Gå til innhold

Ronny A

Ikke aktiv
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tromsø

Ronny A sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Orange strobe/varsellys forover (takgrind) Orange strobe/varsellys bakover (takgrind) Arbeidslys venstre Arbeidslys høyre Arbeidslys bak Ekstra 1000-metere langlys Har ikke byttet om bakviskerplassering selv - kan ha vært forrige eier i så fall.
  2. Stemmer ref strøm. TomTom og Dashcam med USB-plugg til dual uttak. Kjenner ikke til andre modeller. Likte spec/funksjonalitet + utseende.
  3. Denne modellen: http://bilkamerabutikken.no/shop/dashbordkamera/ls460w/ Særdeles fornøyd med brukervennlighet, kvalitet og operativ bruk. Den lever sitt eget liv og gjør jobben. Etter et par minutter viser skjermen hastighet (GPS).
  4. Syntes det ble tøft jeg, i tillegg til god effekt av Demisteren:
  5. Noen glimt fra Deffen i ærbe:
  6. Alltid hyggelig med samparkeringer. Har de støtt og stadig. Et par umiddelbare minner: Fra et morsomt event i Holmenkollen - overfiring av tjernet. 2 x Defender 110 var solid forankring på toppen. Siste kveld med gutta for min nåværende 110´. Forrige eier var i 330 skv på Rygge. Dagen etter startet modifiseringen. Men vellykket samparkering må man vel kunne kalle dette Hyggelig samparkering på kontoret med en samforumist for et par år siden
  7. Def uten AC. Brukte støymatter fra Torshov, ca 1 cm tykke tror jeg, + noen (mange) striper Gaffa for å tette kunstverket. Ble ikke 100 % tett men fornøyd med vindstyrke ned fra 40 ms til 1 ms.
  8. Dette var litt av et "kupp". Ikke bare ser det tøft ut; det virker! Anbefales på det sterkeste og burde vært originalt på bilene våre. PS: Har tettet høyttaler på høyre side. En sikker kombo for mer luft og varme.
  9. Takk for innspill. Har fått høre at Asker Elektro Diesel er gode på disse tingene. Tenker jeg svinger innom de en av de nærmeste dagene for en uttalelse. Susset litt over at det kom røyk ut "feil" sted. Varme i sikte!
  10. Trodde det var feil med min Def jeg, ref hullet. Etter tetting er det klassisk før/etter
  11. Slenger meg på denne tråden jeg. Har trøbbel i dag jeg også, men skal sies at dette er min tredje Def og har aldri hatt trøbbel før nå. Kjører aldri små-kjøringer (vært nøye med det). Har to batterier, ene er to år gammelt og toppladet i går. Over halv tank på bilen. - Trykker på flammen på panelet inne i bilen. Da starter den velkjente, lave, tekniske summelyden med påfølgende tikking. - Etterhvert kommer det relativt mye hvit røyk ut av røret med et filter i enden som ligger under forskjermen frem mot hovedlysene. - Etter noen minutter med konstant lav summelyd og litt småtikking, kommer det tjukk hvit røyk ut eksosrøret under bilen. - Etter dette blir det stille. - Lukter etterhvert veldig diesel. - Vifta inne i bilen starter aldri. Har prøvd å resette sikringene ref bilde i en eller annen tråd uten endring. Når jeg kjører og motoren blir varm, gir varmeapparatet sin sedvanlige varme. Noen åpenbare tanker?
  12. Mitt funn var dårlig kontakt i gult lysrele i sikringsskapet foran girspaken... Litt kos og stell= stabile lys igjen. Hørtes veldig lik min erfaring nylig. Etter mye mekking, og velvillige gode råd her inne, oppdaget jeg tilfeldigvis at rele nummer tre fra høyre i sikringsboksen foran girspaken, var årsak til min blinking med nærlys. Det gule releet (gult nummer 2 fra høyre) hadde dårlig kontakt og ved berøring fikk jeg tilfeldigvis lys. Test det før du gjør utskiftninger av diverse deler. http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=75061
  13. Poster løsning her også så det ikke glemmes i denne tråden heller. Etter noen tur/retur Erik Winther-Sørensen for kjøp av deler, psykologtimer (!) og rådgivning, har jeg skrudd og herjet i mortorrom og bak dashbordet osv i mange timer uten å lykkes. Så kom lyset ved en tilfeldighet i dag. Det gule releet (ett av mange) i sikringsrekka foran gearspaken, nummer to fra høyre om jeg ikke husker feil, ga lyd fra seg når jeg tilfeldigvis kom borti releet. Plutselig fikk jeg lys. Det satt rett og slett litt løst, og når jeg leet litt på det, blunket lysene akkurat som før det ble helsvart. Dårlig kontakt i releet rett og slett. VD40 og litt kos, og nærlys fungerer nå utmerket!
  14. Fantastisk bra forum, så meg som skal takke!
  15. Update: Nå har jeg lys. Kom borti det gule lysreleet i sikringsboksen foran girspaken, nummer to fra høyre om jeg ikke husker feil. Sjekket alle sikringene, og ved en tilfeldighet kom et knepp når jeg kom uplanlagt borti den gule releklumpen. Da kom nærlys også... Det enkle er ofte det beste?
×
×
  • Opprett ny...