Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

grønn disco

LRF Society
 • Innholdsteller

  836
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om grønn disco

 • Rang
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bø i Telemark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bø i Telemark

Nylige profilbesøk

1 679 profilvisninger
 1. Ta av vifta v radiatoren. Da ser du nok lettere. Også dersom du ser inn fra v side av motoren,sett forfra. Jeg tok av vifta,deretter motorvask, og kjørte noen dager uten vifte,for lettere å få visuelt oversikt over kontakter og slanger og evt el feil som årsak til ladelampe..
 2. Opplevde nettopp noe lignende.. Nytt batteri, frisk dynamo... Oljelekkasje i vakuum slanger som sitter på dynamoen(!)førte til at olje kom inn i dynamo. Ladelampe på,og kjørelys av,ble resultatet.. Solid motorvask avslørte olje lekkasjens opphav. Monterte nye slangeklemmer på dynamoens vakuum slanger,da disse var problemet.. Kanskje det er løsningen på ditt problem også?.. Følger tråden din spent.
 3. Ny dynamo satt inn.. Alt er nå på stell' igjen! Inngående slange på vacum pumpe fikk ny 'klemme/låsering'. Utgående slange var 'slarkete' i klemma, så den fikk ny. Her lå nok synderen til olje lekkasjen. Slangene i seg selv, var ok. Kjører rundt uten ladelampe-varsel. Rødt lys i dashbordet er slukket.
 4. Ja elektronikken/ECU er vel avhengig av at dynamoen gir strøm?.. Batteriet er vel ikke nok, dersom det blir noen mil.... Da blir det vel stans?.
 5. Etter motorvask er batteri lampen slukket! Hurra!... Eller?... Avventer med å sette inn ny dynamo. Kjører noen dager, for å se hvor oljen kommer ifra, den som har lagt seg på/rundt/inni dynamo og kontakter/plugger.. Og for å se etter olje lekkasjens opphav.
 6. Oppdatering : grundig motorvask og lokalisasjon av olje lekkasje i nærheten av dynamo. Ny dynamo er nettopp ankommet sammen med ny drivreim. Nå er det bare å brette opp ermene.
 7. Hva er dimensjon på disse slangene? Jeg kjøper på TESS, da det vel et bedre kvalitet..
 8. På garasje besøk hos en kompis. Nye ekstralys i front må på.
 9. Bilde tatt mot front,ned mot dynamo. Olje,olje,olje.. Hvor kan jeg lete etter lekkasje?..Kan det være de små gummi slangene på dynamo? Tenkte gjøre godt rent med elektronikk spray på,inni,og utvendig av dynamoen . Inneholder den kanskje noe som tørker ut? Eller er det en for optimistisk tanke?
 10. Ja ser at det er olje stripe som renner fra venstre hjørnet, sett forfra, under plast deksel over motoren. Kanskje det har kommet inni dynamoen.. Får låne verktøy til å skru av kjølviften i morgen. Da er det lettere å komme til og se om dynamoen er marinert' i olje. Takk for svar.
 11. Jeg har Nanocom One.. Kan jeg plugge in den og avlese lading der i 'real time'?
 12. Batteri lampen lyser, slukker litt og lyser. Luker litt svidd, i motorrommet, viftereim som lukter kanskje? Var 1km hjemmefra, og ingen problem opp bakkene å kjøre hjem. Har hatt mye hyling' fra viftereim i det siste, varer et par minutter etter oppstart før hylingen' går over. Sjekket ledn feste på batteripolene, sitter godt fast, ingen irr, blanke og fine. Strammehjul som sier takk for seg? Dynamo som bør byttes? Dårlig kontakt noe sted? Gåen sikring? Feilsøking de neste dagene. Har du opplevd noe liknende? Forslag til hvor jeg bør begynne å lete etter feil?
 13. Kaldt i grillen på Defenderen, en februar dag i indre Telemark
×
×
 • Opprett ny...