Gå til innhold

Hans Chr

LRF Society
  • Innlegg

    610
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hans Chr

  1. God påske folkens! Har dessverre fått en bremsevæskelekkasje på min discovery 3 - 2005. Lekker ned under bilen på førersiden ca midt på førerdør. Pedalen siger ned under trykk og tanken tømmer seg også når bilen bare står parkert. Har ikke klart å lokalisere lekkasjen ennå, men det er tørt rundt bremsekraftforsterkeren og alt som er synlig fra motorrommet. Bremserør er tidligere kappet og skjøta fra midt under og bakover på Strømmen bil. Alle bremseslanger også byttet for noen år siden. Bilen står på Ustaoset. Har vært i kontakt med Geilo auto, men de kan ikke hjelpe før tidligst tirsdag. Kan få flyttet bilen, men ikke veldig langt. Er det noen som kan hjelpe meg eller vet om noen som kan hjelpe meg før tirsdag? All hjelp og tips mottas med stor takk!
  2. Slapp med skrekken og slapp å ta ned panna igjen. Tok bare en og en bolt ja! Viktig å ta seg litt god tid på å rense opp gjenger og å gå over og gjøre rent anleggsflate mot panna på denne jobben, så skal det gå veldig greit!
  3. Løsning! Hadde ikke renset gjengene med gjengetapp så boltene torquet ut før de hadde gått i bunn. Fikk strammet til og gått over alle og nå er det jaggu tett!
  4. Takk Oggien!!! Synes jeg har ettertrukket ganske bra...men da tar jeg en runde til med det før evt bunnpanna må av igjen. Det er rart med det...er lite av skruingen på disse bilene som er rett frem... @jorgenht nei, brukte ikke noen gjengetapp i hullene før nye bolter gikk på. Noen som evt. sitter på en slik pakning og 8 liter olje hvis dette må av igjen? Skulle vært avgårde på tur på torsdagen...og kan ikke se at jeg har funnet noen norske suppliers av dette så langt! Tenkte å høre med EWS og/eller TchnoClassic i morgen.
  5. Hei, Har akkurat byttet olje og filter og da til bunnpanne i stål på min D3 fra 2005. Alt helt supert så langt og kassa girer smooth og pent. Men..det lekker en del olje. Det virker som om det ikke er tett mellom bunnpanne og kasse. Alt ble satt sammen med ny lysgrønnpakning som fulgte med og torqet etter rekkefølge og spec. Anleggsflaten opp mot kassen ble rengjort, men ikke blankskurt.. Har nå ettertightet til alle boltene littegrann, prøvekjørt, men det lekker fortsatt. Noen som har noen erfaringer med dette? Tips til hva jeg kan gjøre?
  6. Hei, Jeg er også kjempefornøyd med den! Men har prøvd å nullstille service - men finner ikke ut hvordan... Noen som kan fortelle hvor jeg finner det på den? Mvh. Hans Chr
  7. Har en brillefin takgrind i tre som trenger en ny Land Rover å lande på! Mer info her på finn Finnannonse Rop ut om noen vil ha!
  8. Den der så perfekt ut! Har du noen mål på den?
  9. Ja tenker å hoppe over bryteren jeg også! Må bare se hvordan jeg skal få festet lyktene....de er store som tinntallerkener
  10. Ja, jeg tror det er halogen fjernlys ja. Og da kan jeg selvfølgelig hente styrestrøm til rele fra lykten. Kunne kanskje svingt bortom deg og sett hvordan du har koblet dine! Bare å hive på med et slikt sett da eller? https://www.biltema.no/bil---mc/bilbelysning/tilbehor-til-bilbelysning/rele--og-kabelsett-for-ekstralys-2000033658
  11. Hei! Noen som vet om jeg kan bruke denne fra biltema og koble på ekstra fjærnlys på min Discovery3? Noen som har testet? https://www.biltema.no/bil---mc/bilbelysning/tilbehor-til-bilbelysning/ekstralyskabler-2000035481
  12. Har 1 stk BF Goodrich All Terrain av gamle typen i dim 265 /75-16 som jeg ønsker å selge. Dekket er av eldre årgang, men er ikke brukt på vei. Det har kun hengt bakpå en D90 som reservehjul. Helt og pent, men tar bare opp plass i garasjen. Og da gjør det sikkert bedre nytte hos noen andre! Synes det er hyggeligst at en entusiast får glede av dette! Selges for ca. en flaske Jack Daniels..
  13. Men han kommer ikke inn med manuell nøkkel heller...det er mysteriet! Og begge nøkler er prøvd. Både med trykking og manuelt under deksel.
  14. 30mm spacere til Discovery3 selges. Disse er kjøpt hos Nomax.no i fjor sommer. Ferdig innspurt med kobberfett. Muttere til alle. Uten senterring. Selges til høystbydende. Tenker at 500,- er et greit sted å starte.
  15. 1200,- Beklager at det er deg jeg byr mot Landreas...
  16. Jeg kjøper gjerne disse for 1000,- bor i nabolaget og kan hente når det passer deg! Mvh. Hans Christian -nitofiretotosyvfireåtte
  17. Det er helt sinnsykt at SVV lar dette passere. Alle disco3/4 off RR SPORT skulle fått kjøreforbud med henger før dette var utbedret av importør. Virker som det er eneste måten å få JLR til å foreta en recall. Er ikke imponert over JLR.
  18. Hvis du har fått Lanolinbehandling i panseret har de jaggu gått grundig til verks :-)
  19. Samme som Norwegianwood her! 30mm spacere på orig LR felg. Mine subber bittelitt foran i bakkant ved full sving og litt komprimering av fjøringen. Jeg er også happy, det sporer ingenting, men det støyer merkbart mer enn gatedekk og forbruket er ca. 0,15 mer pr. mil. Skulle jeg valgt igjen ville jeg hatt 285/??-18. Ennå litt breiere;)
  20. Her var det ikke mye svar...tror du sliter med å finne liknende løsning til D3 med mindre du har flyttet reservehjulet opp på bakluka. Men hva med å sette en kule på vogndraget og feste sykkelstativet på den og så kan du bruke samme stativ på bilen når ikke vogna er med. Slik en: http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Laste-og-Trekke/Tilhengerfestekoblinger/Trekkule-2000039659/ Med noe slikt på toppen: https://www.thule.com/nb-no/no/bike-rack/towbar-bike-racks/thule-hangon-3-tilt-_-972000 Bare tenker høyt her altså...mulig det er skjær i sjøen jeg ikke tenker på!
×
×
  • Opprett ny...