Gå til innhold

Knockout87

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Larkollen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Larkollen

Nylige profilbesøk

951 profilvisninger

Knockout87 sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Jeg har svart list tildekket ja. Men ser ikke ut som en skinne under. Er kun noen fester til å skru skinne i slik jeg forstår det. Har forsøkt med Thule 3027 KIT Slik ser det ut under pyntelisten.
  2. Stemmer. Jeg har hverken skinner eller rails, så må nok begynne i den enden :-)
  3. Her må man vel ha T-skinne for å få festet? På min virker det som at det ikke er noe. Kun skruehull til å feste rails/skinne
  4. Tusen takk!! Har slike originale lange rails liggende ubrukte i emballasje om interesse, ta kontakt på PM.
  5. Å? Det var interessant. Hvilke lasteholdere har du? Er dette Thule KIT? Du har ikke tilfeldigvis bilde av dette?
  6. Takker for svar! Holder til i Østfold. Det viktigste er for øvrig originale takrails til bilen, da min er uten dette.
  7. Ønsker å kjøpe raids, takstativ og skiboks til D3.
  8. Hadde samme problemet. Kom ved pådrag. Bilen fikk engine fault og gikk fra tid til annen i nødmodus. Etter feilsøking fant jeg et hull i intercooler. Grei jobb å bytte selv, og dyr er den heller ikke over dammen. Det kan også være slangene som nevnt over. Du kan vel også prøve å rense MAF? Husker jeg forsøkte det etter anbefaling her på samme symptomer.
  9. Hadde samme problemet. Kom ved pådrag. Bilen fikk engine fault og gikk fra tid til annen i nødmodus. Etter feilsøking fant jeg et hull i intercooler. Grei jobb å bytte selv, og dyr er den heller ikke over dammen. Det kan også være slangene som nevnt over. Du kan vel også prøve å rense MAF? Husker jeg forsøkte det etter anbefaling her på samme symptomer.
  10. Da var vidundermiddelet tilsatt og bilen girer silkemykt.... Spennende å se hvor lenge dette holder.....
  11. Erfaring: kjøpte min D3 06 med 320000 klokka på telleren for 8mnd siden. Da var det "shudder" i oppoverbakke ved rundt 40-50kmt. Jeg fylte så på med trannys og problemet forsvant umiddelbart. Som alle andre, tenkte jeg at dette var en midlertidig løsning og at Flushing måtte til. Jeg har ikke hatt antydning til Shudder etter tilsetning. Idag Flushet jeg kassen ved hjelp av hjemmebygget Flusher som nevnt i andre tråder på forumet. Nå er vibrasjonen tilbake! Imorgen blir det en ny runde med Tranny i håp om at vidundermiddelet nok en gang kan gi meg nattesøvn....
  12. Hadde samme problemet. Skrudde ut vifta under hanskerommet, renset og monterte sammen igjen. God som gull!
×
×
  • Opprett ny...