Jump to content
LRforum

Svinerik

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Svinerik

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Karmøy

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Karmøy

Recent Profile Visitors

347 profile views
 1. Siggen er en skikkelig friskus,han fikser det,bilen gikk til en verdig kjøper,den er i gode hender.
 2. Det gjorde den,fint at den fremdeles er en del av miljøet.
 3. Hei Brage og takk for innspill som ikke er fremmed for meg i det siste. Litt enkelt så mener jeg den går med full kaldstartsystem også når den er/blir varm altså VELDIG sur eksos for da og kveles.( dra ut choke på en motor som er varm så varer det ikke lenge før den stopper). Orginale deler ? Ja-jo. NTK sensorer med samme plugg bare til å sette på,vet nesten ikke mer enn det.Britpart steppermotor ? Jeg låner en Hawkeye i ny og ne av en kjenning så denne fungerer men.....så er det store spørsmålet jeg ikke har fått noe svar på ,og det er: Jeg mener i begynnelsen eller første gang jeg koblet til hawkeye og leste av verdiene .....mener jeg å huske at på varm motor så teller verdiene på oksygensensorene hele tiden,altså tallene forandrer seg noe som er naturlig i mitt hode da vi kan se at de jobber med å justere forbruk./mengde ? Når jeg leser av disse nå så står tallene helt i ro. Er ikke dette feil ? Skal det ikke jobbes litt her ? Ja ,jeg har skiftet oksygensensorene en gang til bare for å være sikker,de er steindyre. Jeg kjenner heller ikke til at hawkeye har noe reset av adaptive verdier, kun reset av feil. Litt blank på den siste her. Det er slike ting som nevnt over som er vanskelig å få svar på,jeg/vi og andre har rett og slett ikke nok greie på det.
 4. Hei Siggen,holder akkurat på med en annonse på Finn. Ring hvis du vil 92020283. Det er litt trist,men må vel ta en avgjørelse etterhvert.Har hatt den i 20 år.Må vel si at iallefall 15 av de årene har den stått i garasjen. Står masse kjekt å ha der også. Har også en ekstra 3,9 motor.Nå blir det ryddet reint for denne type bil. Regner med noe abstinens ,men det er jo hjelp for det i helse-norge.
 5. Gammel tråd dette her fra mai 2019 som er litt riktig å avslutte dog uten at jeg kom noe nærmere problemet som jeg listet opp over.Tid er det heller ikke fluss med lengre så det stopper litt opp ,får bare gi meg, iallefall da jeg mistet reversen på gir, da blir det liksom ``gidder jeg mer nå i en alder av... ? eller :er det noen andre som gidder ?`` Det er pokker meg ikke så mye jeg ikke har vært gjennom her.Problemet er og var når den har blitt varm så er den vanskelig(helst på tomgang) .Kald motor helt topp ,eller kjør som en gal med masse luft i front så går det også. Fin bil og rustfri i den grad rustfri er mulig på disse bilene uten at de er plukket fullstendig fra hverandre. Legger ut på Finn for salg så får vi se om noen gidder. Får legge med hele delelageret i samme slengen.
 6. Tusen takk til Siggen som kunne hjelpe meg med dette.
 7. Hei folkens, er det noen som gidder å ta et bilde for meg hvordan dette skal se ut når det er montert ! Blir ikke så veldig klok på manualen her,ser kun oversiktbilde og reimer. Ja.....hadde bilde,hvor nå det har tatt veien.Send gjerne på sms hvis noen orker.tlf 92020283
 8. Det var bom,prøver igjen i tilfelle noen har.
 9. Litt for lenge siden...men du har ikke tilfeldig vis en automatgearkasse, svinerik.
 10. Gaute : automatgearkasse for salg ? Hilsen Svinerik
 11. Noen som har for salg en automatkasse som virker ?
×
×
 • Create New...