husker ikke målene på dem - synes de virker bredere enn "vanlig" på 20" felger. Trenger ikke fullblods offroad-dekk, men hva kan være en ok mellomting? Greit at man ikke blir flau straks den får lekt seg litt i gjørma på gården til svogers!
  10. Takk! Da skal jeg knote litt i hovedmenyen :-) ELSKER bilen! Vurderer å bytte til bedre sko på den, men poster det som nytt emne.
  11. Takk! Gytis leverte neste dag!
  12. Personbil, 5 seter. Jeg har også hørt at man deaktivere autolock - at det er en typisk feil etterhvert? Lurer også på om det går an å deaktivere at speilene går inn og ut når man slår av/på tenningen. Ser for meg at det ikke er særlig gunstig kombinert med snø og is på vinteren. Helt rå bil! Har vært så vanvittig fornøyd med Disco 3, men denne er utrolig mye bedre, selv om det er bare er 240hk motoren. Gliser fra øre til øre :-)
  13. Hei! Hvor kan jeg kjøpe gummimatte til bagasjerommet på min kjære, nye D5?
  14. Da falt valget til slutt på en nyyyydelig disco 5 fra 2017 :-D 3'ern har fått ny eier. Takk for nyttige innspill!
×
×
  • Opprett ny...