Jump to content
LRforum

JTB

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About JTB

 • Rank
  Eier av "Skræbben"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Jar

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bærum

Recent Profile Visitors

417 profile views
 1. Gir bort en Haynes bok. Kom og hent på Jar, eller jeg møter deg i Oslo.
 2. Ahoy ! Fikk du gitt bort Hippoen eller er den fremdeles up for grabs ? Kan muligens stille med en whisky og vrakpanten, men spes mer veit jeg ikke om jeg pr dato har.

   

  Gamlebyen innerst i Viken.

  1. Show previous comments  2 more
  2. JTB

   JTB

   Den er ikke kjørbar i nåværende stand. Har ikke egnede bilstropper, men kan være behjelpelig med å få den i gang eller på tralle.

   Du kan gjerne ringe meg eller sende SMS, tlf 45002323

  3. Rudeboy

   Rudeboy

   Fikk blankt avslag på å parkere denne der jeg til nå trodde jeg skulle kunne ha bilen.

    

   uten parkering kjenner jeg at jeg sliter.

   ser rett og slett ikke for meg at det lar seg gjennomføre.

  4. JTB

   JTB

   OK. Takk for at du sier fra

 3. Atter en gang har jeg en rutinejobb foran meg: bytte anti roll bar linkene, også kjent som "klonkeledd". Å kjøpe billigversjonene eller Drittpart (AKA Britpart) er å be om å få nye ulyder om noen måneder igjen. Er det noen som har erfaringer med linker med høy kvalitet og lang varighet?
 4. Gummien som holder opphengslagrene til VCU blir fort morken, og beskrivelsen høres ut som lydene jeg har opplevd. Ved inspeksjon kan man i såfall se sprekker i gummien. En nødløsning kan være å sprøyte inn Tec7 i sprekkene og la bilen stå til Tec7`en er stivnet. Optimal løsning er selvsagt å bytte opphengslagre. Tror at billigversjonene av disse har dårligere kvalitet enn de litt dyrere.
 5. Har erfart dette selv med min FL1 1,8. Der var braketten ødelagt og enden på staget hadde hoppet ut med fjær og alt. Byttet enheten som går hele veien fra pedal til brakett og problemet var løst.
 6. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=45384568 Beklager skrivefeil i overskriften, skal være 1988 modell!
 7. Som en oppsummering av all hjelpen jeg har fått her; det er nå Castrol Magnatec 5W-40 i motoren. Synes den går penere og med betydelig redusert tikking nå Kjøpte 4l på Mekonomen for 399,- og synes det var rasende billig.
 8. Takker. Biltema har et nytt produkt kalt Flushing Oil som jeg tenkte å prøve. Jeg skal kjøre en runde med denne, bytte filter og ny 5w-40 og skrive om hvordan det gikk.
 9. Har nylig kjøpt en 2005 Freelander 1,8 bensin. Motor er nylig skiftet og har bare gått 4000. Jeg kjøpte bilen til tross for alle skrekkhistorier og anbefalinger om å kjøpe en Rav4, for jeg tror det går an å forebygge mye problemer ved å være litt våken og fikse ting før de blir et problem. Jeg hører en tikkelyd når motoren går på tomgang, spesielt når den er kald. Tror dette er en lyd fra ventilløfterne. Fra engelske forum leser jeg råd om oljebytte med tilsetninger av forskjellige produkter, men jeg blir litt usikker. Noen som har hatt dette problemet og som har erfaring?
 10. http://www.rangerovertailgates.com Jeg måtte le litt når jeg fant denne siden og så på min rustne øvre bakluke. Jeg byttet til Alu-versjonen og har ikke hatt noe trøbbel i etterkant. JTB
 11. Been there done that! Jeg skulle heve min RRC 5cm. Ringte tvilstilsynet og spurte hvordan jeg skulle gå frem. De sa at jeg skulle utføre hevingen, bestille time og så møte opp med bilen og papirene på delene. Bestilte 2" fjærer, støtdempere og forlengede bremseslanger og byttet dette. Når jeg viste bilen møtte jeg en petimeter av en kontollør som ikke godtok papirene og sa at jeg måtte til et verksted for å ta ut fjærene for å sjekke hva som sto stemplet på toppen av de. Hjem med mangellapp og surt fjes. Jeg ga opp og byttet til standard fjærer og dro til trafikkstasjonen på nytt. Jeg hadde de 2" fjærene i bagasjen og viste de til kontolløren. Han sa: "Dissa var jo fine", og jeg måtte spørre om han ville godkjent de på bilen. Da svarte han at 5cm var jo ingenting, så han ville godkjent den tvert. Følte at dette var som Lotto... Moralen er at det kan straffe seg å være flink gutt. JTB
 12. Ronny har helt rett. 4l 20W50 til 199 kr på Biltema(36-928).
 13. Biltema har hyggelige priser på 10W40 i ti-litersdunker. 20W50 er ikke enkelt å få tak i, min erfaring.
 14. Hei Er det MHK100930 Oxygene Sensor til ca £50 dere snakker om? Hilsen en med 1,8l på langkjøring-forbruk og 8,0 i CO (!). JTB p.s. Min 4 år gamle luftmengdemåler reagerer ikke på justering.
 15. Jeg har kjøpt dette hos John Craddock, og har liggende en rest. Skal sjekke hvor mye
×
×
 • Create New...