Jump to content
LRforum

Hans Chr

LRF Society
 • Content Count

  599
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Hans Chr

 • Rank
  *

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Jar

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Jar

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Den der så perfekt ut! Har du noen mål på den?
 2. Ja tenker å hoppe over bryteren jeg også! Må bare se hvordan jeg skal få festet lyktene....de er store som tinntallerkener
 3. Ja, jeg tror det er halogen fjernlys ja. Og da kan jeg selvfølgelig hente styrestrøm til rele fra lykten. Kunne kanskje svingt bortom deg og sett hvordan du har koblet dine! Bare å hive på med et slikt sett da eller? https://www.biltema.no/bil---mc/bilbelysning/tilbehor-til-bilbelysning/rele--og-kabelsett-for-ekstralys-2000033658
 4. Hei! Noen som vet om jeg kan bruke denne fra biltema og koble på ekstra fjærnlys på min Discovery3? Noen som har testet? https://www.biltema.no/bil---mc/bilbelysning/tilbehor-til-bilbelysning/ekstralyskabler-2000035481
 5. Har 1 stk BF Goodrich All Terrain av gamle typen i dim 265 /75-16 som jeg ønsker å selge. Dekket er av eldre årgang, men er ikke brukt på vei. Det har kun hengt bakpå en D90 som reservehjul. Helt og pent, men tar bare opp plass i garasjen. Og da gjør det sikkert bedre nytte hos noen andre! Synes det er hyggeligst at en entusiast får glede av dette! Selges for ca. en flaske Jack Daniels..
 6. Men han kommer ikke inn med manuell nøkkel heller...det er mysteriet! Og begge nøkler er prøvd. Både med trykking og manuelt under deksel.
 7. 30mm spacere til Discovery3 selges. Disse er kjøpt hos Nomax.no i fjor sommer. Ferdig innspurt med kobberfett. Muttere til alle. Uten senterring. Selges til høystbydende. Tenker at 500,- er et greit sted å starte.
 8. 1200,- Beklager at det er deg jeg byr mot Landreas...
 9. Jeg kjøper gjerne disse for 1000,- bor i nabolaget og kan hente når det passer deg! Mvh. Hans Christian -nitofiretotosyvfireåtte
 10. Det er helt sinnsykt at SVV lar dette passere. Alle disco3/4 off RR SPORT skulle fått kjøreforbud med henger før dette var utbedret av importør. Virker som det er eneste måten å få JLR til å foreta en recall. Er ikke imponert over JLR.
 11. Hvis du har fått Lanolinbehandling i panseret har de jaggu gått grundig til verks :-)
 12. Samme som Norwegianwood her! 30mm spacere på orig LR felg. Mine subber bittelitt foran i bakkant ved full sving og litt komprimering av fjøringen. Jeg er også happy, det sporer ingenting, men det støyer merkbart mer enn gatedekk og forbruket er ca. 0,15 mer pr. mil. Skulle jeg valgt igjen ville jeg hatt 285/??-18. Ennå litt breiere;)
 13. Her var det ikke mye svar...tror du sliter med å finne liknende løsning til D3 med mindre du har flyttet reservehjulet opp på bakluka. Men hva med å sette en kule på vogndraget og feste sykkelstativet på den og så kan du bruke samme stativ på bilen når ikke vogna er med. Slik en: http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Laste-og-Trekke/Tilhengerfestekoblinger/Trekkule-2000039659/ Med noe slikt på toppen: https://www.thule.com/nb-no/no/bike-rack/towbar-bike-racks/thule-hangon-3-tilt-_-972000 Bare tenker høyt her altså...mulig det er skjær i sjøen jeg ikke tenker på!
 14. Jeg gjorde slik for 30 minutter siden på min disco3 2006 mod for å få ett-trykks-åpning-av-alle-dører: Fra låst bil. Trykket en gang på "åpne" på fjernkontrollen, trykket så på og holdt inne "åpne" og "lås" samtidig i 3 sekunder. Og vips så åpner den kjære discoen opp alle dører med kun ett trykk på "åpne"
×
×
 • Create New...